ne vem sicer kako je leon šel, ampak sem vozil ibizo cupro 2001 letnik, čipano na 205hp pa ne gre niti približn tko kokr tale leon. sem vozil enakega, čipanga na 285. pri 2000rpm zalima, pri 5000rpm zavrti v prazno. uglavnem avto je bomba, točno takega sem vozil, samo brezu xenona.
pred čipo montiraj quaife diferencial!!! je več vreden kot vsak čip in izpuh.
The power is nothing without control!!!
zanimivo da kljub tej konjenici ne stegne več kot 254kmh, saj serijski golf gt stegne po števcu skor 280kmh. Čipan golf gt 250hp pa malenkost manj kto 300kmh.
Res lep avto samo jih je že preveč na cestah.Sedeži so super le material mi ni všeč. Notranjost je tipično nemška, brez pravega dirkaškega pridiha.
glede zavor ti pa svetujem da čimprej zamenjaš zavorne cevke z pletenimi in primerno dot 5.1 zavorno olje, kar bo zelo popravilo mehek občutek na pedalu.
Kar se koncne hitrosti tice - zelo je odvisna tudi od razmerij menjalnika. Mojega (GP Abarth, 155 KM, 208 km/h) prekasa v koncni hitrosti marsikak manj zmogljiv agregat.
gofra je napisal/-a:Kar se koncne hitrosti tice - zelo je odvisna tudi od razmerij menjalnika. Mojega (GP Abarth, 155 KM, 208 km/h) prekasa v koncni hitrosti marsikak manj zmogljiv agregat.
ja že, ampak on je napisal da velja to za serjski avto golf gt...
bo sam uporabnik povedal kaj in kako se je na tem forumu. bistvo vsega pa ni konlčna hitrost, jaz bom skrajšal prestavno razmerje da bo končna 210kmh ker več se ne rabi
...ok nima veze, zdej smo pršli iz gtja na gti, pa zakaj bi ( govorim za gtja) krajšal prestavna razmerja če gre v osnovi 220, ti bi pa rad videl da gre 210, i don't get it...
offtopic: Mislim da je uporabnik pinjas mislo golfa gti in ne gt, ker golfa gt se da čipat na cca 207KM golfa gti pa na cca 245KM. Pa tudi slika števca jasno prikazuje da je od golfa GTI.
ontopic: CupraR čestitke za hud stroj, bela barva mu zelo paše, pa veliko srečnih in uživaških km ti želim