dzimy je napisal/-a:in zakaj zdaj prodaja???
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2189865
toliko govora in truda o avtu zdaj pa prodaja????![]()
![]()
Courage™ je napisal/-a:In zakaj po tvojem naj mecem neke konkretne gume na avto, ce se vozim glih 1000 km na leto ? Pa se to kot po jajcih. Res da sem stisno zdaj proti Celju, ampak cesta je bla suha.
Ne vidim smisla zakaj na showcar metat gume verhunske...
evilson je napisal/-a:Ne vem, ali je avto samo za foro na avto.net ali je to bolj resna zadeva, vendar žal, ste zame takšni ljudje bedaki, ker se celo večnost 'hvalite' koliko truda in denarja ste vložili v avtu, iz vseh koncev in krajev rihtate dele itd...,na koncu ko pa je narejen, se ga pa navelicate in vidite da je totalno neuporaben, na razstavi pa pozanjete le kakkšno lepo besedo in pohvalo. Na koncu ga date pa v prodajo, v upanjo da boste kaj zasluzili.
Lp,
Matej
ATTACK ME!
S|icKeR je napisal/-a:kok ste bmw-jevci zadrtiko si biu še vagovc si biu bl prjazn
evilson je napisal/-a:Dokler sam ne pove, ali se avto resno prodaja ali samo za foro, je brezveze debatirat. Itak je v vsakem primeru brezveze debatirat. To se nobenega od nas ne tice. On lahko po mili volji dela s svojim imetjem kar hoce.
Mislim pa da mu druzina ni vceraj z neba priletela in zato sem mnenja da se na taksne stvari studera prej.
Ce sem avtorja teme na kakersenkoli nacin užalil se opravičujem!
Lp,
Matej
evilson je napisal/-a:Ne vem, ali je avto samo za foro na avto.net ali je to bolj resna zadeva, vendar žal, ste zame takšni ljudje bedaki, ker se celo večnost 'hvalite' koliko truda in denarja ste vložili v avtu, iz vseh koncev in krajev rihtate dele itd...,na koncu ko pa je narejen, se ga pa navelicate in vidite da je totalno neuporaben, na razstavi pa pozanjete le kakkšno lepo besedo in pohvalo. Na koncu ga date pa v prodajo, v upanjo da boste kaj zasluzili.
Lp,
Matej
ATTACK ME!
dj_em je napisal/-a:evilson je napisal/-a:Ne vem, ali je avto samo za foro na avto.net ali je to bolj resna zadeva, vendar žal, ste zame takšni ljudje bedaki, ker se celo večnost 'hvalite' koliko truda in denarja ste vložili v avtu, iz vseh koncev in krajev rihtate dele itd...,na koncu ko pa je narejen, se ga pa navelicate in vidite da je totalno neuporaben, na razstavi pa pozanjete le kakkšno lepo besedo in pohvalo. Na koncu ga date pa v prodajo, v upanjo da boste kaj zasluzili.
Lp,
Matej
ATTACK ME!
got your back man ..
nevidim poante v tem .. da nekaj delaš za svoj užitek potem pa prodaš ..
@kukec : pri nepremičnini sigurno nisi na izgubi ..
@hribko: umm .. sej ponavad bebica rab 9 mescov da pride ven .. vsaj tko je blo nazadnje... a vidš kam cilam..
drugače pa .. ja no .. men avto osebno ni všeč .. nevidm fore uničt pol avta za tistih par zvočnikov k ti nabija v glavo ... če bi bil na njegovem mestu bi se rad odloču za predeloavo v smislu udobja in varnosti .. samo to pol ni več show car a ne
snikerson je napisal/-a:on je pred dobrim mescom, dvema že dobil bebico...
hribko je napisal/-a:alo,ko človek dobi družino,pa nima več časa za takšne zadeve,mislim da mu
zdaj družina več pomeni kot pa ta audi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov