...:::Team:::... je napisal/-a:rečem ti
jurcek3 je napisal/-a:res lep RS
to poletje ko sem bil v Poreču je podobnega cliota RS-a neki hrvat tiscu cez odprte ovinke, je imel zelo lep zvok, sam vseeno nisem imel neki preveč težav da sem prišel mimo njega
ManIAK je napisal/-a:...:::Team:::... je napisal/-a:rečem ti
Idi v p!zdo ti. Ko smo bli na strehi si se pa sam okrog kuge sukal, da se nebi slučajno kdo naslonu na njo.
jurcek3 je napisal/-a:res lep RS
to poletje ko sem bil v Poreču je podobnega cliota RS-a neki hrvat tiscu cez odprte ovinke, je imel zelo lep zvok, sam vseeno nisem imel neki preveč težav da sem prišel mimo njega
Za odprte ovinke mu proti tvojmu zmanjka moči. Je bolj doma na kratkih zaprtih, tam kjer tvojmu težkokategorašu nos odnašaHec, da neboš preresno vzel.
xalfist je napisal/-a:Super avto, v živo izgledajo še bolje kot pa na slikah tile rs200, skozi ovninke pa vrjamem da je užitek.
Eno vprašanje, sokol kaj ti si mogoče kje iz smeri mb, limbuš, bistrica ob dravi , ruše? Ker sem videl tak avto na tej relaciji pa me zanima če si to ti al še ima kdo podobnega kot ti?
Sokol je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:Super avto, v živo izgledajo še bolje kot pa na slikah tile rs200, skozi ovninke pa vrjamem da je užitek.
Eno vprašanje, sokol kaj ti si mogoče kje iz smeri mb, limbuš, bistrica ob dravi , ruše? Ker sem videl tak avto na tej relaciji pa me zanima če si to ti al še ima kdo podobnega kot ti?
To je ta relacija ja.V Bistrici ob Dravi sem doma.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov