speedfreak je napisal/-a:evo avto ima že krepkih 2500 kilometrov, in danes je imel prvo mal bol dinamično vožnjo po AC, in je poraba pri 150kmh celih 10litrov...ne vem kje je tista kao super TSI varčnost..js sm z avtom nasplošno zelo nezadovoljen....
ban je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:evo avto ima že krepkih 2500 kilometrov, in danes je imel prvo mal bol dinamično vožnjo po AC, in je poraba pri 150kmh celih 10litrov...ne vem kje je tista kao super TSI varčnost..js sm z avtom nasplošno zelo nezadovoljen....
To je zato ker maš zimske gume gor, z letnimi bi bil na 7 litrih
speedfreak je napisal/-a:evo avto ima že krepkih 2500 kilometrov, in danes je imel prvo mal bol dinamično vožnjo po AC, in je poraba pri 150kmh celih 10litrov...ne vem kje je tista kao super TSI varčnost..js sm z avtom nasplošno zelo nezadovoljen....
mito155 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:evo avto ima že krepkih 2500 kilometrov, in danes je imel prvo mal bol dinamično vožnjo po AC, in je poraba pri 150kmh celih 10litrov...ne vem kje je tista kao super TSI varčnost..js sm z avtom nasplošno zelo nezadovoljen....
naš testni golf z 1.2 tsi motorjem ima povprečje malo nad 7l. Pa je testni!
IcEm4n je napisal/-a:Po vsem tem me čudi, da avto še ni v grabnu pristal![]()
![]()
Evo,toliko o 1.2 tsi varčnosti. Meni pa niso verjeli k sem pisal da mi je Altea XL pila okrog 8l normalne-lahkotne vožnje! Pa je avto najmanj 150kg težji od polota kaj šele da bi jo gonil....bi tank skuro od MB do Rogaške!speedfreak je napisal/-a:evo avto ima že krepkih 2500 kilometrov, in danes je imel prvo mal bol dinamično vožnjo po AC, in je poraba pri 150kmh celih 10litrov...ne vem kje je tista kao super TSI varčnost..js sm z avtom nasplošno zelo nezadovoljen....
speedfreak je napisal/-a: Da o drugih bedarijah tega avta in tem da že odpadajo deli z njega sploh ne bom ker bo spet izpadl da pretiravam...
MadIggy je napisal/-a:@king1
Kje se da dobit ta test 11 avtomobilov pri avto-magazinu? Sm hotu nabavit, pa je že naslednja številka v trafikah
peroRS je napisal/-a:@king: ti namesto speedfreaka pišeš katere so dobre lastnosti njegovega avta, ker on to noče storiti![]()
Ja pa ste carji![]()
Pomoje je on z avtom nasplošno zelo zadovoljen, samo ni v njegovem karakterju, da hvali kakšen avto, še posebej, če je VW
Številka je 25 izšel je 2.decembra testa pa še ni na intenetu.King1 je napisal/-a:MadIggy je napisal/-a:@king1
Kje se da dobit ta test 11 avtomobilov pri avto-magazinu? Sm hotu nabavit, pa je že naslednja številka v trafikah
Lej ta ponedeljek sem bil v Lj. na kavi v enem kafiču in ko sem pil coffe sem videl ta AM. Nisem pa gledal datuma. pogledal sem sam rezultate, ker se mi je pol mudilo.
Probaj na njihovi spletni strani pogledat, če se da tam to vidt. Ne vem.
lp
mifek je napisal/-a:Jaz nevem od kot maš ti tako porabo jaz imam sedaj 1000km na števcu in sem se danes peljal po avtocesti 150km/h (tempomat) prevozil sem pa kakih 60km poraba pa 6.8L/100km, ob zmerni vožnji imam pa porabo 6L.
Jaz sem glede motorja zelo zadovljen..razen nekaj pri bremzah ne štima mi pri zaviranju nekako nekaj čoha ob nekaj ampak to se bo porihtalo! Sta pa na spisku dve napaki ampak, če se to ne zgodi tudi pač lapo voziš naprej! Na servisu mi je bilo rečeno da naj bi se zgodilo neko tresenje bencinskega filtra in pa nekaj z neko cevjo, ampak tega ga nisem prav razumel! Bo pa tudi vsakemu lastniku novega pola poslan domov dobis o teh morebitnih napakah!
LP Miha
FLINK je napisal/-a:mifek je napisal/-a:Jaz nevem od kot maš ti tako porabo jaz imam sedaj 1000km na števcu in sem se danes peljal po avtocesti 150km/h (tempomat) prevozil sem pa kakih 60km poraba pa 6.8L/100km, ob zmerni vožnji imam pa porabo 6L.
Jaz sem glede motorja zelo zadovljen..razen nekaj pri bremzah ne štima mi pri zaviranju nekako nekaj čoha ob nekaj ampak to se bo porihtalo! Sta pa na spisku dve napaki ampak, če se to ne zgodi tudi pač lapo voziš naprej! Na servisu mi je bilo rečeno da naj bi se zgodilo neko tresenje bencinskega filtra in pa nekaj z neko cevjo, ampak tega ga nisem prav razumel! Bo pa tudi vsakemu lastniku novega pola poslan domov dobis o teh morebitnih napakah!
LP Miha
Ti zelis rect, da si peljal 60 kilometrov z hitrostjo 150km/h in si imel povprečno porabo pri teh hitrosti in prevoženi poti 6,8L?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov