Dean Q4 je napisal/-a:Verjemem Vale, seveda je to velik dosežek za tebe, saj oni Bmw gre nenormalno!
Veš, hec mora bit - si reko "ti me samo rukni"ops: , ne mislim da nebo to kar tako, saj tvoj clio gre ko sulica, ampak za hec pa res lahko enkrat malo sprobama, samo če že se bova dogovorila prvo za drugo mesto "ne na letališču"
![]()
Lahko ti samo rečem, da ko je Ali zapeljal za mano v ovinek v 2 tako kot jaz, sem kljub pospeševanju slišal kako cvili pri njemu "tale nor navor", pogledam v vzvratno, pa je avto stal kar nekaj poprek zadaj, potem pa sem ga v 2 držal gor, gori dama šipe dol, se režima ko teleta, pa sma si prste "obrnjene navzgor" kazala, pol me je vprašal, kolko mam konjev, ko sem rekel da 190 serijsko, mi je rekel "ja samo maš nekaj tjunano", al nekaj takega je blo, no odgovoril pa sem "NE" ker res ni, je pač serijsko vse "motor od Lancie Delta HF Integrale", kar seveda pomeni TURBAČ....
Do 3500 negre nikamorpotem pa se prelevi v....
![]()
Ampak tvoj Clio je tapravi strup!!
Reči, kaj pa kaj Lešnik sedaj - koliko ma kaj šans proti tebi? Sta že probala??
LP
Malo si me narobe razumel... "rukni me" sem mislil... da me pozdravi, da kako rečemo, pa kaj posnamemo

Drgač pa kak avto gre, bomo vidli naslednjo sezono ker sem dal računalnik optimizirat glede na odmične gredi.
Lp
![Zasuk :]](./images/smilies/icon_avtomobilizem_com_zasuk.gif)