burka je napisal/-a:Tako si se odlocil in tako bo pa fertik. Kar hitro si ga prodal, si nisem mislil da bo tko hitro sel...
Zdaj prideta shiver pa cupra k hisi?
Ce bo vse po sreci, ja

none je napisal/-a:Stari, avto je fenomenalno noro dober, vsak dan masturbiram na njega, ce bi mel denar bi ga vzel takoj, ga vsaki dan obcudujem tam pri Niklu, res parkrat sem se skoraj onesvestil ob pogledu na njega, jebes minija, jebes reno, jebes vse Audi je avto. Jaz ti ponudim 24k € za njega takoj. Javi mi.
Sutka
none je napisal/-a:Stari, avto je fenomenalno noro dober, vsak dan masturbiram na njega, ce bi mel denar bi ga vzel takoj, ga vsaki dan obcudujem tam pri Niklu, res parkrat sem se skoraj onesvestil ob pogledu na njega, jebes minija, jebes reno, jebes vse Audi je avto. Jaz ti ponudim 24k € za njega takoj. Javi mi.
Sutka
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Recaro otroški sedeži bojda niso med najboljšimi.
Zdajle se mi je v glavi odvrtela možna scena:
Zaradi izstopajočega avta te ustavi policija.
Prometno, vozniško, homologacijo, blablabla.
Pokažite malo prtljažnik. OK.
Odpreš vrata, držiš za "kljuko", policaj pa že tresočih se rok vleče ven pihalnik in se dere kolegu: "Pištolo ma!!! Kliči okrepitve!!!!!"![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov