Moje mnenje sedaj je, da si po eni strani izboljšal videz po drugi pa poslabšal. Moti me predvsem zadnji del avta. Po moje pokvari tisto lepoto GTCj-ke. Pravtako izpuh ne sede najbolje. Pri feltnah si pa naredil največji kiks. Če bi jih sam izbiral bi vzel sigurno tako verzijo katera ima krake potegnjene do roba. Brez črne barve. In pa kakšno colo več. Maska spredaj je všečna in lepo izgleda. Torej je nekaj plusov in kar nekaj minusov. Iz mojega vidika seveda. Pomembno je, da tebi odgovarja tak videz.
lepa je pa feltne tudi niso napačne ampak malo je previsoka....ampak to boš pomoje tudi v kratkem zrihto potem pa boš mel lep avtek....pašejo ji novi odbijači in pragi
S pragovi sem za letos končal z večjimi izdatki.
Opcije za prihodnje:
-temnnje stekel
-dodatno nižanje
-krajša antena
kar ste mi nekateri tudi svetovali. Sam imam še nekaj idej, o katerih moram še razmislit.
Glede platišč. S sedanjimi sem zelo zadovoljen ker so mi osebno lepa in unikat v Sloveniji. A vseeno razmišljam, da bi si prihodnje leto omislil 18''. Malo sem že pogledal ponudbo in se najbolj navdušujem nad Brock B20 (glej priponko). Če ima kdo kakšen drug predlog, naj kar napiše.