Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Ne jul 08, 2007 12:10 pm

DojceMan je napisal/-a:
Pavel_P je napisal/-a:
DojceMan je napisal/-a:Prosim da če ti kaj ni všeč se raj obrn stran in si reč, pač imajo svoj okus, ne pa "jokat" tukaj na forumu.

Dej zresn se. To reče nekdo ki se je prej smejal drugim z drugačnim okusom? Zakaj se pa vi niste obrnl? Jao, pol vam pa en neki reče, je pa takoj jokica :roll:

Še eden tistih ki mu gre to v nos in vrjamem da jih bo še veliko 8)

Men v nos? Mene sploh zravn ni blo :roll: V nos mi grejo pa taki kot ti ja, se smejijo drugim avtom, pol pa en neki reče, mu pa začneš moralizirat kako naj se obrne stran, da bi ja neki pametn izpadu..

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Ne jul 08, 2007 12:11 pm

Tomo je napisal/-a:foušija? standart valda...meni najlepši avto na showu!

x2 :)
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne jul 08, 2007 12:14 pm

DojceMan je napisal/-a:
Polooo je napisal/-a:Odbijač lepo sede, sam ne morm pa mem tega kako se je vaša klapa obnašala...nekak toleriram da si pjan pa da si veseu,sam da pa okol hodš pa se" smejiš" ostalim avtom mi je pa do konca primitivno...res ste se pokazal v slabi luči :!:

"Jokica" in kaj je tukaj primetivnega? Še v 1000. treba povedat da ima vsak svoj stil predelave avtomobila, in da če se takmu avto smeješ ni to čist nč primetivnega. Bolj primetivno bi bilo če bi zaradi tega reku lastnika avtomobila kakšn gredo beseda li pa še celo naredu kako škodo na avtu. Prosim da če ti kaj ni všeč se raj obrn stran in si reč, pač imajo svoj okus, ne pa "jokat" tukaj na forumu.

RedDevilov clio je sigurno eden prvih v sloveniji narejen na german stil s clean odbijači in spuščen tako kot se zagre. Mogoče bi blo dobr še kaj narest z letvicam in pragovi. Vse pohvale!

Ma kwa si ti mal r.... kje sm reku da sm fouš avtu oz kej podobnega...dj preber kwa sm reku...o kašni škodi govoriš :!: In tud če ma vsak svoj stil, še ne pomen,da se lahk posmehuješ iz ostalih avtov...

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne jul 08, 2007 12:16 pm

Dj zresn se...

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Ne jul 08, 2007 12:24 pm

clio je lep. Res mu paše german look. A o tem da je najlepši na showu pa se da razpravljat, odvisno je od okusa.

Kako je pa z notranjostjo? Je stock al je kaj dodelana?

Uporabniški avatar
red_devil
Novinec

Kraj: Letuš (Šmartno ob Paki)

Napisal/-a red_devil Ne jul 08, 2007 1:37 pm

Glede posmehovanja ne vem. morda je kdo malo pretiraval, ampak mislim da se zarad tega ne splača zdej off-topicov nabijat tle. :?

notranjost ni še kej dost dodelana, bo pa do druge sezone, če bo € dost.

lp, devil
Slika

DojceMan
Nov uporabnik

Napisal/-a DojceMan Ne jul 08, 2007 1:48 pm

:bow

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne jul 08, 2007 2:02 pm

še vedno je moderno čimvečji spojler in čimbolj robusten sprednji in zadnji odbijač s čimvečjimi luknjami. in pa ene 5 krake navadne felge, v pravi velikosti so že redkost. naj ostane tako, samo enim pač to ni všeč. dokler pa bo taka miselnost in se bo folk prej obrnu za extreme avtom, kukr pa takmule kukr je tale clio, škoda keš zapravlat pa hodit na šove. meni osebno, kukr sem slik vidu je tale clio daleč pred vsemi.

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Ne jul 08, 2007 2:33 pm

S|icKeR je napisal/-a:še vedno je moderno čimvečji spojler in čimbolj robusten sprednji in zadnji odbijač s čimvečjimi luknjami. in pa ene 5 krake navadne felge, v pravi velikosti so že redkost. naj ostane tako, samo enim pač to ni všeč. dokler pa bo taka miselnost in se bo folk prej obrnu za extreme avtom, kukr pa takmule kukr je tale clio, škoda keš zapravlat pa hodit na šove. meni osebno, kukr sem slik vidu je tale clio daleč pred vsemi.

no qqqqlllll...no..sei si že desetkrat eno in isto povedal no!...enkrat se pove....sej vidiš da si edini ki ti tak stayling ne paše....ok?!?!?!...jao :evil: :roll:
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Ne jul 08, 2007 2:41 pm

ja ampak res v vsaki temi se nabija o teh sovih.ipd. enostavno ce vam ne pase to gleda pejte v tujino, bo kej lepsega.kot recen vsak clovek dela avto zase za svoj hobi ali nevem zakaj.pac dela.in vsem pohvale.da clovek raj da denar v svojega ljubimca kot nevem za kaj drugega. jst mu dam en velik aplavz da se je lotu tega cliota naredit.meni je cisto vsec tak kot je. nimamo pa vsi istega okusa zaradi tega toliko razlicnih vrst stajla.tk da dejte mer ze in naj se tema nadaljuje :D

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne jul 08, 2007 3:32 pm

rover416 je napisal/-a:ja ampak res v vsaki temi se nabija o teh sovih.ipd. enostavno ce vam ne pase to gleda pejte v tujino, bo kej lepsega.kot recen vsak clovek dela avto zase za svoj hobi ali nevem zakaj.pac dela.in vsem pohvale.da clovek raj da denar v svojega ljubimca kot nevem za kaj drugega. jst mu dam en velik aplavz da se je lotu tega cliota naredit.meni je cisto vsec tak kot je. nimamo pa vsi istega okusa zaradi tega toliko razlicnih vrst stajla.tk da dejte mer ze in naj se tema nadaljuje :D

se podpišem. lep clio pač po njegovovem okusu. sam šipe še temnit.

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne jul 08, 2007 3:55 pm

ok, pustmo zdaj show in pa offtopice. Če ne bodo pač sledile sankcije. Res, je da ma vsak svoj okus! Ampak eni majo takšnega, da temu niti okus ne moreš rečt!

...

vwturbo
Nov uporabnik

Napisal/-a vwturbo Ne jul 08, 2007 4:43 pm

DojceMan je napisal/-a:[

RedDevilov clio je sigurno eden prvih v sloveniji narejen na german stil s clean odbijači in spuščen tako kot se zagre.

Eh ne klobasaj neumnosti.

Sicer meni je način stylanja zelo lep, ampak mi nekako ne sede na tega cliota.

Pa seveda vr6 podaljšek :?

Uporabniški avatar
red_devil
Novinec

Napisal/-a red_devil Ne jul 08, 2007 5:01 pm

@vwturbo: Mislu je rečt, da je eden prvih cliotov v sloveniji naret na germay style. tudi sam sem takega mnenja, če pa se motim, bi pa res želel tudi videti takega cliota, če je že kak pr nas. :D
Slika

p|X|
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a p|X| Ne jul 08, 2007 5:02 pm

in kaj pol če veš da podaljšek od vr6 ? bo zato padla VW firma ?

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne jul 08, 2007 5:10 pm

red_devil je napisal/-a:@vwturbo: Mislu je rečt, da je eden prvih cliotov v sloveniji naret na germay style. tudi sam sem takega mnenja, če pa se motim, bi pa res želel tudi videti takega cliota, če je že kak pr nas. :D

Kaj pa Styler...zdj če mas felge na rob še ne pomen da je to german stlye... :lol:

DojceMan
Nov uporabnik

Napisal/-a DojceMan Ne jul 08, 2007 5:13 pm

p|X| je napisal/-a:in kaj pol če veš da podaljšek od vr6 ? bo zato padla VW firma ?

Eni imajo res veselje do podjebavanja in vsega, mal se zadrž in ne piš takih neumesnih. Prosim moderatorje da spremljate tole temo da nebo zašla s poti!!!

Polooo je napisal/-a:
red_devil je napisal/-a:@vwturbo: Mislu je rečt, da je eden prvih cliotov v sloveniji naret na germay style. tudi sam sem takega mnenja, če pa se motim, bi pa res želel tudi videti takega cliota, če je že kak pr nas. :D

Kaj pa Styler...zdj če mas felge na rob še ne pomen da je to german stlye... :lol:

Dečko ti se boš pa mogu še fejst namatrat pa kej prebrt pa pogledat da boš vedu kaj je dojče oz. german styling. Očitno neveš, zato pa take neumnosti pišeš.

Uporabniški avatar
red_devil
Novinec

Napisal/-a red_devil Ne jul 08, 2007 5:21 pm

Evo, tukaj je izbor nekaj najlepših slik mojega avta naretih včeraj:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika