pa full dobro se obnašajo samo zdj ko sm te feltne dal gor mi nekak rit zadaj pleše full u ovinku pa nvn zakaj, morem gor avto dvignit na dvigalko pa pogledat če je use ok tam zadaj čene pa nazaj tja kje so mi delali use pa naj oni prečekirajo
nvn kak je ker pred tem 3dni nazaj sm mel ove balonarce od fulde zimske pa se avto držal u nulo zdj pa ko sm dal te gume gor pa od Yokohala full ki naj bi ble dobre avto pa full nestabile....se komu sanja ka bi naj blo*?*?????
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
zakaj si kupuješ take amortizerje ko pa potem ne veš kako jih nastavit.
ne vem če veš kako se nastavlja podvozje avtomobila? treba je zvagati vsak kolo posebej potem prilagodit kompresijo, rebaund in pač dat usstrezno vzmet. poleg tega je treba tudi naklon gume naštelat. to ej 1-2 dni dela s tem da se gre umes stestriat na cesto oziroma progo
@pinjas: avto je bil na strokovni montaži gewind tko da...nić jst kriv
@CockroaC: ja bil sm zdj 2dni malo u MB shoping pa to kaj se mi vido kje al ka? @STENTOR: trudimo se keko gre :P
zanimiva stvar ja fajn filmčk ehm...pa tu zorman servis je delo...sicer ni še dokočano k zdj gre avto na kleparijo pa to pol pa na končne nastavitve pa dodatno nižanje pol pa upam da se bo use nastavlo tak kot treba da nebo spet plesanja po ovinkih ju3 pa gre avto na kleparijo pa to tko da bo ene 2tedne odsoten od hiše
@mat hmm....nvn zakaj bi jih rabu če sm pa nove felte zdj kupu aja pol sm pa jst bil jap ;D tko avto je zdj na klepariji ju3 grem malo po fotke pa tak dale
ewo nekaj slikic po klepariji pa to....sicer ni končna faza ker zadaj mankajo 2-3cm distančniki pa še par stvari je treba dodelat pa ga dol pustit bol na okoli 6cm....itd zaenkrt par slikic
Priponke
Zadnjič spremenil Staccatto, dne Po avg 11, 2008 8:40 pm, skupaj popravljeno 1 krat.