mercury1946 je napisal/-a:brez zamere, sam, daily pa te sedezi? nevem men bi se ze prvi dan utrgalo ce bi skos mogu te pase prpenjat. noreu verjetno nebos z avtom tko da ni resno potrebe za tem. razen za kak grobnik bi se pa ze splacalo, ce ga sploh mislis tam gonit sam nevem kok je to pametno glede na to kok nesrece imas z avtom
mercury1946 je napisal/-a:brez zamere, sam, daily pa te sedezi? nevem men bi se ze prvi dan utrgalo ce bi skos mogu te pase prpenjat. noreu verjetno nebos z avtom tko da ni resno potrebe za tem. razen za kak grobnik bi se pa ze splacalo, ce ga sploh mislis tam gonit sam nevem kok je to pametno glede na to kok nesrece imas z avtom
damjan je napisal/-a:mercury1946 je napisal/-a:brez zamere, sam, daily pa te sedezi? nevem men bi se ze prvi dan utrgalo ce bi skos mogu te pase prpenjat. noreu verjetno nebos z avtom tko da ni resno potrebe za tem. razen za kak grobnik bi se pa ze splacalo, ce ga sploh mislis tam gonit sam nevem kok je to pametno glede na to kok nesrece imas z avtom
torej zdej ko bo avto poštiman bo trebaa maximalno 70 z njim al kako?.......
Naj mi nekdo prosim razloži.....ampak res prosim.....
KAKO SE PO VAŠE SESTAVLJAJO PROJEKTI? ZAKAJ SE SESTAVLJAJO? TO MISLIM PAČ NA AVTO PROJEKTE....KER OČITNO TO KAR DELAM JST JE KAR NEKAJ.... OZIROMA..... NEVEM NO....
sicer mi dol visi za mnenja posameznikov ,ker negre nobenemu iz žepa ne nč... sm res me zanima kaj vozite eni,da toliko pametujete kaj in kako na koncu se pa izkaže da vozite povprečen avto, žarnice in brisalce vam pa menjajo na servisu....
PROSIM? ANYONE?
pa sedeži so original......Začuda.....
Locher je napisal/-a:damjan je napisal/-a:mercury1946 je napisal/-a:brez zamere, sam, daily pa te sedezi? nevem men bi se ze prvi dan utrgalo ce bi skos mogu te pase prpenjat. noreu verjetno nebos z avtom tko da ni resno potrebe za tem. razen za kak grobnik bi se pa ze splacalo, ce ga sploh mislis tam gonit sam nevem kok je to pametno glede na to kok nesrece imas z avtom
torej zdej ko bo avto poštiman bo trebaa maximalno 70 z njim al kako?.......
Naj mi nekdo prosim razloži.....ampak res prosim.....
KAKO SE PO VAŠE SESTAVLJAJO PROJEKTI? ZAKAJ SE SESTAVLJAJO? TO MISLIM PAČ NA AVTO PROJEKTE....KER OČITNO TO KAR DELAM JST JE KAR NEKAJ.... OZIROMA..... NEVEM NO....
sicer mi dol visi za mnenja posameznikov ,ker negre nobenemu iz žepa ne nč... sm res me zanima kaj vozite eni,da toliko pametujete kaj in kako na koncu se pa izkaže da vozite povprečen avto, žarnice in brisalce vam pa menjajo na servisu....
PROSIM? ANYONE?
pa sedeži so original......Začuda.....
Ti si odprl temo in predstavil svoj avto in dogajanje okrog njega. Ljudje komentirajo in predstavljajo svoje videnje. Čemu se čudiš in zakaj se razburjaš?!
Še moje osebno mnenje: kdor predstavlja avto na netu, mu ne visi dol za mnenja posameznikov.
In pasi so notr z Razlogom....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov