mito155 je napisal/-a:fiat gt je napisal/-a:Sej smo razumeli ni treba 2x povedat, lih tako hudo pa tudi ni to, še posebno če je še cel originalen...
Punto GT: Lahko je to nama razumet ki si lastiva GT-je da to spet ni tko hudo ,medtem ko pa en k ga je kupu pa se vozi komaj teden ,dva ...pa mislim da ni glih tko,sicer pa midva sva itak ze navajena na GT-jev motor kjer je pritisk turbine krepko cez 1.3 bara
ZeMo gt_punto je napisal/-a:
Najprej: bil sem zelo razočaran ko sem gledu te filmčke od tega rdečga GT-ja glede na to kaj sem prebral sem si mislil; ta pa more letet pol pa vidm filmčke pa čista tema .
aja pa še predvsem za mito 155 in fiat gt tole ko ste dobil kao 1.3 bara to je ful mal!!!
Ampak res zelo mal.
mito155 je napisal/-a:zemo ena stvar. jets sicer ne vem kako si ti to seštriku skupaj, ampak, citat ki je napisan zame ni moj. Moj je serijski fila overboosta 1,6 bara, stalnega pa 1 bar.
Sicer sem 3 dni nazaj na Zaloški vidu enga črnega GT-ja, ki je lepo modro kadil, upam da to ni tvoj, ker to ne bo šlo dolg. ALi pač...
lp
Bruhy je napisal/-a:Sem gledu tele pospeške, ki bi naj bili sijajni, ampak tud če je deževalo, se pa da lepše speljat, ne vem no nikakršno čudo se mi ne zdi tale Punto, izpuh mu pa visi zadaj kot ena stara k...., pa zaleten je bil ja se vidi, kolk je ta avto sploh še vreden, če nekdo pravi da je bil prejšnji lastnik pravi antitalent za vzdržvanje, ne vem no, ni tako čudo kot ga eni hvalijo, od 0-100, se pa cager na števcu prav lahka hiter zavrti, če ti kolesa spodrsavajo. Jaz se sprašujem zakaj je tule tolk ene brezvezne hvale
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov