Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jan 22, 2008 2:50 pm

krypton je napisal/-a:A se vam zdi razmetavanje državnega denarja, če so na službenem vozilu pnevmatike M+S znamke Trayal (made in Serbia), od katerih so cenejše še samo ling-long, pnevmatike kitajskega proizvajalca. Da ne govorim o sposobnostih takih pnevmatik.

V avstriji so jih razgrabili, pa sedaj vidiš ljudi, ki živijo v podljubelju, ko se vozijo po snegu s temi gumami brez težav.

krypton je napisal/-a:Velikokrat je treba (posebej ponoči) priti do kakšne oddaljene, hiše in do katere pelje cesta, ki ni posuta, ali splužena. Če kdo kliče policijo ponoči ob 2. ali 3. uri verjemite, da ne kliče zato, ker mu je dolgčas. Prideš pa z enourno zamudo, zato ker se z vozilom nisi mogel prebiti do kraja.

No, to je zame osebno napaka, če so take razmere na cesti, se gre s terencem (če ga policijska postaja ima), drugače pa z avtom, ampak počasi in s ketnami na kolesih (tudi na zimske gume se da lahko ketne, da gre po ledu. Prišel boš sigurno na cilj, le bolj počasi.
Ampak roko na srce, to se zgodi mogoče 5x na leto.
Old subarus never die, they just get faster!

krypton
Novinec

Napisal/-a krypton To jan 22, 2008 3:38 pm

Te pnevmatike Trayal so za en velik k.... Ne mi o tem kako se nekdo vozi po zasneženih cestah. Že ko so na cestah manjše lužice, se trakcija tako zmanjša, da se kolo zavrti v prazno v tretjiu prestavi pri 2500 obratov, pa to v astri 1.6.
Pa tudi na testih so porazne.
Nebivedu, si ti mogoče zastopnik za te pnevmatike, ker se ti zdijo tako super. Si jih že kdaj sploh uporabljal?

Drugače pa v vozilih ni verig. Pa tudi terenec z nepravilno obutvijo kot je terano, v snegu ne pride nikamor.

Uporabniški avatar
elantra
Nov uporabnik

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a elantra To jan 22, 2008 4:29 pm

alo kryptonito če ti misliš da je normalno da se policaji vozijo na naš račun z temi policijskimi avti nato pa še prehitevajo celo kolono in ko je le to že prehitel preide kar naenkrat pred tebe nekaj čisto normalnega mislim da po tem takem ti nisi čisto pri sebi vem zard lastnih izkušenj in ti še ablendajo tako da sem se moral čisto zaustavit ker če ne bi ga naložu odg. po mojem da b jst ane k sti tak pametn da veš prav vse mislim da b si ti mogu posodobit svoj čip v glavi!!! men to ni glih po godu ker vem da če se mi še enkrt isto naredi ga naložim pa če una dva k sta notr kr greta dva metra niži ker mi je naredu škode za 10000€ če je teb to normaln pol gre pa še naprej kot da ni nč neki čist normalnga!!!! če bi pa mel svoje avte pa po mojem da neb tak divjal oz se frajerišal po cest!!!!
Slika

krypton
Novinec

Napisal/-a krypton To jan 22, 2008 5:38 pm

Nisem z Ljubljane pa razumem čist teh tvojih Ljubljanskih stavkov.

Ne nameravam se prepirati s tabo, ker se mi enostavno ne ljubi.

To, da pa določeni občani želijo koga povoziti pa verjamem, ker sem to že doživel. Dejstvo je, da je avto morilsko orodje, ki ga lahko dobi vsak.

Icexz
Nov uporabnik

Napisal/-a Icexz To jan 22, 2008 5:51 pm

ko smo ze pri tuaregih... te slike nisem se zasledil...
Slika

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. To jan 22, 2008 6:36 pm

kokr jst vidm, "elantra" ni iz Ljubljane...

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli To jan 22, 2008 7:04 pm

Icexz je napisal/-a:ko smo ze pri tuaregih... te slike nisem se zasledil...

Od kje ti ta slika?

Uporabniški avatar
elantra
Nov uporabnik

Napisal/-a elantra To jan 22, 2008 9:54 pm

prvo kot prvo KRYPTONIT,nism z lublane .. inteligentna bitja znajo pogledat pod avatar s kod je katera oseba če ta seveda navede;)
Kot drugo: Prepiranje;sam si začel,kaj pa tak škife braniš,
če misliš da je avto morilsko orožje,itd bla bla sploh se mi ne da jamrat pa ponavlat teh tvojih bednih for,
POL sploh nevem kaj *** delaš tuki gor :lol: :lol: :lol:
Če bi škifi vedl oz se zavedal da drugi prebivalci slovenije tut morjo preživlat familije pa žvet iz dneva v dan,tut ne bi za vsak prazn kur** štrafov talal pa jebal bogi folk v glavo vsakič ko majo 2 sekunde cajta..
Kot zadnjič , vidm da nimaš ne pojma o narečjih ne o avtih ne o socializiranih ljudeh tak da te raj kr na mir pstim :P Get yourself a better free time spending;) :!:
Slika

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx To jan 22, 2008 10:10 pm

Icexz je napisal/-a:ko smo ze pri tuaregih... te slike nisem se zasledil...
Slika

A teli si pa že kje :D
Priponke
SP_A0008.jpg
SP_A0013.jpg

Uporabniški avatar
elantra
Nov uporabnik

Napisal/-a elantra To jan 22, 2008 10:25 pm

joj kak jih majo lepo v linijah parkirane hehe :lol:
Slika

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy To jan 22, 2008 10:35 pm

jih imajo samo za lepo videt :lol: "ajde novinarji pridte, pa pokazte ljudstvu kake avte smo nabavl... a nismo hecni?"

Uporabniški avatar
elantra
Nov uporabnik

Napisal/-a elantra To jan 22, 2008 10:50 pm

maš čist prav :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika

Maxx
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Maxx To jan 22, 2008 10:55 pm

Res so lepo v liniji :D
Priponke
SP_A0010.jpg

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson To jan 22, 2008 11:21 pm

Vidim, da nekateri na tem forumu privoščite, da se policaji okrog prevažajo v golf dvojkah. Očitno bi tebi elantra bilo najbolj všeč, da bi ukinili policijo, kajne?
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr jan 23, 2008 12:18 am

Itaq! :lol: :lol:
Ne gre se za to da bi jim privoščili da so pešci. Žalostno da ne dojameš smisla kamor smo napisali da bi lahko naša država včasih gledala bolj racionalno na te stvari. V včerajšnjih Slovenskih Novicah (22.1.2007) je zadaj ena zanimiva karikatura ki se jo splača pogledati pa boš takoj dojel v čem je težava. Ves denar v vojsko pa policaje, ko j**e socialo pa zdravstvo, naj pocrknejo podgane bolehane, glavno da bodo tujci gledali kako napredni smo in kako dobre avte si privoščimo za naše policaje.
Pismo če bolje pogledam, Nebivedu je napisal da so celo za vojake nabavili raje Megane pa kangooje. Vsaj nekje so varčevali. ;) Ampak Kangoojev in meganov je manj na cesti in se ne kažejo tako pogosto.
Skratka lahko bi zaključili da gre za tipično slovensko postavljanje. Policijski avto kot statusni simbol države? :?:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
elantra
Nov uporabnik

Napisal/-a elantra Sr jan 23, 2008 9:36 am

hvala simon da si zaključu namest mene :-P nimam kej dodat kr je symon čist lepo pa prav vse povedu..Dokler iz našga gnarja vlečejo avte jim ne privoščim niti fičaka in priznam da jim ne privoščim ja,kaj te kej mot?Če pa tebe ne pa jim rade volje daješ keš pol jim pa nakazuj ne pa da mormo vsi :lol:
Gre se zato da se več k pol ljudi v sloveniji komi preživlja iz dneva v dan;medtem ko država daje vse v GOSPODARSTVO in NOTRANJE ZADEVE(beri:policajčki)..
Pa sej,nej se furejo z mercedesim,v vsakem primeru bomo mi hlapci oni pa šefi ane..
:?
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr jan 23, 2008 9:46 am

lejte ne mešat vojske
sami smo oz. ste se na referendumu odločil za NATO- moramo dati 2% BDPja za vojsko- kljub temu da tega ne dajemo- dajemo ful premalo- je investicij napram ostalemu- zdravstvu recimo- še vedno preveč
zato ni kriva vlada ampak mi sami9
če se policaji dobrih avtomobilih- pa kaj potem- vedno so se- kaj puch ni dober terenec- je še dražji- pa ni noben pizdil
pač so kupil kar so kupil- v italiji se vozjo z lamborginijem pa kaj ;)
lp

Uporabniški avatar
elantra
Nov uporabnik

Napisal/-a elantra Sr jan 23, 2008 9:51 am

js nism bil za nato :lol: in še kr stojim za tem da si nej zaslužjo kej brez da nategujejo pa pretepajo ljudi kar je čis moteno.. :roll: sej naslednjič k mi škifi kak sranje nardijo pa spet kr tk mal lučke vklopjo grem za njimi pa jih nabijem do marsa :twisted:
Slika

Sm4jli
Novinec

Napisal/-a Sm4jli Sr jan 23, 2008 9:59 am

@elantra :rofl

Uporabniški avatar
elantra
Nov uporabnik

Napisal/-a elantra Sr jan 23, 2008 10:03 am

če je pa res,če so že tolkrat šli mim cele kolone kjer sem slučajn da bil tut js pol k so pa prehitel pa ugasnal luči..pol zadnič sm se na avtocesti peljal pa vidm da ablendajo so pa škifi jacksone po cest špilal pa se nam v nasprotno smer fural..proti nam ane..in pol k je bil prvi ustavn pas so se obrnal na njem,pa šli dol z avtoceste pa drugim na nasprotn pas spet..ej ko dobim šanso grem za njimi pa bojo vidli kak dalč leti škoda.. :!: ;)
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov