Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Po apr 11, 2005 11:09 am

v soboto pridejo pa gor nova fedra tako da ga bom končno znižal. lp
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po apr 11, 2005 12:38 pm

URBY je napisal/-a:boš videl poleti kakšen avto lahko imajo tudi študenti, pusti se presenetiti :D

iz 45 koral greš na 60 ? ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po apr 11, 2005 12:54 pm

Pomoje si bo corso kupo ....
Slika

Uporabniški avatar
ZeMo gt_punto
Novinec

Kraj: Ljubljana

Re: Ni razlike?

Napisal/-a ZeMo gt_punto Če apr 14, 2005 9:52 pm

mito155 je napisal/-a:
fiat gt je napisal/-a:Sej smo razumeli ni treba 2x povedat, lih tako hudo pa tudi ni to, še posebno če je še cel originalen...

Punto GT: Lahko je to nama razumet ki si lastiva GT-je da to spet ni tko hudo ,medtem ko pa en k ga je kupu pa se vozi komaj teden ,dva ...pa mislim da ni glih tko,sicer pa midva sva itak ze navajena na GT-jev motor kjer je pritisk turbine krepko cez 1.3 bara :lol:

Jest bi ttut tok mel.... =I :woohoo[/quote]

Najprej: bil sem zelo razočaran ko sem gledu te filmčke od tega rdečga GT-ja glede na to kaj sem prebral sem si mislil; ta pa more letet pol pa vidm filmčke pa čista tema .
aja pa še predvsem za mito 155 in fiat gt tole ko ste dobil kao 1.3 bara to je ful mal!!!
Ampak res zelo mal.

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Pe apr 15, 2005 9:49 am

zemo ena stvar. jets sicer ne vem kako si ti to seštriku skupaj, ampak, citat ki je napisan zame ni moj. Moj je serijski fila overboosta 1,6 bara, stalnega pa 1 bar.

Sicer sem 3 dni nazaj na Zaloški vidu enga črnega GT-ja, ki je lepo modro kadil, upam da to ni tvoj, ker to ne bo šlo dolg. ALi pač...

lp

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Pe apr 15, 2005 11:01 am

Razočaran! ej model zuni je padal kot iz škafa zato se ni dal normalno spelat ker je vrtel v prazno! pridi do mene pa bomo šla probat pa mi vrjem da boš imel drugačno mišljenje. lp
ALONSO CAR

Punto_GT
Stalni uporabnik

Re: Ni razlike?

Napisal/-a Punto_GT Pe apr 15, 2005 3:22 pm

ZeMo gt_punto je napisal/-a:
Najprej: bil sem zelo razočaran ko sem gledu te filmčke od tega rdečga GT-ja glede na to kaj sem prebral sem si mislil; ta pa more letet pol pa vidm filmčke pa čista tema .
aja pa še predvsem za mito 155 in fiat gt tole ko ste dobil kao 1.3 bara to je ful mal!!!
Ampak res zelo mal.

1,3 bara malo WTF? za tvojga GT-ja s serijsko turbino je še 1,2 bara preveč!!!

1,3 bara je mišljeno v konstati to pomeni da po udarci (1,6 bara) kolko pritiska drži do blokade.

Original ima 1,6 bara v udarci (še tisto ne zmeri :P) v konstanti pa tm med 0,8 in 0,9 bara, tko da če naštelaš WG na 1,3 bara konstanti bo avto dosti bol trgu in turbino (original ihi-co) bo kr hitro pobralo ker ni sposobna zdržat dosti časa takega pritiska predvsem zaradi ležajev.

PS. pa nauči se urejat citate ;)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe apr 15, 2005 5:00 pm

a nima punto gt konstanstno okoli 0.7bara druka?

Stane H.
Nov uporabnik

Napisal/-a Stane H. Pe apr 15, 2005 5:44 pm

:roll: Pebi vi sam serete! Da ne boste tople vode znajdl! :lol: Pa da ne bo to kdo osebno jemal! :-P Sam vas pa potegne! :lol:

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Pe apr 15, 2005 6:01 pm

monster_d je napisal/-a:a nima punto gt konstanstno okoli 0.7bara druka?

ja če prišteješ 0,2 bara bo tako kot praviš ;)

vareh
Nov uporabnik

Napisal/-a vareh Pe apr 15, 2005 6:26 pm

[quote]POHVALE IN GRAJE DOBRODOŠLE

Alo Willi, graje so dobrodošle,se prav da lahk avto kritiziramo

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt Pe apr 15, 2005 7:59 pm

ja če prišteješ 0,2 bara bo tako kot praviš ;)[/quote]

HM.... punto gt:fabrio pravi konstantno 1.1!!!!!!!bara

Punto_GT
Stalni uporabnik

Napisal/-a Punto_GT Pe apr 15, 2005 8:18 pm

fiat gt je napisal/-a:HM.... punto gt:fabrio pravi konstantno 1.1!!!!!!!bara

Ja nevem no, sej veš kolk ti piše na števci, moj k ni bil tknjen je blo malo čez polovico se pravi tm nekje 0,9 mogoče da je tudi 1 bar.

Uporabniški avatar
ZeMo gt_punto
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ZeMo gt_punto Pe apr 15, 2005 10:03 pm

mito155 je napisal/-a:zemo ena stvar. jets sicer ne vem kako si ti to seštriku skupaj, ampak, citat ki je napisan zame ni moj. Moj je serijski fila overboosta 1,6 bara, stalnega pa 1 bar.

Sicer sem 3 dni nazaj na Zaloški vidu enga črnega GT-ja, ki je lepo modro kadil, upam da to ni tvoj, ker to ne bo šlo dolg. ALi pač...

lp

Kakšne feltne pa je mel tisti ki si ga videl.

lp, ZeMo

sah
Nov uporabnik

punto gt

Napisal/-a sah So apr 16, 2005 10:26 am

Jaz bi za prvo predelavo na tvojem mestu dal gor sprednji originalni odbijač od Punta GT, ker ta je od 55ke, in se zna zgoditi da se ti bo poleti avto grel, že tko se zelo rad.

Vem, ker sem ga imel

lp

vareh
Nov uporabnik

Napisal/-a vareh So apr 16, 2005 12:59 pm

Se prav da je bil avto strupan, ker je odbijač drug :lol:

Bruhy
Nov uporabnik

Kraj: Frtuna

Napisal/-a Bruhy So apr 16, 2005 1:06 pm

Sem gledu tele pospeške, ki bi naj bili sijajni, ampak tud če je deževalo, se pa da lepše speljat, ne vem no nikakršno čudo se mi ne zdi tale Punto, izpuh mu pa visi zadaj kot ena stara k...., pa zaleten je bil ja se vidi, kolk je ta avto sploh še vreden, če nekdo pravi da je bil prejšnji lastnik pravi antitalent za vzdržvanje, ne vem no, ni tako čudo kot ga eni hvalijo, od 0-100, se pa cager na števcu prav lahka hiter zavrti, če ti kolesa spodrsavajo. Jaz se sprašujem zakaj je tule tolk ene brezvezne hvale :?:
IMT-Ivan Martinoc-Traktorist

fiat gt
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a fiat gt So apr 16, 2005 5:59 pm

Bruhy je napisal/-a:Sem gledu tele pospeške, ki bi naj bili sijajni, ampak tud če je deževalo, se pa da lepše speljat, ne vem no nikakršno čudo se mi ne zdi tale Punto, izpuh mu pa visi zadaj kot ena stara k...., pa zaleten je bil ja se vidi, kolk je ta avto sploh še vreden, če nekdo pravi da je bil prejšnji lastnik pravi antitalent za vzdržvanje, ne vem no, ni tako čudo kot ga eni hvalijo, od 0-100, se pa cager na števcu prav lahka hiter zavrti, če ti kolesa spodrsavajo. Jaz se sprašujem zakaj je tule tolk ene brezvezne hvale :?:

Človk a si vozil kdaj original punto GT-ja? če je odg. ne, pol se prvo pelji in potem komentiraj!!!!!ce pa si se ze vozil z katerim je bil sigurno zjahan!!!!!!!in vedno ko gledas video avtov nikoli oz. zelo tezko bos ocenil kako dobro gre....treba se bo usesti..........
in peljati.....ze original gre k snet sekira,ok, nobeden ni rekel da je to ferrari,ampak.....
kako gre predelan pa nebi zgubljal besed...to veva mislim sam js pa punto gt!!!!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov