Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Re: Nova igračka R26

Napisal/-a f.taunus Sr avg 13, 2014 5:22 am

Meni pa se zdi vprašanje zastavljeno s strani uporabnika BS-speed povsem na mesto, kjer sprašuje, če se je odkril vzrok te okvare.
Popravlja se le posledice in če vzrok ni povsem znan in odpravljen, se lahko na vsem lepem zgodba ponovi. Pa naj bodo vgrajeni še tako vrhunski deli.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr avg 13, 2014 9:42 am

Jao ljudje, še kar vztrajate. :roll:
Že ene 50krat je napisal, da so krive ojnice. Za serijsko moč in navor so dobre, tukaj so se pa zvile, ker je navor večji.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Če avg 21, 2014 5:44 pm

Safety first

Slika

Slika

Uporabniški avatar
NoF3ar
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a NoF3ar Če avg 21, 2014 6:08 pm

To so lepo ohranjeni recaroti :D Lep dodatek (pasi) :D zadne sedeze se vun pleksi stekla not itd pa bo r26r :D

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Pe avg 22, 2014 12:48 pm

Huh v tak extrem nebom sou,ker je avto se vedno primarno namenjen za kdaj na morje it.... Predvsem pa za daily.... Za zadnje sedeze pa... Najmanjsi problem.... Itak nevem ce sm 2x koga peljau zadaj

Uporabniški avatar
mercury1946
Nov uporabnik

Napisal/-a mercury1946 Sr avg 27, 2014 5:48 pm

brez zamere, sam, daily pa te sedezi? nevem men bi se ze prvi dan utrgalo ce bi skos mogu te pase prpenjat. noreu verjetno nebos z avtom tko da ni resno potrebe za tem. razen za kak grobnik bi se pa ze splacalo, ce ga sploh mislis tam gonit sam nevem kok je to pametno glede na to kok nesrece imas z avtom
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr avg 27, 2014 6:45 pm

mercury1946 je napisal/-a:brez zamere, sam, daily pa te sedezi? nevem men bi se ze prvi dan utrgalo ce bi skos mogu te pase prpenjat. noreu verjetno nebos z avtom tko da ni resno potrebe za tem. razen za kak grobnik bi se pa ze splacalo, ce ga sploh mislis tam gonit sam nevem kok je to pametno glede na to kok nesrece imas z avtom

Sej vidiš da ima še vedno normalen pas pa za pripenjat - tele H pospravi zadaj in rešeno - ni mu treba vedno teh športnih natikat čez sebe
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Sr avg 27, 2014 8:12 pm

mercury1946 je napisal/-a:brez zamere, sam, daily pa te sedezi? nevem men bi se ze prvi dan utrgalo ce bi skos mogu te pase prpenjat. noreu verjetno nebos z avtom tko da ni resno potrebe za tem. razen za kak grobnik bi se pa ze splacalo, ce ga sploh mislis tam gonit sam nevem kok je to pametno glede na to kok nesrece imas z avtom

torej zdej ko bo avto poštiman bo trebaa maximalno 70 z njim al kako?.......
Naj mi nekdo prosim razloži.....ampak res prosim.....
KAKO SE PO VAŠE SESTAVLJAJO PROJEKTI? ZAKAJ SE SESTAVLJAJO? TO MISLIM PAČ NA AVTO PROJEKTE....KER OČITNO TO KAR DELAM JST JE KAR NEKAJ.... OZIROMA..... NEVEM NO....
sicer mi dol visi za mnenja posameznikov ,ker negre nobenemu iz žepa ne nč... sm res me zanima kaj vozite eni,da toliko pametujete kaj in kako na koncu se pa izkaže da vozite povprečen avto, žarnice in brisalce vam pa menjajo na servisu....

PROSIM? ANYONE?

pa sedeži so original......Začuda.....

Uporabniški avatar
Locher
Uporabnik

Napisal/-a Locher Če avg 28, 2014 7:23 am

damjan je napisal/-a:

KAKO SE PO VAŠE SESTAVLJAJO PROJEKTI? ZAKAJ SE SESTAVLJAJO? TO MISLIM PAČ NA AVTO PROJEKTE....KER OČITNO TO KAR DELAM JST JE KAR NEKAJ.... OZIROMA..... NEVEM NO....
sicer mi dol visi za mnenja posameznikov ,ker negre nobenemu iz žepa ne nč... sm res me zanima kaj vozite eni,da toliko pametujete kaj in kako na koncu se pa izkaže da vozite povprečen avto, žarnice in brisalce vam pa menjajo na servisu....

PROSIM? ANYONE?

Ti si odprl temo in predstavil svoj avto in dogajanje okrog njega. Ljudje komentirajo in predstavljajo svoje videnje. Čemu se čudiš in zakaj se razburjaš?!

Še moje osebno mnenje: kdor predstavlja avto na netu, mu ne visi dol za mnenja posameznikov.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Če avg 28, 2014 8:55 am

Glede na predstavitev avta, problemov, rešitev, predelav in dodelav sklepam, da damjanu en qrc nucajo brezvezni komentarji v smislu, da je vseskupi brezveze. Pač tip rihta avto zase, za svojo dušo in svoje veselje. Na svetu pa obstajajo ljudje, ki se jim tako početje zdi skrajno nesmiselno in ravno taki imajo ponavadi brezvezne komentarje na celotno zadevo.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Gorgh
Novinec

Napisal/-a Gorgh Če avg 28, 2014 2:23 pm

Eni majo plovila, drugi zidajo bajte, tretji se ga nalivajo z alkoholom, četrti hodjo na drage večerje, peti se drogirajo,... ....in tako naprej....eni pa rihtajo avte za svojo dušo.

Jst ne vem kje je tak problem, usak dela kar če, usak ma svojo računico, utikat pa po smiselnosti sprašvat lahko po vsem zgoraj naštetem povprašaš.....ZASE.

Btk za mnenja, delaj kar ti paše, pa ne obupat :)

Uporabniški avatar
tr00per
Stalni uporabnik

Kraj: kransterdam

Napisal/-a tr00per Če avg 28, 2014 2:54 pm

sploh pr nobenem hobiju ne smeš na računico gledat, ker je ni... v primerjavi s plovili al pa recimo fotografijo, glasbo... je tole še k pocen. Sploh pa, men recimo je totalno hud filing bit v avtu privezan z vseh štirih strani....keep up the good work :)

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a en3rgie Če avg 28, 2014 7:50 pm

Damjan na avtu imas nastavljivo podvozje al so samo fedri ?

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Če avg 28, 2014 9:57 pm

Nastavljivo podvozje H&R

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če avg 28, 2014 10:14 pm

Locher je napisal/-a:
damjan je napisal/-a:

PROSIM? ANYONE?

Ti si odprl temo in predstavil svoj avto in dogajanje okrog njega. Ljudje komentirajo in predstavljajo svoje videnje. Čemu se čudiš in zakaj se razburjaš?!

Še moje osebno mnenje: kdor predstavlja avto na netu, mu ne visi dol za mnenja posameznikov.

Čemu se čudi? Mene čudi, da gre nekdo, ki se mu zdi tak problem zapenjat s takšnimi pasovi, sploh odpirat temo o R26, ki je že sam po sebi vse prej kot udoben, praktičen ipd. avto. Naj se gre še na motosvet vsem čudit, kako se jim da natikat vso opremo, da gredo par kilometrov stran na kavo...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
mercury1946
Nov uporabnik

Napisal/-a mercury1946 Če avg 28, 2014 11:38 pm

zdej pa tako. verjetno sem res zajebal ker sem zelo nesposobno napisal kar sem hotel povedati. damjan tebi se opravicujem, moj post ni bil misljen kot nekaksna kritika, tvoj avto mi je zelo vsec, vsec mi je tudi tvoj pristop do avtomobila, avto je bomba sva se ze srecala nekje. sam nekak mi ni pasalo to da je daily pa teli pasi, sem bolj svoje mnenje povedal. je pa tudi res da sem spregledal da imas tudi navadne pasove, cesar sem se zavedel sele ko sem prebral v enemu komentarju. kar se pa tice tistega ko sem rekel da jih ne potrebujes, se vedno sem mnenja da jih ne potrebujes, ce ti je gust jih pa imej sej je res cisto tvoja stvar. glede tistega ko sem rekel da se avta drzi nesreca, imam obcutek da prejsni lastnik niti 20% ni cuval in glancal avto kot ga ti (seveda moznost je da se motim) in imam obcutek da ga tudi po kaksnih stezah ni sparal, tako da ce ze kupi kdo tak avto se mora pripravit na stroske (kar je itak banalno da sploh omenjam, pa vseeno...). to je zdej moje mnenje, res se enkrat se opravicujem ce si vse prejel kot nevoscljivost al karkoli, pa upam da se v kratkem casu srecamo, seveda z r26
pa lep pozdrav
Slika

Jerry007
Novinec

Napisal/-a Jerry007 Pe avg 29, 2014 4:26 am

Mercury edn je mogel nasrkat :D
Že skozi celo temo so takšni komentarji. Če se ne motim je mel damjan že v cliotu takšne pasove-tako da ve kaj dela.
Sicer pa res lep projekt, kar tako naprej ;)

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Pe avg 29, 2014 7:33 pm

Nova barva ... Nove nalepke.... Nova guma spodaj.... Rumene meglenke....

Slika

Slika

Slika

Drugace pa Mercury ne zamerim nic.....
Avto je tak kot je.... In pasi so notr z Razlogom....
Ze res da je avto daily.... Ampak bolj kot ne to pomeni izlet na morje... Zvecer na kavo.... Za duso.... Se nekako bolj uporablja kot tretji avto....

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe avg 29, 2014 7:53 pm

In pasi so notr z Razlogom....

a dej ga lomt? Kaj pa boš, šel na Nürburgring? Kaj ti nucajo taki pasovi brez roll-cage-a.

Pasovi so glih za šminko, pa nč druzga. Razn, če so zato, ker te je strah, da te ne zabije na volan, ko bo spet ribnu.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Napisal/-a damjan Pe avg 29, 2014 8:18 pm

Primožek68...... Lahko mi ga potegneš 2x.... če te je volja....

Jst sm s tem forumom definitivno po 12 letih zaključu.....

Moderatorji lahko temo zbrišejo ali zaklenejo mene pa BANajo...
Vi se pa še naprej pogovarjajte o kavnih mlinčkih

HVALA LEPA
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov