primozek68 je napisal/-a:Kaj pa če bi jo pustil v original izgledu, navsezadnje gre le za en čiča-wagen, ki nima nekega predelovalskega potenciala, sploh pa ne zelene feltne. V bistvu sam še čakam, kdaj boš BBS RS gor nataknil, to je očitno v modi zadnje cajte.
primozek68 je napisal/-a:Kaj pa če bi jo pustil v original izgledu, navsezadnje gre le za en čiča-wagen, ki nima nekega predelovalskega potenciala, sploh pa ne zelene feltne. V bistvu sam še čakam, kdaj boš BBS RS gor nataknil, to je očitno v modi zadnje cajte.
eentox je napisal/-a:Meni je všeč! Manjka še kakšen zelen detajl na karoseriji ampak nevem točno kje in kaj
crxdelsol je napisal/-a:se že tiskajo pa 43 oranžne nalepke za zadnja stekla.
Doche je napisal/-a:Sticker bomb, kje si dobil to zdaj, al si kr nalepke metal gor? Ker je drago to na ebayu
nevermind je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Kaj pa če bi jo pustil v original izgledu, navsezadnje gre le za en čiča-wagen, ki nima nekega predelovalskega potenciala, sploh pa ne zelene feltne. V bistvu sam še čakam, kdaj boš BBS RS gor nataknil, to je očitno v modi zadnje cajte.
Čiča-wagen so bolj VW vozila.
Kateri avti pa imajo predelovalski potencial? Jaz sem mnenja, da se da vsak avto lepo zrihtat7predelat, ampak le če imaš kanček okusa.
crxdelsol je napisal/-a:Pri nas pač folk "tuna" samo VW in OOOO ker daš 300€ in greš na čiptuning, v UK na forumih svašta najdeš, kar me pa res veseli pol.
eentox je napisal/-a:Meni je všeč! Manjka še kakšen zelen detajl na karoseriji ampak nevem točno kje in kaj
The_drifter je napisal/-a:Doche je napisal/-a:Sticker bomb, kje si dobil to zdaj, al si kr nalepke metal gor? Ker je drago to na ebayu
Js zrihtamSej sm tud njem priporoču sam nevem če je tam uzel. lp
CockroaC je napisal/-a:Hahahaha .. fejk sticker bomb folija, ne me jebat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sigurno bo naslednji hit, fejk rja folija with real O2Fe flava![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov