Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Po avg 16, 2010 10:45 am

airmike je napisal/-a:Zanimiva ta kombinacija dejanov in peugeojev 206 :D Si že drugi taki pacient na tem forumu :D

Mogoče pa ga je dejcc špricno na novo pa lučke namontiro, zato da mu nebi spet računa disablaly na forumu :-P

GT_Turbo17 je napisal/-a:Ti pa si norc...kaj ne veš kaj ŠARKI nardi z downforce-om?? stari... s TIGAR gumami bi v listje lahko 200 prileto pa nič ne bi blo!

Jaz se kotam polek :rofl
Mater ej pa še kokice sn razspio, brb grem po nove :pop:
Zadnjič spremenil ven0m, dne Po avg 16, 2010 10:47 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Po avg 16, 2010 10:47 am

ven0m je napisal/-a:
airmike je napisal/-a:Zanimiva ta kombinacija dejanov in peugeojev 206 :D Si že drugi taki pacient na tem forumu :D

Mogoče pa ga je dejcc špricno na novo pa lučke namontiro, zato da mu nebi spet računa disablaly na forumu :-P

Ne ne sem ga še zadnjič vidu v celju pa ma tud neonke zdaj spredaj v odbijaču :lol:

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Po avg 16, 2010 10:50 am

Dejan206 je napisal/-a:si se že kdaj pelou iz novga mesta proti kočevju ? no jst mam iz kočevja punco in ona je še 10 minut izven kočevja... tak da z normalno vožnjo je do nje 40-45 minut... jst sm porabu 22 minut.bli smo pa štirje v avtu.. moja ve kak jst vozm, unadva zadi, sta bla pa pratkičnu čist bleda, pa sm mislu da mi bosta spulila ročko na stropu za držat ..izpod 100 ni šlu nikjer.letel je pa tud po 160...praktičnu cvilil je pa skor v vsakem ovinku :D.. vprašanje kaku bi šlu z slabšim gumam če bi se taku držal... tm po unih ovinkih gori velik sveč ob cestah.. tak da sm kar divji... prej sm mel čist nove gume yokohama (tud super guma, ena bla 95 €, odličnu se tud na mokrem drži ) pa sm jo zrabu v pol leta :D
drgač pa škoda da ti še povem da so me dobil na radar k sm se čez naselje 84 prgonu :D hehe tak da si lahku mislš zakaj rabm take gume :D :lol:

Aja in ti se s tako vožnjo hvališ ???????
Se pravi ne le da misliš, da imaš avto kot v 2F2F ampak tudi voziš tako ???
Pameti pa verjetno tudi nimaš kej preveč, da takole ogrožaš osebo, ki do (verjetno) imaš rad plus še 2 prijatelja ...

Tebi bi jst dau šaltrgo u roke ... nč druzga ...

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Po avg 16, 2010 10:52 am

Matey_ je napisal/-a:Tebi bi jst dau šaltrgo u roke ... nč druzga ...

LP
Matej

Ja, ko bi cement vozu bi mel plave neonke prižgane, ko zemlo pa rdeče...pa to bi kr z dalincem upravlo veš pa te fore jebaćke! 8)
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi Po avg 16, 2010 10:55 am

pa še fül bi pršparu na gumah :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Napisal/-a Matey_ Po avg 16, 2010 10:59 am

Glej Dejan ... sej ti je že venom napisal ... tako da ne bom ponavljal ...
tud jst sm meu pogosto pretežko nogo ...ko pa sem zaradi tega končal v jarku na strehi 10m globoki in nekaj metrov od železniške proge, pa sem ugotovil, da ni vredno ...
in ne ... takrat ni šlo na polno ... ampak glede na razmere prehitro ...
Saj mogoče se kdo tukaj spomni teme kjer sem prilepil tiste slike ... pa ti bodo oni povedali, da me je bol sreča rešila, da sem danes tukaj ...

Vglavnem tako ti povem ... s tvojim načinom vožnje boš razbil avto ... ni vprašanje če ... ker ga definitivno boš ... vprašanje je le koliko, ali boš ti preživel in če bo še kdo trpel zaradi tvoje neumnosti ...
... zdaj pa je na tebi, da premisliš ...

LP
Matej
Zadnjič spremenil Matey_, dne Po avg 16, 2010 11:00 am, skupaj popravljeno 1 krat.

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Po avg 16, 2010 11:00 am

MuRiCi je napisal/-a:

3x ni za rečt, da bi na šajtergi prisatl šarki, A3M angel-eyes, kaki LED-kit pa kake 125/90 R9 V+ za do 240km/h

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Napisal/-a Matey_ Po avg 16, 2010 11:01 am

ven0m je napisal/-a:
MuRiCi je napisal/-a:

3x ni za rečt, da bi na šajtergi prisatl šarki, A3M angel-eyes, kaki LED-kit pa kake 125/90 R9 V+ za do 240km/h

ja pa feferon u r*t namest NOS sistema, da bi dosegel 240 km/h ...

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Po avg 16, 2010 11:01 am

jaz se pa nisem rabil razbit, da se se zavedam svoje odgovornosti na cesti.

Drugače pohvale vsem tistim, ki vas je pamet srečala tako ali drugače...vendar nekaterih izrodkov ne bo srečala nikoli in nikdar.

Slika

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Po avg 16, 2010 11:02 am

ven0m je napisal/-a:
MuRiCi je napisal/-a:

to bi bla že serijska oprema njegove šajtarge. Pol bi pa on začel stylat!

Slika

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Po avg 16, 2010 11:02 am

ven0m je napisal/-a:
MuRiCi je napisal/-a:

:EE

Uporabniški avatar
MR2_owner
Novinec

Kraj: KK

Napisal/-a MR2_owner Po avg 16, 2010 11:04 am

ON: Lepa božična jelka........pardon 206-ka! ;)
OFF: Dobra popestritev dneva! :D haha! Zdaj sploh ne bom več kupoval križank.... :tipk

Dawid1
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a Dawid1 Po avg 16, 2010 11:05 am

cky2k je napisal/-a:ne morš se brzdat če je pa 1.4 16 V :lol:

x2, to je mašina ki ni narjena za počasno vožnjo.

To je tak kot pri BMW M oznaka :lol: 8)

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Po avg 16, 2010 11:06 am

Matey_ je napisal/-a:Glej Dejan ... sej ti je že venom napisal ... tako da ne bom ponavljal ...
tud jst sm meu pogosto pretežko nogo ...ko pa sem zaradi tega končal v jarku na strehi 10m globoki in nekaj metrov od železniške proge, pa sem ugotovil, da ni vredno ...
in ne ... takrat ni šlo na polno ... ampak glede na razmere prehitro ...
Saj mogoče se kdo tukaj spomni teme kjer sem prilepil tiste slike ... pa ti bodo oni povedali, da me je bol sreča rešila, da sem danes tukaj ...

Vglavnem tako ti povem ... s tvojim načinom vožnje boš razbil avto ... ni vprašanje če ... ker ga definitivno boš ... vprašanje je le koliko, ali boš ti preživel in če bo še kdo trpel zaradi tvoje neumnosti ...
... zdaj pa je na tebi, da premisliš ...

LP
Matej

Moj izlet v maline, seveda preko nasprotnega voznega pasa. Na avtu ni blo za videt kaj veliko. Problem je bil samo tisti majhen stebriček, ki me je skoraj ubil...

http://www.shrani.si/f/i/V3/ydDafn1/dsc01470.jpg

Uporabniški avatar
theDegriz
Nov uporabnik

Napisal/-a theDegriz Po avg 16, 2010 11:07 am

Na 206 lahko daš ne vem kakšne gume pa ne bo avto za nikamor po ovinkih. Upam, da boš čimprej dojel, da te čisto vsak, ki te gleda ko voziš vidi edino in samo kot budalo v 90konjskem avtu, ki podi, da si nabije ego.

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Po avg 16, 2010 11:09 am

@Dejan, daj se malo umiri s takšnimi izjavami, nič grdega ampak delap malo b***** iz sebe trnutno ;) Na mojem so gume za 75 po komadu, pa vidi dosti več hitrih kilometrov (RL in podobno). Za 110€ je bila 205/45/16 Yokohama parada spec 2. Če ti je pa to premalo, se pa prodajajo ene r888 pod malimi oglasi za manj, kot 500 po kompletu kot si dal za te..

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po avg 16, 2010 11:10 am

Mater vidim,da bom mogu menjat avto.Ker z mojio rdečko se ponavad ne upam tko izživljat,ker se bojim,da me bo vun vrglo tuki pa berem,da je P206 pa tko superioren pri vožnji...A kdo menja P206 z TypeR.... ponudbe pod PM
Aja pogoje je pa vsaj 1.4 motor pa vrei gume....

Sam opažam,da je postal forum središče mlečnezobcev,ki se hočjo neki dokazovat in se pred mulami hvalit kako obvladajo vožnjo in kako njihovi kavni mlinčki gredo čez ovink...
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Po avg 16, 2010 11:14 am

seat je napisal/-a:Mater vidim,da bom mogu menjat avto.Ker z mojio rdečko se ponavad ne upam tko izživljat,ker se bojim,da me bo vun vrglo tuki pa berem,da je P206 pa tko superioren pri vožnji...A kdo menja P206 z TypeR.... ponudbe pod PM
Aja pogoje je pa vsaj 1.4 motor pa vrei gume....

Sam opažam,da je postal forum središče mlečnezobcev,ki se hočjo neki dokazovat in se pred mulami hvalit kako obvladajo vožnjo in kako njihovi kavni mlinčki gredo čez ovink...

Pa kdaj je honda bolj šla v ovinke kot peugeot??? :lol: :lol: :lol:

Slika

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Napisal/-a Matey_ Po avg 16, 2010 11:17 am

seat je napisal/-a:Sam opažam,da je postal forum središče mlečnezobcev,ki se hočjo neki dokazovat in se pred mulami hvalit kako obvladajo vožnjo in kako njihovi kavni mlinčki gredo čez ovink...

Ni mi jasno, kaj moramo nardit, da bo folk dojel, da smo na tem forumu avtomobilski navdušenci, ki pa po večini vozimo normalno in odgovorno (seveda se kdaj pa kdaj mal ventilčke prepuca) in po večini ne toleriramo filka, ki u prazn nič nabija po blokadi in se hvali, kako superioran je njegov mlinček ...

LP
Matej

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace Po avg 16, 2010 11:17 am

kot določeni, pa res nikoli. ;)
**classic power-original power!**
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov