Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ven0m Pe jun 11, 2010 4:21 pm

dejcc je napisal/-a:Vsi ko ste pametni da je lahko popravite doma most vam rečem piss off in nimate pojma. Most je treba odmontirat dat v plavž pobrat ležaje ven, podrejat na novo ven, nove ležaje noter in zacementirat zdaj pa če mate plavž pa drejpank doma vsaka vam čast vam kr zrihtam stranke.

Jaz sem zadevo pobral doma dol. Peljal k sorodniku, ki ima prešo za vino. Zašvasal skupaj nosilec, ki je pasal na prešo za vino. Postiskal ven stare silente. Novi pa itak ko jih dobiš so že na konus tako, da nevem kaj bi drejal? In sem jih samo not nastiskal. peljal domov in prišraufal nazaj. Celoten strošek 60€ material.

pač za info in ni kritiziranje :)

Drugače pa vso srečo naprej pri rihtanju in čim manj servisov ti želim! Pa po pameti :D

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Pe jun 11, 2010 5:11 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:sej kok jih mas pa ti.... po obnasanju in pisanju max 15... bi skor mulca mogu vikat

drugac, da nebos kej prevec pametn pa delu diplomske. vsi te k se ucijo so pod nadzorom. Nedelajo oni tam neki sami prosto po presernu

Neboš kaj preveč izumla ti da preveč kaj preverjajo ker potem mi nebi dali narobe obrnjenih gum na avto!

Poanta toplotne zaščite je, da se toplota ohranja v motornem prostoru, da se ta hitreje spravi na delovno temperaturno in pozimi lažje drži na tej (če se motim me naj nekdo popravi)

Poleti sedaj je sigurno bolje da sem jo dal dol, pozimi pa bomo videli.

Vsak vajenec ve zakaj je zaščita na pokrovu motorja, in tud vsak vajenec si bi most sam zamnjal ... ampak ne, eni so pač boljši od povprečnega vajenca in to za njih ni dvolj dobro .. pa čeprav so končali srednjo ekonomsko, pa še v življenju niso držali 10 kljuca v roki.

Razloži mi zakaj mamo servise in mehanike po tvoji logiki?

@ven0m vsaka ti čast da si sam popravo ampak doma nimam orodja in časa da bi naredo zato sem peljal na servis. Predvsem pa nimam znanja da bi šel sam most popravlat in nevem kaj je tu narobe. Vsekakor je pa narobe da ti narobe obrnejo gume itd itd. in da delajo brez računa vi pa podpirate delo na črno in polovično delo. Če bi zapelal z narobe obrnjenimi gumami po vodi v ovinek pa bi me odneslo bi rekli vsi divjak servis ko jih je narobe obrno pa falus gleda

zajebal sem že v štartu, nadaljeval pa z tem ko je šla mati po avto ker sem jaz delal potem pa bi bil cel vikend brez avta...najebali pa bojo oni v vsakem primeri (mam pritožbo za pugi slovenija sem že govoril z osebo ki je zadolžena za take stvari ko delajo servisi na svojo roko in imam priče ko so mi ponujali popravila brez računa, pravtako mam tudi poslikana kolesa kak so bla obrnjena itd itd.) in pildek ki naj bi bil račun ampak ne vsebuje osnovnih sestavin računa. zaj pa konec debate na to temo prosim.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Napisal/-a marko01 Pe jun 11, 2010 5:25 pm

Daj dejc ne bluzi, ko so ti pa delali brez računa pa nisi rabo plačat davka pa si prišo ceneje skozi pa ti je blo vse vredu. Da jim greš zaj nekaj bluzit pa jih jebat, upam da ti bo lastnik totega peugeota zabil nekam.........
Lp by Mare

Uporabniški avatar
Antiznačkar
Novinec

Napisal/-a Antiznačkar Pe jun 11, 2010 5:36 pm

marko01 je napisal/-a:Daj dejc ne bluzi, ko so ti pa delali brez računa pa nisi rabo plačat davka pa si prišo ceneje skozi pa ti je blo vse vredu. Da jim greš zaj nekaj bluzit pa jih jebat, upam da ti bo lastnik totega peugeota zabil nekam.........

X2
Ravno v tem je poanta. Ko so mu delali brez računa, se mu je vse zdelo super... :roll:

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Pe jun 11, 2010 5:42 pm

Offtopic:

hahaha, zaj bojo še kurblali oni ko so bli do 17ih na šihtu :rofl :pop:

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Pe jun 11, 2010 7:53 pm

Vajence na servisih je potrebno ukinit!!

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Pe jun 11, 2010 8:34 pm

maliBobi je napisal/-a:Vajence na servisih je potrebno ukinit!!

Kakšne pa ti streljaš... kaj misliš da ko mehaniki pridejo delat imajo vse zananje.
Vsak mehanik je bil vajenec.

.GT.
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a .GT. Pe jun 11, 2010 8:40 pm

on je pa ober vajenec ker hodi na servis haha :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sdted

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe jun 11, 2010 8:56 pm

@maliBobi Ti si neke vrste možganski maloposestnik.
Sex turns gay people into Mexicans.

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Pe jun 11, 2010 10:19 pm

Ok, ste se sedaj spraznili? Fantje hec, hec in še enkrat hec.

Šalo na stran, samo včasih ga pa pošteno kiksnejo, ko se samo spomnim zgodbic, kaj vse so kolegi počeli na praksi :har

Aja preden pozabim, Vajence je potrebno ukiniti!!!.

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Pe jun 11, 2010 10:31 pm

primozek68 je napisal/-a:@maliBobi Ti si neke vrste možganski maloposestnik.

hahaha kero je spustu dec :rofl :cry :bow
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC So jun 12, 2010 7:09 am

dejcc je napisal/-a:
Vsak vajenec ve zakaj je zaščita na pokrovu motorja, in tud vsak vajenec si bi most sam zamnjal ... ampak ne, eni so pač boljši od povprečnega vajenca in to za njih ni dvolj dobro .. pa čeprav so končali srednjo ekonomsko, pa še v življenju niso držali 10 kljuca v roki.

Razloži mi zakaj mamo servise in mehanike po tvoji logiki?

@ven0m vsaka ti čast da si sam popravo ampak doma nimam orodja in časa da bi naredo zato sem peljal na servis. Predvsem pa nimam znanja da bi šel sam most popravlat in nevem kaj je tu narobe. Vsekakor je pa narobe da ti narobe obrnejo gume itd itd. in da delajo brez računa vi pa podpirate delo na črno in polovično delo. Če bi zapelal z narobe obrnjenimi gumami po vodi v ovinek pa bi me odneslo bi rekli vsi divjak servis ko jih je narobe obrno pa falus gleda

Seveda imajo mehanike da opravljajo tudi taka dela, ampak glede na zahtevnost posega to gladko nardi tudi vajenec in tudi je .... kar se pa tiče divjaka, pa gume sem al tja sem te vido kak vozis vceraj v rondoju pri stuku .. in ja k*** gleda ...
Slika

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m So jun 12, 2010 7:19 am

CockroaC je napisal/-a:Seveda imajo mehanike da opravljajo tudi taka dela, ampak glede na zahtevnost posega to gladko nardi tudi vajenec in tudi je .... kar se pa tiče divjaka, pa gume sem al tja sem te vido kak vozis vceraj v rondoju pri stuku .. in ja k*** gleda ...

Če ti je ta pot čez koroški most pogosta relacija pol na tej "obvoznici" pazi, ker tja najpogosteje zahajata ena črna pa ena srebrna honda accord z provida sistemi.

Povem ti samo, ker osebno sem se tam tudi vozil 120-140 preko mosta, pač dokler me ni pamet srečala. Sem pa dostikrat imel srečo, da sem videl vedno kako je druge ven vlačo iz proemta.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So jun 12, 2010 10:25 am

Dejcc ampak si res pacient brez primera...

Zagnjavo si jim da bi mel brez racuna. Zdaj jim gnjavis da hoces racun, ker pac ne znas drugace vracat zamere ker ti je avto delal pubec. Sem pa skoro preprican, da ima tudi on price, da si ga ti prosil za delo brez racuna, tak da nevem kaj se vsajas nekaj.

Si pa budalo na cesti, to je itak splosno znano. Ti pa ovi s protonom sta mariborska b***** za volanom, s totimi kantami vajinimi pa s tono zeleja na glavi.

Nena hodi jokat na forum ko se bos razsipal, pa bog ne daj da bi krivil kakega mehanika, ker to kaj ti delas po centru mesta delajo samo umsko bolne osebe.

Pa lep pozdrav!

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS So jun 12, 2010 10:35 am

Courage™ je napisal/-a:Dejcc ampak si res pacient brez primera...

Zagnjavo si jim da bi mel brez racuna. Zdaj jim gnjavis da hoces racun, ker pac ne znas drugace vracat zamere ker ti je avto delal pubec. Sem pa skoro preprican, da ima tudi on price, da si ga ti prosil za delo brez racuna, tak da nevem kaj se vsajas nekaj.

Si pa budalo na cesti, to je itak splosno znano. Ti pa ovi s protonom sta mariborska b***** za volanom, s totimi kantami vajinimi pa s tono zeleja na glavi.

Nena hodi jokat na forum ko se bos razsipal, pa bog ne daj da bi krivil kakega mehanika, ker to kaj ti delas po centru mesta delajo samo umsko bolne osebe.

Pa lep pozdrav!

Kaj pa dela takšnega po mestu? Samo da vem, ker nisem iz Maribora :D

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ So jun 12, 2010 10:41 am

Nabija muziko :roll: Kaj misliš ?

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan So jun 12, 2010 10:57 am

hehehe ja ovi z zelenim protonom je faca ja :D 3x na dan pride tankat po 5€ pol pa puni hamer :D tega črnega pedermobila(ja sem mnenja da je 206 avto za babe) pa še nism zasledil...ampak so tak vsi isti...pubeci pač...

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc So jun 12, 2010 11:22 am

slatncan je napisal/-a:hehehe ja ovi z zelenim protonom je faca ja :D 3x na dan pride tankat po 5€ pol pa puni hamer :D tega črnega pedermobila(ja sem mnenja da je 206 avto za babe) pa še nism zasledil...ampak so tak vsi isti...pubeci pač...

to reče človek ko je mel cliota ki ni za babe :lol: Pa edini peder si ti ko te bo en srečal ker okol govoriš kolk kdo tanka. Tud sam delam na bencinski pa ti mi na kraj pameti ne pride da bi se poglabljal v to kok kdo tanka. Povej na keri bencinski delaš če maš jajce

Seveda imajo mehanike da opravljajo tudi taka dela, ampak glede na zahtevnost posega to gladko nardi tudi vajenec in tudi je .... kar se pa tiče divjaka, pa gume sem al tja sem te vido kak vozis vceraj v rondoju pri stuku .. in ja k*** gleda ...

Mimo štuka sem se nazadnje peljal za lampiončke nwm če si ravno mene vido jebotebog
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m So jun 12, 2010 11:29 am

Courage™ je napisal/-a:
dejcc je napisal/-a:kaj se ti telefonist smejiš :lol:

Stari brez zajenancije, vabim te na eno pijaco, poslji mi sms na 031336611 pa se dobima na neki pir, ker mislim da si kr vredu ded samo se pac malo pacis po forumu :)

Ajd

Courage™ je napisal/-a:Dejcc ampak si res pacient brez primera...

Pa lep pozdrav!

WTF happened? :rofl

Drugače pa kaj oni z protonom je mogoče pojava tam na smetanovi ponavadi, pa ga vozi neki blontn pubec, ko ma vedno čupo na irokezo pa ko je bol hladno, tak 25° nosi 4 številke prevlko motoristično jakno?
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov