Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 So mar 11, 2006 8:48 pm

pi je napisal/-a:hmm...
ne dopade se mi :
- sprednji odbijač
- pragi
- antena
- zadnji odbijač
- tiste reže na havbi al kaj bi naj blo to
- felne (ampak če boš kupil druge potem ok)
- izpuh
- spojler zadnji
.... ma kaj bom našteval, celi avto je za moje pojme sfaljen, nobene linije.. (moje mnenje) :!:

jaz če bi se moral vozit z njim, bi še dal malo šipe zatemnit sprednje (sam si pa misli zakaj) :P

Lp

faker si me prehitel :P že pol leta nisem nič napisal tu notri, tu pa si nisem mogel kaj da nebi nekaj rekel.
pri nas je v teh zimskih dneh primanjkovalo plugov. škoda da nisem prej opazil tvojega avta, bi nam malo prišel splužit na Ptuj :lol:
če hočeš iz tega avta naredit lepotca, idi v garažo potrgaj vse dodatke dol, vrži gor ene lepe 17" felne, ga malo spusti, poštrihaj celi avto v eno lepo metalic farbo, malo akustike notri, športni volan, malo usnja tu pa tam pa bo. pluge pa prodaj komunali da bojo drugo leto bolj pripravljeni.

pišuka meni je pa sneg hladno preoblikoval avto ko je pado iz 4.nadstropja na haubo. imam vsaj izgovor za kompletno ličarsko delo :D .

lp robi

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 So mar 11, 2006 8:48 pm

g. podganjsek je napisal/-a:To praviš, ker si mu fauš. :evil:

Ja to bo. :lol:

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 So mar 11, 2006 8:49 pm

šit še enkrat sem pogledal slike na prvi strani pa me je minilo do večerje. pravzaprav moram iti odvajat.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec So mar 11, 2006 9:04 pm

pa dejte bit mal obzerni
kva jst začnem- a hyundaia maš za bruhat, .....
model ma pač 19., ki jo je spedenu- njemu je všeč, meni pač ne- j*** ga 100 ljudi 100 čudi
če hočeš met tolk agresivne spojlrje morš nujno ojačat tud pragovbe pa ene ornk velke feltne gor- 17'' po moje naujo dost- bodo še vedno zgledale mejhne
sej ni problema da rečeš mi ni vešeč, ni po mojem okusu,.... sam z izjavami me je minu tek, da je plug, .. ma se mi sploh ne da brat cele teme k predvidevam kakšni so komentarji
čeprov izdelek ni po mojem okusu je fant vložu ogromno dela vanj
in lahko mu samo zaželim bolj posrečen naslednji projekt ;)
lp

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch So mar 11, 2006 9:20 pm

STARI MODEL PROU HUDO JE TOLE!! Svaka čast za vse..keep up teh fun

COCK-roach ti si bednik, lahko je z polno rito kurcov drkat..
če ti je avto všeč zakaj pa ne mal nostalgije..če bi zadel na lotu 100 miljonov bi vse zmetu na petko..
Stari še ene hude feltne..barva pa si zmagu..aja večji šank ubod..

peace
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri So mar 11, 2006 9:58 pm

kljukec je napisal/-a:pa dejte bit mal obzerni
kva jst začnem- a hyundaia maš za bruhat, .....
model ma pač 19., ki jo je spedenu- njemu je všeč, meni pač ne- j*** ga 100 ljudi 100 čudi
če hočeš met tolk agresivne spojlrje morš nujno ojačat tud pragovbe pa ene ornk velke feltne gor- 17'' po moje naujo dost- bodo še vedno zgledale mejhne
sej ni problema da rečeš mi ni vešeč, ni po mojem okusu,.... sam z izjavami me je minu tek, da je plug, .. ma se mi sploh ne da brat cele teme k predvidevam kakšni so komentarji
čeprov izdelek ni po mojem okusu je fant vložu ogromno dela vanj
in lahko mu samo zaželim bolj posrečen naslednji projekt ;)
lp

Zelo odraslo napisano! Pohvale! 8) :P

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri So mar 11, 2006 10:01 pm

robertos_664 je napisal/-a:šit še enkrat sem pogledal slike na prvi strani pa me je minilo do večerje. pravzaprav moram iti odvajat.

Mislim z takimi izjavami delamo ta forum še slabši kot je!
Malo se zamisli! :?

:P

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 So mar 11, 2006 10:06 pm

[quote="Turbobitch"]STARI MODEL PROU HUDO JE TOLE!! Svaka čast za vse..keep up teh fun

COCK-roach ti si bednik, lahko je z polno rito kurcov drkat..
če ti je avto všeč zakaj pa ne mal nostalgije..če bi zadel na lotu 100 miljonov bi vse zmetu na petko..
Stari še ene hude feltne..barva pa si zmagu..aja večji šank ubod..

peace[/quote

temu ti praviš nostalgija, to še back to the future ni. večji šank itak pol pa ga zapelaj direkt v rikverc v gostilno.

lp robi

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 So mar 11, 2006 10:07 pm

pi je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:šit še enkrat sem pogledal slike na prvi strani pa me je minilo do večerje. pravzaprav moram iti odvajat.

Mislim z takimi izjavami delamo ta forum še slabši kot je!
Malo se zamisli! :?

:P

zamisli se naj on nad svojim avtom. pa mislil si verjetno, da ne delajmo te teme še slabše kot je bla že na prvi strani, s prvim postom.

Fanatik16V
Nov uporabnik

Kraj: 3D

Napisal/-a Fanatik16V Ne mar 12, 2006 1:04 am

Men zgleda zanimiv 8) odzadej in iz strani je dobr, sam spredn hondasyle odbijač mi ni všeč ;) drugač pa ni slab avto. sam tko naprej! :-P

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne mar 12, 2006 12:01 pm

Ce ze nacenjas to temo ..razlika je ce rihtas ti gtt ki je legenda ... ko pa ce bos zmetal tolk dnarja na 1.1 campusko ... to je ko da bi primerjal golf 1 gti pa golf 2 dizl.
Ampak jas nisem o tem govoril preberi si se enkrat vse moje poste.
Slika

ZaJeBaNi
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a ZaJeBaNi Ne mar 12, 2006 12:26 pm

ne dopade se mi :
- sprednji odbijač
- pragi
- antena
- zadnji odbijač
- izpuh
- spojler zadnji
.... ma kaj bom našteval, celi avto je za moje pojme sfaljen, nobene linije.. (moje mnenje) :!:

jaz če bi se moral vozit z njim, bi še dal malo šipe zatemnit sprednje (sam si pa misli
zakaj)

Lp
:!: :!:

Okej kul ideja kr se tice pa sip meni ni potrebno skrivati obraza ti pa ce si grdoba pa j***bat ga pol si dej dvojno zatemnit sipe ali pa se zakleni v sobo brez oken in ne hodi ven P Pa brez zamere(samo moje mnenje) :!:
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Ne mar 12, 2006 12:27 pm

Preveč se obremenjujete.

Jst avtov ki mi niso ušeč sploh ne komentiram, ker verjamem v to, da vsak styla avto za sebe, tisti pa ki počnejo to za druge pa.. :roll:

Važen je, da je njemu ušeč, če mu nebi bil, dvomim, da bi slike sploh objavil...Res je da vsakega zanimajo mnenja o svojem avtu(če predstaviš svoj avto) In škoda je komentarjev v tem smislu, da mu nič ne paše, pa četudi je to res.

Hotel sem sam to ubistvu povedat, da bi lohka bili bolj obzirni, kot je že nekdo pred mano omenil...

Sicer je pa tale tema ratala off topic!

L.p. Bistri...

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Ne mar 12, 2006 12:29 pm

ZaJeBaNi je napisal/-a:
ne dopade se mi :
- sprednji odbijač
- pragi
- antena
- zadnji odbijač
- izpuh
- spojler zadnji

jaz če bi se moral vozit z njim, bi še dal malo šipe zatemnit sprednje (sam si pa misli
zakaj)

Lp
:!: :!:

Okej kul ideja za to kar si nastev STOCK AVTO samo tega ne bom delov te moram razocarat. kr se tice pa sip meni ni potrebno skrivati obraza ti pa ce se skrivas zaradi taksnih ali drugih razlogov pa j***bat ga pol si dej dvojno zatemnit sipe na avtu in doma .pa brez zamere(samo moje mnenje) :!:
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Ne mar 12, 2006 12:34 pm

Verjamem da si jaz tudi ko se videl slike tvoje matere mi je minil apetit oziroma sem sel odvajat. ;) Bo v drugem zivljenju bolse LP :!:
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Ne mar 12, 2006 1:03 pm

@zajebani
Pa pusti ljudi, da govorijo bedarije, verjetno nimajo kaj drugega za počet :D Ne rabiš se branit za vsaki post :) Slovenija je pač žal taka, da, če komu ni kaj všeč, ti bo to povedal pač na žaljiv način, namesto na kulturen :roll:

Drugače pa tudi meni ni tvoj projekt najbolj všeč, saj sem pristaš bolj diskretnega stylinga, ampak tako kot ti tudi drugi pravijo - styling delaš za sebe in ne za druge! Tvoj avto pa je unikat in na to si lahko ponosen ;) Pa obilo veselja še naprej :-P

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Ne mar 12, 2006 2:06 pm

hmmmmm
meni osebno avto ni všeč ......
ne mislim nekaj provocirat sam povem svoje mnenje in stojim izz njega
všeč mi ni pa zato ker mi se vse linije,tako sprednje,stranjske in zadnje nekak ne ujemajo.....

tudi moj avto ni vsem po godu.........
itak pa avto rihtaš zase in ne za druge.....
zato v tvojih očeh zgleda drugače kot v 100 drugih
drugače pa pohvale za trud

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Ne mar 12, 2006 2:43 pm

ZaJeBaNi je napisal/-a:

Verjamem da si jaz tudi ko se videl slike tvoje matere mi je minil apetit oziroma sem sel odvajat. ;) Bo v drugem zivljenju bolse LP :!:

mater si izviren(kot pri svojem avtu) . mojo mamo pa pusti pri miru, da ti ne bo žal.

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Ne mar 12, 2006 3:55 pm

a nebi vidva rajš PM uporabla za svojo kregarijo? kot že 100X rečeno če se ti avto ne dopade reči : ne dopade se mi! ne pa z nekimi bolanimi želitvami prihajat na plan!

po pameti ;)

LP

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne mar 12, 2006 3:59 pm

ne dopade se mi
SlikaSlika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov