_B3yBo_ je napisal/-a:sej kok jih mas pa ti.... po obnasanju in pisanju max 15... bi skor mulca mogu vikat
drugac, da nebos kej prevec pametn pa delu diplomske. vsi te k se ucijo so pod nadzorom. Nedelajo oni tam neki sami prosto po presernu
Neboš kaj preveč izumla ti da preveč kaj preverjajo ker potem mi nebi dali narobe obrnjenih gum na avto!
Poanta toplotne zaščite je, da se toplota ohranja v motornem prostoru, da se ta hitreje spravi na delovno temperaturno in pozimi lažje drži na tej (če se motim me naj nekdo popravi)
Poleti sedaj je sigurno bolje da sem jo dal dol, pozimi pa bomo videli.
Vsak vajenec ve zakaj je zaščita na pokrovu motorja, in tud vsak vajenec si bi most sam zamnjal ... ampak ne, eni so pač boljši od povprečnega vajenca in to za njih ni dvolj dobro .. pa čeprav so končali srednjo ekonomsko, pa še v življenju niso držali 10 kljuca v roki.
Razloži mi zakaj mamo servise in mehanike po tvoji logiki?
@ven0m vsaka ti čast da si sam popravo ampak doma nimam orodja in časa da bi naredo zato sem peljal na servis. Predvsem pa nimam znanja da bi šel sam most popravlat in nevem kaj je tu narobe. Vsekakor je pa narobe da ti narobe obrnejo gume itd itd. in da delajo brez računa vi pa podpirate delo na črno in polovično delo. Če bi zapelal z narobe obrnjenimi gumami po vodi v ovinek pa bi me odneslo bi rekli vsi divjak servis ko jih je narobe obrno pa falus gleda
zajebal sem že v štartu, nadaljeval pa z tem ko je šla mati po avto ker sem jaz delal potem pa bi bil cel vikend brez avta...najebali pa bojo oni v vsakem primeri (mam pritožbo za pugi slovenija sem že govoril z osebo ki je zadolžena za take stvari ko delajo servisi na svojo roko in imam priče ko so mi ponujali popravila brez računa, pravtako mam tudi poslikana kolesa kak so bla obrnjena itd itd.) in pildek ki naj bi bil račun ampak ne vsebuje osnovnih sestavin računa. zaj pa konec debate na to temo prosim.