splash je napisal/-a:dobro, če se počasi voziš je ok, pa če si dobro zavarvan je tudi ok, samo jaz ne vem kako voziš, in ko si napisal da si se 180 peljal, sem pač predvideval da voziš malo hitreje.
sam tamelga pubeca jaz vseeno ne bi vozil tudi 50km/h...
sej veš, da če se mu kj nardi da se požreš najbrž...
seicento 2 je napisal/-a:Senad je napisal/-a:pinjas je napisal/-a:smao za zanimivost. z 20 col in vso težo ki s eje nabrala, koliko se je povečala poraba:)
nič kaj večja ni poraba kot prej...
nevem nevem no če maš glih prav
DaDek je napisal/-a:seicento 2 je napisal/-a:Senad je napisal/-a:pinjas je napisal/-a:smao za zanimivost. z 20 col in vso težo ki s eje nabrala, koliko se je povečala poraba:)
zakaj pa ne?
zadnji zici in balast iz kuferama je šel ven.. kaj to ne pomeni nič al kak?
seicento 2 je napisal/-a:Senad je napisal/-a:pinjas je napisal/-a:smao za zanimivost. z 20 col in vso težo ki s eje nabrala, koliko se je povečala poraba:)
Senad je napisal/-a:seicento 2 je napisal/-a:Senad je napisal/-a:pinjas je napisal/-a:smao za zanimivost. z 20 col in vso težo ki s eje nabrala, koliko se je povečala poraba:)
ti bom kr po kmečko povedo:
a zdaj boš pa ti meni govoro da ma ful večjo porabo, sem se pelal z njim na par showow pred predelavo in zdaj, in razlika ni opazna!
če pa je za tebe drastična razlika 0,5 ali pa 1l, pol pa je to druga stvar.
seicento 2 je napisal/-a:Senad je napisal/-a:seicento 2 je napisal/-a:Senad je napisal/-a:pinjas je napisal/-a:smao za zanimivost. z 20 col in vso težo ki s eje nabrala, koliko se je povečala poraba:)
a zdaj boš pa ti meni govoro da ma ful večjo porabo, sem se pelal z njim na par showow pred predelavo in zdaj, in razlika ni opazna!
kaj pa zdaj ko sem se skmetov preselo na tezno pa te nisem zastopo kaj pa bova zdaj!!!
pije uradno 14 litrov!
prej pa rečiva 11 zdaj pa ti meni povej po tvoji kmečki logiki če ni to saj malo več
pa če bi bilo tako ta poraba drastična nebi pelo mojega gor navit
lp Kmet z mesta
Senad je napisal/-a:seicento 2 je napisal/-a:Senad je napisal/-a:seicento 2 je napisal/-a:Senad je napisal/-a:pinjas je napisal/-a:smao za zanimivost. z 20 col in vso težo ki s eje nabrala, koliko se je povečala poraba:)
kaj pa zdaj ko sem se skmetov preselo na tezno pa te nisem zastopo kaj pa bova zdaj!!!
pije uradno 14 litrov!
prej pa rečiva 11 zdaj pa ti meni povej po tvoji kmečki logiki če ni to saj malo več
pa če bi bilo tako ta poraba drastična nebi pelo mojega gor navit
lp Kmet z mesta
14 ne pije nikoli in nikdar (razen če ga turiraš celi čas na 4000rpm) ... vedno ko se vozima na show pije 9-11 (normalna vožnja, torej do 150). meni se to nezdi dosti.
pa tisto kmečko, ni blo mišljeno da bi bil bilo kdo s kmetov.
upam da sma končala debato.
Lp mestni človek, iz mesta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost