croma_man je napisal/-a:slikano je v umagu...lokacija top secret
slik zadaj nebo dokler mi zadnji del nebo všeč...torej šele spomladi
vem kje je to slikano...ponavadi vidim poleti večkrat tvojega renoja...se dostikrat tam okoli vozim s kolesom (sem poleti večinoma v umagu in okolici)...kaj maš te tam kaki vikend al kaj?
tipično fiat, testni avto pa ena lučka na tablici ne dela...
nevem kaj so leta '94 testirali ampak avto po njegovo ima traction control in po njegovo nima zapore diferenciala...v mojem je pa ravno obratno ni TC-ja in je odlična mehanska zapora difa.
feltne 4x100, et 38, 7.5" x 18", sredinski dovolj velik da paše na vse 4x100 avte s centrirnimi obročki, support od firme team dynamics direktno preko maila za tuv, zame so ga takoj poslali.
cena 1000 EUR
vse info na p.m. ker so se tukaj zanimali za feltne sem pač napisal da so naprodaj ker ne vem več kdo vse mi je pisal p.m.
v fitnes se je vpisal, srčni vzpodbujevalec dobi drugi, copate druge, mal lepotne operacije, ma premale nosnice in težko diha, kolenske ploščice pridejo druge,...
velik velik velik, mislim da nebo dneva do 15.3 ko se na avtu nebo delalo
croma_man je napisal/-a:v fitnes se je vpisal, srčni vzpodbujevalec dobi drugi, copate druge, mal lepotne operacije, ma premale nosnice in težko diha, kolenske ploščice pridejo druge,...
velik velik velik, mislim da nebo dneva do 15.3 ko se na avtu nebo delalo