LaMike je napisal/-a:Klemen: Thanks. Na šentiljski sem domaKo me srečaš poblendaj. Gremo na kako pivo
Črno corso imaš a ne? Koliko je spuščena? Za 17 col ti je -3cm spredaj in zadaj več, kot dovolj. Pri 17kah pa pazi samo, da bo et med 42 in 45. Pa še to ti predlagam, da je boljše 45. Jaz sem imel et42 na gewindah pa -3cm pa je lepo drsalo.
Zdaj pa je na knap, ker je zadaj -4.5, spredaj pa -6cm.
LaMike je napisal/-a:Style'r: Thx.![]()
Ninjeti: Maš že kaj blatnike pregnite? Hahahaha...
LaMike je napisal/-a:Klemen: Sem te včeraj videl, če se ne motim a ne?Sam na et pazi pa bo šlo skoz
![]()
Pato: ThxJa, pol bomo pa sokec pili
![]()
croma_man je napisal/-a:velik si upaš
tadej92 je napisal/-a:Sem jo videl par dni nazaj tam neki pri petrolu na šentiljski. V živo zgleda res super, z moje strani same pohvale![]()
LaMike je napisal/-a:tadej92 je napisal/-a:Sem jo videl par dni nazaj tam neki pri petrolu na šentiljski. V živo zgleda res super, z moje strani same pohvale![]()
Res je. Se veliko tam okoli gibam, ker sem v bližini doma.Hvala za pohvale.
![]()
Manjši update: Ronalke so šle v pulo. Tako, da sem spet na jeklenkah.Oz-jke pa so že v fazi obnove.
BoneS je napisal/-a:LaMike je napisal/-a:tadej92 je napisal/-a:Sem jo videl par dni nazaj tam neki pri petrolu na šentiljski. V živo zgleda res super, z moje strani same pohvale![]()
![]()
Manjši update: Ronalke so šle v pulo. Tako, da sem spet na jeklenkah.Oz-jke pa so že v fazi obnove.
Cimprej slike
gaši je napisal/-a:komaj čakam te felne, kaj zadne robe (obroče) boš tudi menjal?
a_sist je napisal/-a:Preletel sem temo... zelo zanimivo... zanima me katere 15'' feltne si imel na avtu prvih 6 let... vidi se jih na prvi sliki v tej temi. Zanima me, ker punci kupujem feltne, pa so mi tiste zelo všeč in lepo pašejo na ta avtomobil..
LaMike je napisal/-a:tadej92 je napisal/-a:Sem jo videl par dni nazaj tam neki pri petrolu na šentiljski. V živo zgleda res super, z moje strani same pohvale![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov