Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

trolly23
Novinec

Napisal/-a trolly23 Če jul 17, 2008 4:17 pm

oooo ja konc ker auto....oo beddd.... :shock: :o hud hud svaka čast

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če jul 17, 2008 4:29 pm

dzimy je napisal/-a:in zakaj zdaj prodaja???

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2189865

toliko govora in truda o avtu zdaj pa prodaja???? :roll: :roll: :roll:

hehe pa a se nisi pogruntu to je smisel predelav.. sej vsak avto k je tuki gor pa se predela se pol proda.. :lol:

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Če jul 17, 2008 4:34 pm

Courage™ je napisal/-a:In zakaj po tvojem naj mecem neke konkretne gume na avto, ce se vozim glih 1000 km na leto ? Pa se to kot po jajcih. Res da sem stisno zdaj proti Celju, ampak cesta je bla suha.

Ne vidim smisla zakaj na showcar metat gume verhunske...

a ni fora showcara ravno to da se pokaže .. ne pa da se neka j***a gor mečejo..

pa tut pr 50 se ubiješ lahko.. odvisn kam prletiš :)

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Če jul 17, 2008 4:35 pm

vem da je glupa primerjava in da to ni bil courage-jev namen..
nekateri tut gradijo hise in nato prodajo, da bi zasluzili :lol:
pac ga ma namen prodati.. bodite veseli da ga bo.. in da bo nastal se en tak podoben avto :D

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Če jul 17, 2008 5:16 pm

saj pa prodaš, nardiš nov projekt pol, ki je problem ? ;)
mater prava mašina :twisted:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Če jul 17, 2008 5:58 pm

jay je napisal/-a:saj pa prodaš, nardiš nov projekt pol, ki je problem ? ;)
mater prava mašina :twisted:
problem je ker si definitivno na izgubi.....no vsaj v večini primerov...

evilson
Novinec

Kraj: Mežiska dolina

Napisal/-a evilson Če jul 17, 2008 6:30 pm

Ne vem, ali je avto samo za foro na avto.net ali je to bolj resna zadeva, vendar žal, ste zame takšni ljudje bedaki, ker se celo večnost 'hvalite' koliko truda in denarja ste vložili v avtu, iz vseh koncev in krajev rihtate dele itd...,na koncu ko pa je narejen, se ga pa navelicate in vidite da je totalno neuporaben, na razstavi pa pozanjete le kakkšno lepo besedo in pohvalo. Na koncu ga date pa v prodajo, v upanjo da boste kaj zasluzili.

Lp,
Matej

ATTACK ME!
Passat 1.8T ---> BMW 523i

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko Če jul 17, 2008 6:41 pm

evilson je napisal/-a:Ne vem, ali je avto samo za foro na avto.net ali je to bolj resna zadeva, vendar žal, ste zame takšni ljudje bedaki, ker se celo večnost 'hvalite' koliko truda in denarja ste vložili v avtu, iz vseh koncev in krajev rihtate dele itd...,na koncu ko pa je narejen, se ga pa navelicate in vidite da je totalno neuporaben, na razstavi pa pozanjete le kakkšno lepo besedo in pohvalo. Na koncu ga date pa v prodajo, v upanjo da boste kaj zasluzili.

Lp,
Matej

ATTACK ME!

alo,ko človek dobi družino,pa nima več časa za takšne zadeve,mislim da mu zdaj družina več pomeni kot pa ta audi

evilson
Novinec

Napisal/-a evilson Če jul 17, 2008 6:46 pm

Dokler sam ne pove, ali se avto resno prodaja ali samo za foro, je brezveze debatirat. Itak je v vsakem primeru brezveze debatirat. To se nobenega od nas ne tice. On lahko po mili volji dela s svojim imetjem kar hoce.

Mislim pa da mu druzina ni vceraj z neba priletela in zato sem mnenja da se na taksne stvari studera prej.

Ce sem avtorja teme na kakersenkoli nacin užalil se opravičujem!

Lp,
Matej

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če jul 17, 2008 7:26 pm

kok ste bmw-jevci zadrti :lol: ko si biu še vagovc si biu bl prjazn :lol:

evilson
Novinec

Napisal/-a evilson Če jul 17, 2008 7:32 pm

S|icKeR je napisal/-a:kok ste bmw-jevci zadrti :lol: ko si biu še vagovc si biu bl prjazn :lol:

Sej v resnici sem prijazen! :D Sicer pa niti nisem povedal nic neprijaznega. Samo kar je res.
Ne zdaj vse BMW-jevce v isti kos metat, če sem jaz zadrt! :pivo :har
Vagov-ci so mi se vedno pri srcu. Ko pač enkrat spoznaš kaj je avto, ni več poti nazaj :rofl

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad Če jul 17, 2008 7:47 pm

evilson je napisal/-a:Dokler sam ne pove, ali se avto resno prodaja ali samo za foro, je brezveze debatirat. Itak je v vsakem primeru brezveze debatirat. To se nobenega od nas ne tice. On lahko po mili volji dela s svojim imetjem kar hoce.

Mislim pa da mu druzina ni vceraj z neba priletela in zato sem mnenja da se na taksne stvari studera prej.

Ce sem avtorja teme na kakersenkoli nacin užalil se opravičujem!

Lp,
Matej

res ga prodaja.

mislim da če bi pimped pred 5imi mesci avto prodajal, bi ti čisto isto napisal.
pač mu je avto dopizdo, pa bi rajši mel kaj drugega...
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Napisal/-a dj_em Če jul 17, 2008 8:23 pm

evilson je napisal/-a:Ne vem, ali je avto samo za foro na avto.net ali je to bolj resna zadeva, vendar žal, ste zame takšni ljudje bedaki, ker se celo večnost 'hvalite' koliko truda in denarja ste vložili v avtu, iz vseh koncev in krajev rihtate dele itd...,na koncu ko pa je narejen, se ga pa navelicate in vidite da je totalno neuporaben, na razstavi pa pozanjete le kakkšno lepo besedo in pohvalo. Na koncu ga date pa v prodajo, v upanjo da boste kaj zasluzili.

Lp,
Matej

ATTACK ME!

got your back man ..

nevidim poante v tem .. da nekaj delaš za svoj užitek potem pa prodaš ..

@kukec : pri nepremičnini sigurno nisi na izgubi ..
@hribko: umm .. sej ponavad bebica rab 9 mescov da pride ven .. vsaj tko je blo nazadnje :lol: ... a vidš kam cilam.. ;)

drugače pa .. ja no .. men avto osebno ni všeč .. nevidm fore uničt pol avta za tistih par zvočnikov k ti nabija v glavo ... če bi bil na njegovem mestu bi se rad odloču za predeloavo v smislu udobja in varnosti .. samo to pol ni več show car a ne ;)

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Če jul 17, 2008 9:39 pm

Lahko pa proda zato, da ima zagon za nov projekt npr. tud. Star avto bi ti vzel samo prostor + to da ob novem projektu se nebi na show pelal z dvema. Pa še finančno bi blo lažje.

Jaz upam, da avta ne proda ker ga lahko hitro kak prepotentnež kupi, uniči, razbije,.. saj je ta avto namenjen izključno "negi" :lol: Pa glede na to, da je govoril o tem kako bo vse še dodelano, izboljšal linije ipd se mi zdi, da je to eno tipanje z to prodajo. Bi ga pa pomoje prodal takoj če bi le blo možno na zadnjih sedežih sedet in če bi bil prtlažni prostor vsaj malo uporaben :D

Kupi še enga audija in ga predelaj tako kot si tega ampak se ustavi na takem izgledu kot ga imaš na slikah v salonu :P

Še en moj razlog več, da ne prodaš. Upam, da bo v Lj na showu, ker sem vedno bil na napačnih showih al pa je tebi višja sila preprečla, da bi avto končno vido v živo :evil:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če jul 17, 2008 9:41 pm

kolk imate eni problemov s tem ker prodaja avto.... kot da bo kaj vasega prodal... prov smehi :lol:
Slika

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Če jul 17, 2008 9:42 pm

Matjaž boš avto imel na rastavišču drug mesec :?:

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Če jul 17, 2008 10:27 pm

dj_em je napisal/-a:

Lp,
Matej

ATTACK ME!

got your back man ..

nevidim poante v tem .. da nekaj delaš za svoj užitek potem pa prodaš ..

@kukec : pri nepremičnini sigurno nisi na izgubi ..
@hribko: umm .. sej ponavad bebica rab 9 mescov da pride ven .. vsaj tko je blo nazadnje :lol: ... a vidš kam cilam.. ;)

drugače pa .. ja no .. men avto osebno ni všeč .. nevidm fore uničt pol avta za tistih par zvočnikov k ti nabija v glavo ... če bi bil na njegovem mestu bi se rad odloču za predeloavo v smislu udobja in varnosti .. samo to pol ni več show car a ne ;)

on je pred dobrim mescom, dvema že dobil bebico... :D

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če jul 17, 2008 10:34 pm

off:
snikerson je napisal/-a:on je pred dobrim mescom, dvema že dobil bebico... :D

mislim da nisi ravno dojel bistva dj_em ovega stavka... ki ga je citiral hribkotu
namrec hribko je napisal...

hribko je napisal/-a:alo,ko človek dobi družino,pa nima več časa za takšne zadeve,mislim da mu
zdaj družina več pomeni kot pa ta audi

torej mislim da je dj_em s tistim stavkom mislil da ...je bil cas ze pred 9 meseci
oz. tudi pred 8 meseci da se "vzame cas" za druzino (na poti) torej ze takrat je treba zacet skrbet... :idea:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Če jul 17, 2008 11:29 pm

Brezveze komentirat, tisti ki poznajo Matjaza, vedo, da je bil avto ze lep cas naprodaj za primerne €. ;)

Uporabniški avatar
207cc
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a 207cc Pe jul 18, 2008 6:49 am

Jest ga čist razumem. Nemorš lih vplivat na to, če se avta naveličaš...

Tut baba si je dala loh lihkar joške popravt pa ti je mogoče spet 1 mesec zanimiva.... :)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov