Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Re: slike propadajočih (oldy) avtomobilov

Napisal/-a AudiBoy To dec 14, 2010 9:52 pm

morda Volvo P1800 oz. The Saint?
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso To dec 14, 2010 9:55 pm

me kr mal srce zaboli ko vidim kaj folk pusti da dobesedno zgnije. smo meli podobn primer doma sam da se je šlo za tomos 15 SLC
po sedmih letih samevanja v garaži. pa še vedno je vžgala mašina
Slika

in po opravljeni operaciji
Slika

sem prav vesel da je spet registriran in se veselo vozim naokol :D

mali22
Nov uporabnik

Kraj: izola

Napisal/-a mali22 To dec 14, 2010 10:01 pm

dobro ste ga spedenali :) čestitke

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom Sr dec 15, 2010 6:19 pm

nerazumem zakaj ljudje avta ne podarijo nekomu ki bi si vzel čas in mu vrnil življenje pod sprednjo havbo. raje ga imajo na hofu naj propada ali pa ga zapeljejo na kakšen odročen kos zemlje naj propade do konca. če pa že vpraša kdo za kolko se prodaja pa ceno tako nabbijejo da ni za nikamor :huh:

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Sr dec 15, 2010 6:24 pm

fantom je napisal/-a:nerazumem zakaj ljudje avta ne podarijo nekomu ki bi si vzel čas in mu vrnil življenje pod sprednjo havbo. raje ga imajo na hofu naj propada ali pa ga zapeljejo na kakšen odročen kos zemlje naj propade do konca. če pa že vpraša kdo za kolko se prodaja pa ceno tako nabbijejo da ni za nikamor :huh:

Predvsem je v tem problem, ker nekateri zgubijo razum za realno ceno takega avtomobila, eni hočjo pa celo bogastvo za nekega oldija
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr dec 15, 2010 6:38 pm

fantom je napisal/-a:nerazumem zakaj ljudje avta ne podarijo nekomu ki bi si vzel čas in mu vrnil življenje pod sprednjo havbo. raje ga imajo na hofu naj propada ali pa ga zapeljejo na kakšen odročen kos zemlje naj propade do konca. če pa že vpraša kdo za kolko se prodaja pa ceno tako nabbijejo da ni za nikamor :huh:

Moj sosed ima v skednju Škodo 110R in ga nikakor ne morem prepričat, da bi mi jo prodal. Po eni strani vedno pravi, da bi rad videl avto obnovljen in zopet na cesti, obenem si pa noče vzeti 5min časa, da bi šla pogledat avto. :/:o:/

Doma imam vse dele za obnovo, tudi karoserijske, vendar mi manjka šasija, tako da ne morem nič :(

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom Sr dec 15, 2010 6:52 pm

peroRS: upam da ti bo uspelo!

devilkin
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a devilkin So dec 18, 2010 10:33 am

morda Volvo P1800 oz. The Saint?

Jaz pa mislim da je razvalina na zadnji sliki Mercedes SL iz 50 tih let

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po dec 27, 2010 4:44 pm

jih gledam vsaki dan ko se mimo peljem

opel kadett GSI, že stoji kar lep čas -nekaj let

Slika

amerikanec

Slika

polek še neki opel terenec

Slika

vsem pa je nekaj enako, njihova usoda za propad
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Po dec 27, 2010 4:59 pm

Amerikanec je Cadillac Seville V8 letnik '92-'97. Škoda dobrega avta.

Uporabniški avatar
fantom
Stalni uporabnik

Napisal/-a fantom Po dec 27, 2010 5:12 pm

tega amerićana bi pa z veseljem odpeljal :DDD

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po dec 27, 2010 6:14 pm

Opel je pa Montery (Isuzu).
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

_BosTeK_
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a _BosTeK_ Po dec 27, 2010 6:18 pm

to je vse na enem hofu ? :D

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po dec 27, 2010 6:25 pm

ja, v bistvu pred hišo kar na ulici.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m To dec 28, 2010 10:30 pm

Jaz sem imel enkrat srečo srečat tegale Amerikanca na Avstrijski avtocesti. Z sodelavcevim A4 2.5 tdijem smo pripeljali do 2 pasovne preusmeritve na avtocesti, kjer je ta Amerikanec vozil po sredini obeh pasov. Ukrajinska diplomatska tablica je dala vse vedet. Na koncu preusmeritve oba pospešita do 200, sodelavec se mu zalepi za rit in poblenda, na kar mu ukrajinec nazaj pomežikne, samo zarohni iz avta in ga ni blo več. Sodelavec je samo debelo gledal :lol:
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 To dec 28, 2010 11:38 pm

ven0m je napisal/-a:Jaz sem imel enkrat srečo srečat tegale Amerikanca na Avstrijski avtocesti. Z sodelavcevim A4 2.5 tdijem smo pripeljali do 2 pasovne preusmeritve na avtocesti, kjer je ta Amerikanec vozil po sredini obeh pasov. Ukrajinska diplomatska tablica je dala vse vedet. Na koncu preusmeritve oba pospešita do 200, sodelavec se mu zalepi za rit in poblenda, na kar mu ukrajinec nazaj pomežikne, samo zarohni iz avta in ga ni blo več. Sodelavec je samo debelo gledal :lol:

Misliš sevilla? V8 4.6l Northstar motor je kar zverinca, ga ima prijatelj in res pošteno "trga" 8) . Rjove pa tudi nenormalno. Mi pa ni jasno kaj je mislil tvoj sodelavec z 2.5l dizlom proti temu ;) :lol:

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Sr dec 29, 2010 12:40 am

cruiser1 je napisal/-a:
ven0m je napisal/-a:Jaz sem imel enkrat srečo srečat tegale Amerikanca na Avstrijski avtocesti. Z sodelavcevim A4 2.5 tdijem smo pripeljali do 2 pasovne preusmeritve na avtocesti, kjer je ta Amerikanec vozil po sredini obeh pasov. Ukrajinska diplomatska tablica je dala vse vedet. Na koncu preusmeritve oba pospešita do 200, sodelavec se mu zalepi za rit in poblenda, na kar mu ukrajinec nazaj pomežikne, samo zarohni iz avta in ga ni blo več. Sodelavec je samo debelo gledal :lol:

Misliš sevilla? V8 4.6l Northstar motor je kar zverinca, ga ima prijatelj in res pošteno "trga" 8) . Rjove pa tudi nenormalno. Mi pa ni jasno kaj je mislil tvoj sodelavec z 2.5l dizlom proti temu ;) :lol:

Ta sodelavec nikoli ni kaj veliko razmišljal drugače, ampak pustimo malenkosti :lol:
Drugače pa avto navzven ni dajal vtisa, da je zverina, ki še lahko pri 200 tako potegne. Samo glede na to, da se je iz teh 4ih rorov tako skadilo in je njegov motor preglasil dizla + glasbo v kabini se nebi čudil, da bi še kak kvadrat asfalta priletel skozi našo vetrobransko :lol: :lol: :lol:
Jeremy Clarkson: "So when you were saying that it won’t slide, what you meant was, ‘I can’t slide it.’“
James May: "Yes."

supermico
Nov uporabnik

Napisal/-a supermico Sr dec 29, 2010 8:23 am

Na žalost nimam nobene slike od takrat, ampak se lahko pohvalim, da sem eno legendo pomagal rešiti pred gotovim propadom. Na enem starem skednju sem izbrskal Renault 5 Alpine, ki je bila sicer v fazi prenove, ampak je tako stala že kar nekaj let. In sem jo pripeljal domov... Ampak takrat ni bilo znanja, financ in motivacije (bila je še brez papirjev, pripeljana iz Italije in nisem verjel, da se jo bo dalo zrihtat) in tako je stala pri meni kakšno leto. Na koncu sem jo šenkal možakarju v Ljubljano, ki jo je obnovil in registriral. http://www.mojalbum.com/housy/zbor-btc-13-05-2007/foto/7742992 http://www.mojalbum.com/housy/zbor-btc-13-05-2007/foto/7742992#7742995 Upam, da se še vozi...

Uporabniški avatar
dask
Uporabnik

Napisal/-a dask To jan 04, 2011 8:43 am

supermico je napisal/-a:Na žalost nimam nobene slike od takrat, ampak se lahko pohvalim, da sem eno legendo pomagal rešiti pred gotovim propadom. Na enem starem skednju sem izbrskal Renault 5 Alpine, ki je bila sicer v fazi prenove, ampak je tako stala že kar nekaj let. In sem jo pripeljal domov... Ampak takrat ni bilo znanja, financ in motivacije (bila je še brez papirjev, pripeljana iz Italije in nisem verjel, da se jo bo dalo zrihtat) in tako je stala pri meni kakšno leto. Na koncu sem jo šenkal možakarju v Ljubljano, ki jo je obnovil in registriral. http://www.mojalbum.com/housy/zbor-btc-13-05-2007/foto/7742992 http://www.mojalbum.com/housy/zbor-btc-13-05-2007/foto/7742992#7742995 Upam, da se še vozi...

Mamma mia, kje najdete take skednje.... Jaz bi tudi :shock:

Uporabniški avatar
f.taunus
Uporabnik

Kraj: Ptuj-Ormož

Napisal/-a f.taunus To jan 04, 2011 9:48 am

supermico je napisal/-a:Na žalost nimam nobene slike od takrat, ampak se lahko pohvalim, da sem eno legendo pomagal rešiti pred gotovim propadom. Na enem starem skednju sem izbrskal Renault 5 Alpine, ki je bila sicer v fazi prenove, ampak je tako stala že kar nekaj let. In sem jo pripeljal domov... Ampak takrat ni bilo znanja, financ in motivacije (bila je še brez papirjev, pripeljana iz Italije in nisem verjel, da se jo bo dalo zrihtat) in tako je stala pri meni kakšno leto. Na koncu sem jo šenkal možakarju v Ljubljano, ki jo je obnovil in registriral. http://www.mojalbum.com/housy/zbor-btc-13-05-2007/foto/7742992 http://www.mojalbum.com/housy/zbor-btc-13-05-2007/foto/7742992#7742995 Upam, da se še vozi...

Lahko te razveselim, da je vozilo še vedno registrirano. ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 29 gostov