Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Ne avg 19, 2007 11:09 pm

Tommo je napisal/-a:nevem a prav vidm al ne ...... a si zamenjal original gume z tistimi ki si jih vzel od mene DUNLOP SPORT MAXX 225/45/17?

Po profilu sodeč so dunlopke al pa zetex... :lol:

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Ne avg 19, 2007 11:21 pm

te prednje lučke mi zažigajo 8)
Slika

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Po avg 20, 2007 3:38 pm

lepo se sveti

kdaj boš pa okvirčke za tablice dal dol?
Slika

Uporabniški avatar
kamikaza00
Novinec

Kraj: rogaška slatina

Napisal/-a kamikaza00 Po avg 20, 2007 3:44 pm

lepa hondica ;)
crx delsol vti

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Po avg 20, 2007 4:27 pm

že maš športni filter :lol:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po avg 20, 2007 5:44 pm

Tommo gume sem menjal,ker so serijsko gor enake dimenzije nove pa imam še doma oz. jih imam shranjene pri vulkanizerju.
stench sveti se zaradi tega,ker sem ga voskal a kmalu pride nov komplet polirnih past in zaščitnih voskov pa bomo postopek še enkrt ponovili.Glede okvirčkov pa še premišljujem
andrej86 glede filtra pa dvomim,da bom kaj deval,če pa že bom pa poskrbu za komplet.Sam,ker imam Hondo pa že zj preveč gre in že ma zj preveč konjevdvomim,da bi ji prvošču še filter,ker pol bo pa tak raketa :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po avg 20, 2007 7:03 pm

RED_line je napisal/-a:maš mesto in imaš vas. uni ki je iz vasi je zame iz kmetov. (ker meni je vse isto)

drgač kaj se pritožuješ nad sedeži?

Ti si kot tist, k je reku, da ženska rodi skozi usta... pol metra gor al pa dol... sej je vse eno in isto. :roll: :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Po avg 20, 2007 7:24 pm

seat je napisal/-a:Tommo
andrej86 glede filtra pa dvomim,da bom kaj deval,če pa že bom pa poskrbu za komplet.Sam,ker imam Hondo pa že zj preveč gre in že ma zj preveč konjevdvomim,da bi ji prvošču še filter,ker pol bo pa tak raketa :D

ma ne zarad moči,se pa te veš da honda brez športnega filtra je lih tak ko dobra baba brez joškov :lol:

Uporabniški avatar
pinjas
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a pinjas Sr avg 22, 2007 9:44 am

jebeš športni filter, športni airbox naredi čudeže verjemi, poleg tega ne ropota in na tehničnem ne komplicirajo, prav tako policaji.

Glede amortizerjev sem hotel reči da niso glih tkao dobri , ke rsmo zmontirali jih dol od enake honde in so bili bolj žalostni pa 5000km je imela honda, zato naj mi noben ne več govori kaj in kako o amortizerjih tega avta.

Treba je samo malo bolj odpreti izpuh saj je preveč zaprt.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne sep 09, 2007 6:59 pm

@pinjas kako se pa "odpre" izpuh sej mogoče je butasto vprašanja a vseen.
No tuki je pa neki novih fotk avta po temnenju in poliranju.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Ne sep 09, 2007 7:02 pm

Strupeno!

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Ne sep 09, 2007 7:23 pm

Lepo je to vun izpadlo ...
Slika

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner Ne sep 09, 2007 8:07 pm

Lepo , lepo... čezdalje lepša je :o Type R maska je obvezna 8) Drgač...pa vidim da si na novo registriral....k maš solčavske tablce :P JoKe , JoKe :lol:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne sep 09, 2007 8:09 pm

yugo tuner je napisal/-a: Drgač...pa vidim da si na novo registriral....k maš solčavske tablce :P JoKe , JoKe :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
tablice sem sicer res dol pobral ampak zarad boljšega poliranja in sem jih mislil prilepit brez okvirjev a se mi nekak ni dopadlo.

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Ne sep 09, 2007 8:14 pm

10/55% je zakon, to mi deli

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po sep 10, 2007 6:11 pm

Ja hotel sem met max temnjeno,ker sprva sem razmišljal o 10/10/55 a sem vseeno šel na max in je kr lepo spadlo.

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Kraj: čežarji, koper

Napisal/-a _bordon_ Po sep 10, 2007 6:20 pm

lepa je
mogoče še letvice pobarvaj v barvo vozila ;)
pa en video posnami :twisted:
prevelik podpis - glej pravilnik!

šaljiču te bre u 3 picke materine

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po sep 10, 2007 6:27 pm

_bordon_ letvice oz. obrobe bojo pršle lakirane a bom počakal,da zima nardi svoje :D
Video posnetka pa mislim,da z moje strani neboš videl kvečjemu kaka provida,če me bo kje ujela :D
Nisem pa privrženec izživljanju in snemanju vragolij.Če bi že posnel filmček vrjem,da bi bil namenjen predstavitvi avta in ne mojih voznih izkušenj :D

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a gregga Po sep 10, 2007 7:02 pm

wopla....super izpadlo !!! 8) 8)

Uporabniški avatar
_bordon_
Stalni uporabnik

Kraj: čežarji, koper

Napisal/-a _bordon_ Po sep 10, 2007 7:04 pm

seat je napisal/-a:_bordon_ letvice oz. obrobe bojo pršle lakirane a bom počakal,da zima nardi svoje :D
Video posnetka pa mislim,da z moje strani neboš videl kvečjemu kaka provida,če me bo kje ujela :D
Nisem pa privrženec izživljanju in snemanju vragolij.Če bi že posnel filmček vrjem,da bi bil namenjen predstavitvi avta in ne mojih voznih izkušenj :D

ja sej za predstavitev avta
prevelik podpis - glej pravilnik!

šaljiču te bre u 3 picke materine
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov