abbe je napisal/-a:lepo je sprednji.jas sm ga tut dons dobu
zdnj9i je se bolsi ampak vseeno predrag.
am upam da ves da je ta odbijac sirsi pri spodnji tocko koloteka kot je biu prejsnji.tko da bos morau na servis in nabavit tole zadevo
1j0 806 569
1j0 806 570
seveda ce ze nisi nabavil.
pa mislm da zadj je ista zgodba sam kataloska je druga.
Roady je napisal/-a:@Tiicoo zakaj bi trebalo kaj predelat? Takega sem naročil. Torej z luknjo za avspuh, ker pride ena konkretna zadevca pa se jo more videtRemus gre dol. Dokler pa ne pride tista zadevca bom pa na original lonec en nastavek zašvasal tok da nebo luknje. Remus-a je škoda rezat
Roady je napisal/-a:abbe je napisal/-a:lepo je sprednji.jas sm ga tut dons dobu
am upam da ves da je ta odbijac sirsi pri spodnji tocko koloteka kot je biu prejsnji.tko da bos morau na servis in nabavit tole zadevo
1j0 806 569
1j0 806 570
Sem dobil zraven v kompletu vse. Že prišraufano gor.A sam sprednjega si naroču? zadnjega boš pocleanal al boš kaj druga nabavil? Zdej ko poštriham avto se morema enkrat dobit, da mal pofotkama avta skupaj
Pa še pir sm ti dovžen
![]()
Lp,
Roady
abbe je napisal/-a:Roady je napisal/-a:abbe je napisal/-a:lepo je sprednji.jas sm ga tut dons dobu
1j0 806 569
1j0 806 570
Sem dobil zraven v kompletu vse. Že prišraufano gor.A sam sprednjega si naroču? zadnjega boš pocleanal al boš kaj druga nabavil? Zdej ko poštriham avto se morema enkrat dobit, da mal pofotkama avta skupaj
Pa še pir sm ti dovžen
![]()
Lp,
Roady
se bova dobila.
samo sprednjega sem narocil(ker sem moral,ni original,pa sm ga dons za probo dau na avto,pa pase glih tko k original nkedr nbenih spranj,samo mrezice ne pasejo notri najbol bom to se postudiral).
zadnjega bi mel takega k ti samo da brez luknje za izpuh,samo je res drag,jst pa rabm dnar za druge stvari.bom pocakau da se na ebayu najde kaj podobnega iz abs-ja.
me pa se neki zanima kako bos resil un luft k bo zj med odbijacem pa vezno steno.res upam da nebos pustil tako da se bojo tla skozi vidla,ker ni nc grsega kot to.
abbe je napisal/-a:aha tega sm narocu,pa res lepo pase na avto,razn mrezc.no una tavelka sede super sam stranske ne najbol.bomo to ze postimal pa jh fiksiral gor,sj ni poj vec potrebe po tem da bi jh dol dajau.
aja mrezice sm pa original kupu.
se to mi povej kako se pa ta guma spodaj da na odbijac,a ma odbijac ksne zareze al kj?
jst tut ne vem kako bi resil luft.vrjetn bom ksno mehkejso plastiko dal spodaj po celi dolzini pa jh na vezno pa odbijac fiksirau da nau nc lufta
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov