evo tri slike predogleda nad jutrišnjim delom.Odstranitev senčnikov, kluk, predalčka za očala pri stropni lučki, ter komplet odstranitev zadnjih sedežev in preproge od kuferama (te slike pridejo še jutri ker me dobila tema) .
Torej, jutri gre avto na temeljito globinsko čiščenje in sem se odločil da ga bom demontiral , da bo olajšalo čiščenje ob enem pa bo čiščenje tudi temeljitejše. Prednja sedeža ostaneta, zaradi tega ker mi je zmanjkalo časa da bi lahko demontiral še tole.
Za globinsko čiščenje je že bil zadnji čas, zakaj je temu tako pa bo se vidlo , ko bom objavo komplet update
prejšnjemu lastniku se tudi nekaj konkretno sladkega polilo. tukajs lika ko je blo že s čistilom pošprican madež
Nato sem vse razmontiral. Kluke, senčnike, predalček za očala pri stropni lučki, zadnjo klop komplet naslon in sedalo ter podnico od kuferama ter polico. Prvič zaradi lažjega dela ter drugič zaradi tega ker sem hotel delo nareto v nulo.
Vmesni pregled kakšna je bla voda:
Iskreno ni blo to niti nič pretirano šokiranega, sem pričakoval bolj rjavo vodo (pesek na dnu ni od mene) .
Rezultat celodnevnega truda:
tudi senčniki ter kljuke sos edaj snežno beli
Dobil je tudi nove tepihe iz blaga:
Sedaj je pa avto noter kot nov, lepo diši in je brez madeža. Popolnoma drug občutek ko se človek pelje s takšnim avtom, ko je čist kot nov. Bglaunem, blo vredno reskirat tale en dan pa avto noter porihtat.
pozitivni kakor negativni komentarji dobrodošli
Zadnjič spremenil Patrik_A3, dne Po okt 11, 2010 8:05 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Super! Tudi jaz sem do zdaj čisto vsak avto razdrl prav tako kot ti in celotnega kemično globinsko sčistil takoj ko sem ga dobil v roke, ta ko ga imam zdaj me še tudi čaka. Ti verjamem kot praviš da se je čisto drugače peljat s čistim avtom, se podpišem pod to izjavo...
Za primer pa lahko dam, da sem na eni P206-tki vlekel kavo iz sovoznikovega sedeža, ter kri iz zadnjega sedeža, ta avto je bil najbolj kritičen izmed ostalih ki so bili v mejah normale...