Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr maj 21, 2008 3:45 pm

marinič... je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:nevem zakaj vedno more v temi s kakim bolsim avtomobilom prit do dnarja, starsev, riti in podobno... Kolikor jaz opazam, ded posteno sluzi dnar in si je nabavo stroj izkljucno za sebe, ce bi mu blo do kurcenja pa pederisenja bi vozo kako CL klaso, al pa Q7 na 30# felnah, ki jih je zuadnje case prepoln Maribor...

Cornelius ceprav vem da si zaj**** karakter vsaka cast za avto in za stil, ki ga definitivno mas.

Motiš se. :D

No pol pa nas razsvetli, me prav zanima kaj imas za povedat, vidim da si se registriral prav zaradi tega cloveka in tega topica...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

marinič...
Nov uporabnik

Napisal/-a marinič... Sr maj 21, 2008 3:58 pm

Misliš?
No, ni tako. Enkrat pa se moraš registrirati. Jaz priznam, malo sem len v službi, pa tole berem. Ker pač tak kot sem, sem rabil več časa.
Ma saj se mi ne da. Mi je že žal.
Mogoče me je pa res spodbudil tale volvo. Ej, nimam pojma. Rekel bom, da je avto res super. Veš, eno pa je res. Ne vrti se vse okoli tega avta. Mogoče me je to spodbodlo.Bom razmislil. Ah, pa naša mentaliteta. Mogoče ima pa oni prav, da smo takšni. :D

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Sr maj 21, 2008 4:11 pm

marinič... je napisal/-a:Misliš?
No, ni tako. Enkrat pa se moraš registrirati. Jaz priznam, malo sem len v službi, pa tole berem. Ker pač tak kot sem, sem rabil več časa.
Mogoče me je pa res spodbudil tale volvo. Ej, nimam pojma. Rekel bom, da je avto res super. Veš, eno pa je res. Ne vrti se vse okoli tega avta. Mogoče me je to spodbodlo.Bom razmislil. Ah, pa naša mentaliteta. Mogoče ima pa oni prav, da smo takšni. :D

Kva?

Ps: res pa da na nobenem forumu ni razpleta zgodbe... (mah bo že)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr maj 21, 2008 4:13 pm

rep&glava missing.

kaj si mislu s tistim "motis se" 3 poste nazaj?

marinič...
Nov uporabnik

Napisal/-a marinič... Sr maj 21, 2008 4:15 pm

Voith je napisal/-a:rep&glava missing.

kaj si mislu s tistim "motis se" 3 poste nazaj?

Se opravičavam, se navezuje na poste courage-ta :D

marinič...
Nov uporabnik

Napisal/-a marinič... Sr maj 21, 2008 4:18 pm

dros je napisal/-a:
marinič... je napisal/-a:Misliš?

Kva?

Ps: res pa da na nobenem forumu ni razpleta zgodbe... (mah bo že)

Ah ti močvirniki :P
Razpleta ni, ker je brezveze. Skoraj prepričan pa sem, da še zdaleč ni tako kot se piše. Prej obratno. Res pa da to res ni moj problem. 8)

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Sr maj 21, 2008 4:59 pm

Cornelius je napisal/-a:
Dr.M3 je napisal/-a:Verjetno več kot ti marinič...

Človek dejansko ne gleda tako na znamko (ker drugače bi kupil ali X5 ali ML ali bog ne daj qombi7). Verjamem pa, da se mu samo smeji, ko malce pritisne tega 5 valjnega turbaka. Pa še med najlepšimi SUVi je ta avto. Pač tipičen primerek človeka, ki ne kupi avta zaradi sosedov (zato so nemci bolj pripravni) in raje kupi avto po svojem okusu in z opremo. Car, kaj naj rečem! Pa še tak avto ima, ki ga čez par let ne bo imel vsak čefur v Ljubljani ... 8)

Hvala na tako dobrem in pohvalnem pisanju. Dr.M3. veliko tega si dojel, da če bi mi bilo do tega kaj bo sosed rekel, saj se ne vozi on zmano po širni Evropi. Ko sem bil mlajši sem zaradi predsodkov katere nam okolje in familija ufurava gledal kaj drugi rečejo...a te življenje nauči, da moraš imeti svoj JAZ, svoj STIL, svoje odločitve pa čeprav niso enake kot prijateljeve, sosedove ali sodelavčeve...temu se reče samo svoje življenje. A takšnih negativcev, favšerjev in bodisi frajerjev prek miške je bilo tudi ko ni bilo interneta in jih bo še naprej...pustimo im veselje naj mislijo kar čejo...Hvala.LP. Moj podpis ti veliko več pove.
p.s. in če želiš ti dam da pritisneš 5 valjnika turbo čeprav te ne poznam. Tudi večini dobrih in pozitvno naravnanih prijateljev sem dal na piknikih da probajo.Moj moto je : Samo da ste Vi zdravi Kasko bo plačal novega. ;)

ka jaz? jaz proti nobenemu nimam nič osebno. ulizavanje M3 pa je očitno. Da ni to neki klon? Proba xc pa nazaj. Me niti ne zanima, res je to vaša stvar, je pa smešno če dam takšno kritiko, da si takoj krijete hrbet. Če rečem da nekdo nima pojma, nisem mislil splošno. Eno je da obvladaš elektroniko in te stvari, če se pogovarjamo o recimo mehaniki, pa dvomim, da je pri določenih znalcih kaj veliko znanja o tem. Pa saj ni važno. Tak je svet.
Tu se piše kak so sosedje, favšarija in podobno. To več ni tema tega topica.
No a še jaz nekaj napišem? Mislim da neka oseba tu nima pojma o življenju ipd... Lepo je živeti, da ti drugi vse v rit vtaknejo. Kakorkoli sem lahko psihologa, vem da je vsaj v enem primeru tako. ;) Pa brez zamere.
No s tem sem končal. To temo zapuščam in lp.

8) Zadel si! ZADEL SI! Opica.
Človek, prijaviš se izključno zaradi tega topica in potem misliš, da izpadeš verodostojno s takimi traparijami?
Glede lezenja v rit. Preprosto sem povedal kaj si mislim in mislim tudi da se v mojem citatu skriva zrno žalostne resnice (postavljanje, sosedi, ... čefurji)- kako vse je že s tem pri nas - kaj več ne bi napisal... Pojdi enkrat v "Salon". In si preberi na par "na ogled postavljenih vozilih" malce kaj pomeni beseda lizarjenje (desetkiiicaaa iiiiiiii... brez osnove - v nasprotnem primeru pa prec teženje prek zs :P ).

Brez zamere marinič, ampak tvoja pisarija in natolcevanja zbrana nekje na treh vrsticah so pa smešna. Bodi dec in oblikuj en dolg post pa razloži nam laikom kako pa kaj - KER SEDAJ PO NEKAJ TVOJIH POSTIH NIMAM POJMA KAJ PIŠEŠ IN O KOM PIŠEŠ. Ker sedaj pišeš v stilu.
1. post "Ma ne, vsaj mislim da ne"
2. post "Tvoja sestra zihr ni bla"
3. post "Čak pa tut mal ni podobna tvoji mami"
4. psot "Da nism spal s tvojo babico"... :P

Veš, eno pa je res. Ne vrti se vse okoli tega avta.

Hehe užaloščen in fovšljiv sosed? :D

marinič...
Nov uporabnik

Napisal/-a marinič... Sr maj 21, 2008 5:30 pm

Dr.M3 je napisal/-a:
Cornelius je napisal/-a:
Dr.M3 je napisal/-a:Verjetno več kot ti marinič...

Človek dejansko ne gleda tako na znamko (ker drugače bi kupil ali X5 ali ML ali bog ne daj qombi7). Verjamem pa, da se mu samo smeji, ko malce pritisne tega 5 valjnega turbaka. Pa še med najlepšimi SUVi je ta avto. Pač tipičen primerek človeka, ki ne kupi avta zaradi sosedov (zato so nemci bolj pripravni) in raje kupi avto po svojem okusu in z opremo. Car, kaj naj rečem! Pa še tak avto ima, ki ga čez par let ne bo imel vsak čefur v Ljubljani ... 8)

Hvala na tako dobrem in pohvalnem pisanju. Dr.M3. veliko tega si dojel, da če bi mi bilo do tega kaj bo sosed rekel, saj se ne vozi on zmano po širni Evropi. Ko sem bil mlajši sem zaradi predsodkov katere nam okolje in familija ufurava gledal kaj drugi rečejo...a te življenje nauči, da moraš imeti svoj JAZ, svoj STIL, svoje odločitve pa čeprav niso enake kot prijateljeve, sosedove ali sodelavčeve...temu se reče samo svoje življenje. A takšnih negativcev, favšerjev in bodisi frajerjev prek miške je bilo tudi ko ni bilo interneta in jih bo še naprej...pustimo im veselje naj mislijo kar čejo...Hvala.LP. Moj podpis ti veliko več pove.
p.s. in če želiš ti dam da pritisneš 5 valjnika turbo čeprav te ne poznam. Tudi večini dobrih in pozitvno naravnanih prijateljev sem dal na piknikih da probajo.Moj moto je : Samo da ste Vi zdravi Kasko bo plačal novega. ;)

ka jaz? jaz proti nobenemu nimam nič osebno. ulizavanje M3 pa je očitno. Da ni to neki klon? Proba xc pa nazaj. Me niti ne zanima, res je to vaša stvar, je pa smešno če dam takšno kritiko, da si takoj krijete hrbet. Če rečem da nekdo nima pojma, nisem mislil splošno. Eno je da obvladaš elektroniko in te stvari, če se pogovarjamo o recimo mehaniki, pa dvomim, da je pri določenih znalcih kaj veliko znanja o tem. Pa saj ni važno. Tak je svet.
Tu se piše kak so sosedje, favšarija in podobno. To več ni tema tega topica.
No a še jaz nekaj napišem? Mislim da neka oseba tu nima pojma o življenju ipd... Lepo je živeti, da ti drugi vse v rit vtaknejo. Kakorkoli sem lahko psihologa, vem da je vsaj v enem primeru tako. ;) Pa brez zamere.
No s tem sem končal. To temo zapuščam in lp.

8) Zadel si! ZADEL SI! Opica.
Človek, prijaviš se izključno zaradi tega topica in potem misliš, da izpadeš verodostojno s takimi traparijami?
Glede lezenja v rit. Preprosto sem povedal kaj si mislim in mislim tudi da se v mojem citatu skriva zrno žalostne resnice (postavljanje, sosedi, ... čefurji)- kako vse je že s tem pri nas - kaj več ne bi napisal... Pojdi enkrat v "Salon". In si preberi na par "na ogled postavljenih vozilih" malce kaj pomeni beseda lizarjenje (desetkiiicaaa iiiiiiii... brez osnove - v nasprotnem primeru pa prec teženje prek zs :P ).

Brez zamere marinič, ampak tvoja pisarija in natolcevanja zbrana nekje na treh vrsticah so pa smešna. Bodi dec in oblikuj en dolg post pa razloži nam laikom kako pa kaj - KER SEDAJ PO NEKAJ TVOJIH POSTIH NIMAM POJMA KAJ PIŠEŠ IN O KOM PIŠEŠ. Ker sedaj pišeš v stilu.
1. post "Ma ne, vsaj mislim da ne"
2. post "Tvoja sestra zihr ni bla"
3. post "Čak pa tut mal ni podobna tvoji mami"
4. psot "Da nism spal s tvojo babico"... :P

Veš, eno pa je res. Ne vrti se vse okoli tega avta.

Hehe užaloščen in fovšljiv sosed? :D

Ojoj. Nimam pojma o kakšnih zasebnih sporočilih govoriš. Ti boš že vedel.
O čefurjih je pa tako. Jaz nisem rasist. G. Cornelius mislim da ni slovenske narodnosti, tudi jaz ne in mislim, da takšne oznake resnično niso potrebne, po zakonu naj bi bile celo nedopustne in žaljive. Vsak pač pokaže nivo svoje inteligence, kot pač to le najbolje zna, kajne.
V salon mi ni potrebno hoditi, saj sem v bistvu nekako v tem poslu in lahko mi verjameš ali pa ne (je to tvoja subjektivna odločitev), da vem o čem razmišljam in kaj govorim.
Če se sam z nečem ne strinjam, tako kot sem s prvim postom povedal, to naredim na čimbolj korekten način. Tvoj ni bil takšen, pa roko na srce, mi je vseeno.
Prijavim se zaradi njega. Hm, ok če tako misliš. meni je vseeno. Pač prijavil sem se in mislim da s tem ni nič narobe. Kako pa to dojemaš, pa je povsem tvoja subjektivna odločitev. To je tvoje pravica.
Jaz vem, da ne vem zakaj sem to sploh naredil, ker več ali manj sploh ni nič zanimivega. Takšni trači, pa mogoče le ponujajo vsaj malce zabave.

Sosed? Mogoče, če si z našega totega...

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Sr maj 21, 2008 5:56 pm

1. zgleda, da tudi definicijo za eno besedo na Č..... ne poznaš in na katere ciljam. Sem daleč od rasista.
2. Ne salon ampak ta "salon" tu gori :-P
3. Glede ZS nisem mislil tebe. Ne vem od kje si to razbral...
4. Glede podjebavanja. Malce prej si me obtožil, da sem Corneliusov klon.

Brez zamere marinič. Ampak tvoja pisarija glede tega topica je nadvse čudna. Napiši v enem postu vse skupaj, zakaj se gre (če seveda ni privatno). Ne pa neko podjebljivo gnavljenje v dveh ali treh vrsticah. Ker to bo samo še kreg.

marinič...
Nov uporabnik

Napisal/-a marinič... Sr maj 21, 2008 6:24 pm

Dr.M3 je napisal/-a:1. zgleda, da tudi definicijo za eno besedo na Č..... ne poznaš in na katere ciljam. Sem daleč od rasista.

Brez zamere marinič. Ampak tvoja pisarija glede tega topica je nadvse čudna. Napiši v enem postu vse skupaj, zakaj se gre (če seveda ni privatno). Ne pa neko podjebljivo gnavljenje v dveh ali treh vrsticah. Ker to bo samo še kreg.

Ma glej. Kloniranje je vsesplošno uporabljeno v različnih forumih in za tega ne verjamem da je izjema. Pustimo to.
Verjamem, da nisi njegov klon.
Moja pisarija je od nekdaj zelo čudna. Tega se zavedam, vendar zaradi tega, mene kot človeka še ni potrebno obtoževati in napadati. Pač smo si različni in hvala bogu.

Za vse skeptike:
Prijavil sem se včeraj in kaj naj zdaj jaz za to? Je včerajšnji datum kaj posebnega?
Jaz premorem nevoščljivost samo v primerih, ko se pogovarjamo o znanju in pogledih na življenje, ker me filozofija zelo zanima. Zakaj nevoščljivost? Imaš več stanj uma in možganskega napredka. Včasih najdeš bariero tudi pri tem in mene to pri meni moti.
Komentarji, da imam možgansko bariero in da sem "usekan" ne bodo nič novega :P . sem že navajen.
Jaz čez Volvo nimam nič, pravtako ne čez XC90. Nasprotno, mislim da je eden boljših vozil na tržišču.
Saj ni prav z moje strani da se vtikam v neke hobije nekoga, vendar prepričan sem, da se ne motim, da neka oseba (ki mislim, po slikah sodeč ima okoli 40 let) nima vse razčiščeno, če slika in na netu objavlja vse od jogija, žensk, oblačil, igrač...
Ponavadi so takšni ljudje igralci in v poklicih specifično tehnično naravnani.
Saj je profil takšnega človeka iz psihološkega in filozofskega stališča zelo zanimiv, vendar nikdar takšen profil ni tak za kakšnega se izkazuje.

Glejte, jaz nikogar nočem užaliti in se opravičujem če sem g.Corneliusu napravil krivico. Pač povem kar mislim. Sicer pa tole moje razlaganje ni v kontekstu te teme.

Kar sem pač želel v tej temi povedati je to, da še zdaleč nima pojma o vsem.
Kakor če rad nekaj dobrega poješ in poznaš recept na pamet, še ne pomeni da znaš to tudi tako skuhati. ;)

P.S. Na veliko žalost velikokrat pišem in govorim v prispodobah in se vnaprej opravičujem, ker vam bom očitno pobral veliko živcev :D

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Sr maj 21, 2008 7:42 pm

Dr.M3 je napisal/-a:1. zgleda, da tudi definicijo za eno besedo na Č..... ne poznaš in na katere ciljam. Sem daleč od rasista.

Ma glej. Kloniranje je vsesplošno uporabljeno v različnih forumih in za tega ne verjamem da je izjema. Pustimo to.
Verjamem, da nisi njegov klon.
Moja pisarija je od nekdaj zelo čudna. Tega se zavedam, vendar zaradi tega, mene kot človeka še ni potrebno obtoževati in napadati. Pač smo si različni in hvala bogu.

Za vse skeptike:
Prijavil sem se včeraj in kaj naj zdaj jaz za to? Je včerajšnji datum kaj posebnega?
Jaz premorem nevoščljivost samo v primerih, ko se pogovarjamo o znanju in pogledih na življenje, ker me filozofija zelo zanima. Zakaj nevoščljivost? Imaš več stanj uma in možganskega napredka. Včasih najdeš bariero tudi pri tem in mene to pri meni moti.
Komentarji, da imam možgansko bariero in da sem "usekan" ne bodo nič novega :P . sem že navajen.
Jaz čez Volvo nimam nič, pravtako ne čez XC90. Nasprotno, mislim da je eden boljših vozil na tržišču.
Saj ni prav z moje strani da se vtikam v neke hobije nekoga, vendar prepričan sem, da se ne motim, da neka oseba (ki mislim, po slikah sodeč ima okoli 40 let) nima vse razčiščeno, če slika in na netu objavlja vse od jogija, žensk, oblačil, igrač...
Ponavadi so takšni ljudje igralci in v poklicih specifično tehnično naravnani.
Saj je profil takšnega človeka iz psihološkega in filozofskega stališča zelo zanimiv, vendar nikdar takšen profil ni tak za kakšnega se izkazuje.

Glejte, jaz nikogar nočem užaliti in se opravičujem če sem g.Corneliusu napravil krivico. Pač povem kar mislim. Sicer pa tole moje razlaganje ni v kontekstu te teme.

Kar sem pač želel v tej temi povedati je to, da še zdaleč nima pojma o vsem.
Kakor če rad nekaj dobrega poješ in poznaš recept na pamet, še ne pomeni da znaš to tudi tako skuhati. ;)

P.S. Na veliko žalost velikokrat pišem in govorim v prispodobah in se vnaprej opravičujem, ker vam bom očitno pobral veliko živcev :D

Kva?

Hahahahahahahaha, brez veze, pustite corneliusa ( tudi vse ostale nicke njegove) na miru, ker bo itak vedno kaj narobe.... Izkušnje kažejo na to..... :P
Drugače pa, ker verjetno cornelius ne bo tega povedal, bo Volvo piknik ("srečanje volvašev") 15ga 6ga pri Vaških boysih v Domžalah....več o tem v posebni temi.... malo kasnje 8)

Ps: vidva se pa kregajta po ZSjih!

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr maj 21, 2008 9:47 pm

Pa ta je fuknen k noč.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

marinič...
Nov uporabnik

Napisal/-a marinič... Če maj 22, 2008 9:37 am

AgitatoR je napisal/-a:Pa ta je fuknen k noč.

Je tudi mama tako rekla :D

že večkrat 8)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost