Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 So feb 21, 2009 2:59 pm

MaTe0 je napisal/-a:Hudo res noro mu pašejo te felne. tablico pa čimprej nekam drugam tam res ne paše.

x2
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So feb 21, 2009 3:14 pm

sašo5 je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:
boy36 je napisal/-a:Edino da dam izdelat nalepko kar sicer ni legalno.Sam za premislek me je zadnjič policaj vprašal zakaj si ne omislim nalepke.

In kam bi dal nalepko?

verjetno na to mesto, kjer je sedaj tablica s tem, da je nalepka malo manjša.....

Verjetno res, sam to bi blo trapasto naredit, ker v bistvu ne narediš nič, samo povečaš možnosti da ti policaji še dodatno težijo :)

roberto-82 je napisal/-a:
MaTe0 je napisal/-a:Hudo res noro mu pašejo te felne. tablico pa čimprej nekam drugam tam res ne paše.

x2

Kam naj da tablico? Na havbo? Če ni prostora drugje na odbijaču... :)

Uporabniški avatar
Matjaz46
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Matjaz46 So feb 21, 2009 3:26 pm

zelo lep!felne mu ful pašejo!
sašo 5, zaradi takih bedakov se pol samo zacnejo smetit teme, ker se pač eni pol ne morejo obvladat! Jaz ti to povem, drugače mi je pa vseeno kaj pravis in kaj si mislis!
Uzivaj

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So feb 21, 2009 4:37 pm

Matjaz46 je napisal/-a:
sašo 5, zaradi takih bedakov se pol samo zacnejo smetit teme, ker se pač eni pol ne morejo obvladat! Jaz ti to povem, drugače mi je pa vseeno kaj pravis in kaj si mislis!
Uzivaj

poglej: začel si smetit ti s tem postom, ki je popolnoma nepotreben, niti si poklican, še manj pa kompetenten, da nekomu govoriš kako se vozi.....
Matjaz46 je napisal/-a:Imas dober, lep .....avto, ampak vozit pa ga se ne znas!
Tak avto ni za sminko zato se tudi volan vedno prime z obema rokama sploh pri hitri voznji pa ceprav se vozis po ravnem!

...in lahko je nekomu govorit b**** in se skrivat za "kompom" (samo dokazuješ svojo oliko) pridi na "plano" če maš "j***a"....

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 So feb 21, 2009 5:32 pm

W|zz je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:
W|zz je napisal/-a:
boy36 je napisal/-a:Edino da dam izdelat nalepko kar sicer ni legalno.Sam za premislek me je zadnjič policaj vprašal zakaj si ne omislim nalepke.

In kam bi dal nalepko?

verjetno na to mesto, kjer je sedaj tablica s tem, da je nalepka malo manjša.....

Verjetno res, sam to bi blo trapasto naredit, ker v bistvu ne narediš nič, samo povečaš možnosti da ti policaji še dodatno težijo :)

roberto-82 je napisal/-a:

x2

Kam naj da tablico? Na havbo? Če ni prostora drugje na odbijaču... :)

Kak je pa s tistimi majhnimi tablicami ? a to sploh obstaja pr nas? Mislim ker tista nebi bla tak napačna na tistem levem robu, ker tukaj se res zadnje 3 cifre ne vidijo, ne vem kak je s tem če boš prleto na kterga fajniga polcaja kaj ti bo reko :) Nem zdaj nekaj pametoval ker ne vem, ampak pomojem če bi dal tablco na sredino bi mel še vedn dovolj lufta da bi hladil tist kar ma za hladit. Skratka ne vem in se ne spoznam na ta avto zato mogoče tudi pametujem :) :lol:

drugače pa res bomba od avta :)

Uporabniški avatar
bugatti
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a bugatti So feb 21, 2009 5:51 pm

Mene bolj zanima kako je s stacionarnimi radarji sej rabijo celotno tablco da ti lahko dajo kazn a se motim ce se ne mas tuki res dobro zascito pred nepotrebnimi poloznicami :)

Uporabniški avatar
ESTEMP
Stalni uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a ESTEMP So feb 21, 2009 6:49 pm

bugatti je napisal/-a:Mene bolj zanima kako je s stacionarnimi radarji sej rabijo celotno tablco da ti lahko dajo kazn a se motim ce se ne mas tuki res dobro zascito pred nepotrebnimi poloznicami :)

Ni treba,da te lih v tablco meri z radarjem!Pri motoristu merijo v celado,pa tud ni cist ravna.Ne rabijo celotne tablce,da te ulovijo!

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So feb 21, 2009 7:00 pm

ESTEMP je napisal/-a:
bugatti je napisal/-a:Mene bolj zanima kako je s stacionarnimi radarji sej rabijo celotno tablco da ti lahko dajo kazn a se motim ce se ne mas tuki res dobro zascito pred nepotrebnimi poloznicami :)

Ni treba,da te lih v tablco meri z radarjem!Pri motoristu merijo v celado,pa tud ni cist ravna.Ne rabijo celotne tablce,da te ulovijo!

Govoril je o sliki, ki jo posname stacionarni radar in nebi bila popolna tablica (kakšna številka bi manjkala) na sliki.
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
ESTEMP
Stalni uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a ESTEMP So feb 21, 2009 7:03 pm

=ZiAn= je napisal/-a:
ESTEMP je napisal/-a:

Govoril je o sliki, ki jo posname stacionarni radar in nebi bila popolna tablica (kakšna številka bi manjkala) na sliki.

Mas prau!Sele zdaj sm dojel :?

Uporabniški avatar
boy36
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a boy36 So feb 21, 2009 7:37 pm

W|zz je napisal/-a:
boy36 je napisal/-a:Krom spredaj maš namen obdržat?

NE,ko pride mal toplejše obdobje bo nekaj predelav pa gre tud to dol.

Glede radarjev pa ne vem kako motoristom pošlejo položnico ,ker je vidna samo zadnja tablica,če jo sploh pošlejo.:)
Vem pa da imajo nekatere države v ZDA že predlog,da počasi ukinejo sprednjo tablico ,ker nima velikega pomena.Mislim da je veliko bolj pomembna zadnja,ne vem pa kako bi res potem stacionarni radarji beležili tablico.
EVO X RR
AEM intake,Milltek exhaust.........

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic So feb 21, 2009 7:54 pm

vrjami da se v eu to nebo zgodilo...ukinitev sprednje tablice...

lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist So feb 21, 2009 9:08 pm

ESTEMP je napisal/-a:

Pač poiščejo s tem kar imajo in glede na model avtomobila. Evotov 10 RR s škofjeloško registrsko spet ni v izobilju :P
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So feb 21, 2009 11:47 pm

boy36 je napisal/-a:Vem pa da imajo nekatere države v ZDA že predlog,da počasi ukinejo sprednjo tablico ,ker nima velikega pomena.

V nekaterih državah tam itak ni potrebna sprednja tablica :)

a_sist je napisal/-a:
ESTEMP je napisal/-a:

Pač poiščejo s tem kar imajo in glede na model avtomobila. Evotov 10 RR s škofjeloško registrsko spet ni v izobilju :P

Vseeno, pri stacionarcu imajo oni sliko kot dokazilo, slika s katero ne morejo nič dokazat pa ne velja nič. Z odvetnikom se pomoje brez problema izogneš kazni.

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Ne feb 22, 2009 12:47 am

a ni tako s temi tablicami, da mora bit na mestu, kjer je to predvidel proizvajalec? kva boš pa z npr. enzotom, ko tudi nima predvidenega mesta? nalepljene ne smejo bit, upognjene ne smejo bit...

a avto je homologiran, da se vozi po naših cestah. torej tu je luknja, skregano z logiko. živ primer so tud motorji (sem ga mel). predvidena je edina prva pomoč za motoriste (obvezna oprema) v velikosti...hmm...skor pol kilske štruce kruha. motor pa nima prostora za paketek čigumijev. v zakonu pa nikjer ne piše, da morm js kufr nabavt, da bom mel kam prvo pomoč dat, niti da morm met ruzak sabo, samo to, da jo moram met sabo, kot obvezno opremo...

zj, če se ti da pregovarjat...sam načeloma boš takratko potegnu

pač slovenska zakonodaja, vse napol, kokr bi jo prejle s kolegi v bifeju ob piru napisal...

Uporabniški avatar
boy36
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a boy36 Ne feb 22, 2009 1:24 am

C4V4L13R je napisal/-a:a ni tako s temi tablicami, da mora bit na mestu, kjer je to predvidel proizvajalec? kva boš pa z npr. enzotom, ko tudi nima predvidenega mesta? nalepljene ne smejo bit, upognjene ne smejo bit...

a avto je homologiran, da se vozi po naših cestah. torej tu je luknja, skregano z logiko. živ primer so tud motorji (sem ga mel). predvidena je edina prva pomoč za motoriste (obvezna oprema) v velikosti...hmm...skor pol kilske štruce kruha. motor pa nima prostora za paketek čigumijev. v zakonu pa nikjer ne piše, da morm js kufr nabavt, da bom mel kam prvo pomoč dat, niti da morm met ruzak sabo, samo to, da jo moram met sabo, kot obvezno opremo...

zj, če se ti da pregovarjat...sam načeloma boš takratko potegnu

pač slovenska zakonodaja, vse napol, kokr bi jo prejle s kolegi v bifeju ob piru napisal...

Se strinjam s teboj pomoje je problem slovenske zakonodaje samo v tem,ker nekaj prekopirajo iz drugih držav pa dodajo mal svojga potem pa to nima ne repa ne glave.

Baje so nekateri policaji sedaj že začeli zahtevat če imaš potrdilo o strokovni vgradnji in homologacijo za akustiko.
Ker baje v zakonu piše kar se vgradi v avto mora bit homologirano in strokovno vgrajeno.
Se pa pri tem vprašam,kje naj dobim potrdilo o strokovni vgradnji prtlažnika in kufra za na streho ali pa če grem še bolj v detalje,kdo mi bo izdal potrdilo o strokovni vgradnji smuč na prtlažnik ko grem na smučanje.
Pa mislim da sta prtlajžnik in kufer na strehi velik bol nevarna kot pa akustika v avtu.
Primer testov:http://www.plotec.si/index.php?categoryid=44
EVO X RR
AEM intake,Milltek exhaust.........

zoddimmortal
Novinec

Napisal/-a zoddimmortal Ne feb 22, 2009 8:17 am

naj raje še ceste homologirajo da se bomo sploh upali vozit po teh jamah :evil:

T2a
Uporabnik

Napisal/-a T2a Ne feb 22, 2009 12:25 pm

Daj ga registrirat v Monacu, pa neboš imel več problemov s sprednjo tablico :P

Uporabniški avatar
voO
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a voO Ne feb 22, 2009 1:05 pm

Predelan z okusom.

chevy
Poznavalec foruma

Napisal/-a chevy Ne feb 22, 2009 1:48 pm

Mož, še carbon hood pa si zmagal 8)

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare Ne feb 22, 2009 4:08 pm

Dns vidu avto parkiran v industriski coni pri Cerknici.OMG kira zverina :shock:
Avto je res nor,predelan z okusom in mi je nasploh postav zmagovalec med evoti.
Sm se mogu kr ustaut pa gledat,sm biu tko jezn k nism meu digiča s sabo k bi kr zravn parkiru pa slikaru. :D

Aja,rori so pa ubijavsko veliki,sam kr pašejo temu avtu.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov