mihaing je napisal/-a:Avtošola šmarca v Kamniku. Je zlo blizu šihta tako, da grem vozit takoj po službi. V tem tednu grem plačat 22 ur kolikor naj bi jih minimalno rabil. Imajo ful poceni.
Ajoj moja že celi dan pizdi kot nora![]()
![]()
![]()
![]()
"k****n samo še za BMW-je delaš, pa še ubi se budalo jedno"
![]()
![]()
![]()
Briga me
Kegl je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Avtošola šmarca v Kamniku. Je zlo blizu šihta tako, da grem vozit takoj po službi. V tem tednu grem plačat 22 ur kolikor naj bi jih minimalno rabil. Imajo ful poceni.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Briga me
opasna žena
adis je napisal/-a:Kegl je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Avtošola šmarca v Kamniku. Je zlo blizu šihta tako, da grem vozit takoj po službi. V tem tednu grem plačat 22 ur kolikor naj bi jih minimalno rabil. Imajo ful poceni.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Briga me
opasna žena
takšne so nam žene
mihaing je napisal/-a:Avtošola šmarca v Kamniku. Je zlo blizu šihta tako, da grem vozit takoj po službi. V tem tednu grem plačat 22 ur kolikor naj bi jih minimalno rabil. Imajo ful poceni.
sašo5 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Avtošola šmarca v Kamniku. Je zlo blizu šihta tako, da grem vozit takoj po službi. V tem tednu grem plačat 22 ur kolikor naj bi jih minimalno rabil. Imajo ful poceni.
meni se je pa zdelo, da imaš veze z lučmi, oz. da delaš pri Helli/Saturnus na Letališki v Lj.
PS upam, da narediš iz prve......cca dober mesec bo potreben, potem pa po pameti
mihaing je napisal/-a:
Saj ti prideš na fešto mar ne. Imaš bližje kot domžale ali Celje ko sem te na zadnič videl
Courage™ je napisal/-a:22 ur obvezno je po novem ??
mihaing je napisal/-a:Moj konjiček je že dva dni v delavnici in čaka ga še kakšen dan. Končno je najdel čas za zasluženo oskrbo. Odpravljeno bo večinoma vse kar je bilo predvideno. Slikce sledijo jutri.
P.S. nikoli ne kupujte takšnega avta če nimate denarja za vzdrževanje, ker so stvari resnično zelo, zelo, zelo drage. O sami ceni raje nebi, ker mi je še zdaj slabo![]()
Slabe oskrbe si taki avtomobili enostavno ne zaslužijo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov