Verjetno je že membrana drugačna, ker je tle vse mehansko in nekako je treba naštimat vžig. Sam frtajler ti ne da konje, lahko pa z njim še kako spremeniš vžig, da avto sploh dela tko kot mora pri teh predelavah.čare je napisal/-a:ok zdaj pa res ne vem a ti delaš budalo iz nas al sem pa samo jaz budala in ma zanima kaj ti naredijo na frtajlerju da ti povečajo konje oz . kok bi mel s starim frtajlerjem konjev??
drmocar je napisal/-a:Verjetno je že membrana drugačna, ker je tle vse mehansko in nekako je treba naštimat vžig. Sam frtajler ti ne da konje, lahko pa z njim še kako spremeniš vžig, da avto sploh dela tko kot mora pri teh predelavah.čare je napisal/-a:ok zdaj pa res ne vem a ti delaš budalo iz nas al sem pa samo jaz budala in ma zanima kaj ti naredijo na frtajlerju da ti povečajo konje oz . kok bi mel s starim frtajlerjem konjev??
f.taunus je napisal/-a:drmocar je napisal/-a:Verjetno je žečare je napisal/-a:ok zdaj pa res ne vem a ti delaš budalo iz nas al sem pa samo jaz budala in ma zanima kaj ti naredijo na frtajlerju da ti povečajo konje oz . kok bi mel s starim frtajlerjem konjev??
membrana drugačna, ker je tle vse mehansko in nekako je treba naštimat vžig. Sam frtajler ti ne da konje, lahko pa z njim še kako spremeniš vžig, da avto sploh dela tko kot mora pri teh predelavah.
Zdaj se bo še kdo našel, pa vprašal koliko konjev bo pa obnova podvozja dala.![]()
Ni vse samo tuning.
samo ti si pa res zabit,na tvojo žalost nisem 16 letnik ki bicikle šravfa in zato sprašujem ker nikjer ne piše koliko bi imel z navadnim frtajlerjem konjev povsod samo 280+ in ja zastopim da če je frtajler predelan da ima več hoda/zamika da je potem tudi več konjev in bi rad prebral kolikšna je razlika med enim in drugim frtajlerjemf.taunus je napisal/-a:drmocar je napisal/-a:Verjetno je že membrana drugačna, ker je tle vse mehansko in nekako je treba naštimat vžig. Sam frtajler ti ne da konje, lahko pa z njim še kako spremeniš vžig, da avto sploh dela tko kot mora pri teh predelavah.čare je napisal/-a:ok zdaj pa res ne vem a ti delaš budalo iz nas al sem pa samo jaz budala in ma zanima kaj ti naredijo na frtajlerju da ti povečajo konje oz . kok bi mel s starim frtajlerjem konjev??
Zdaj se bo še kdo našel, pa vprašal koliko konjev bo pa obnova podvozja dala.![]()
Ni vse samo tuning.
Nixxon je napisal/-a:Super. Zakaj niste strehe tudi peskali? Ker ni bilo potrebe ali je kakšen drug tehničen razlog?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov