MaTe0 je napisal/-a:Hudo res noro mu pašejo te felne. tablico pa čimprej nekam drugam tam res ne paše.
x2
sašo5 je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:boy36 je napisal/-a:Edino da dam izdelat nalepko kar sicer ni legalno.Sam za premislek me je zadnjič policaj vprašal zakaj si ne omislim nalepke.
In kam bi dal nalepko?
verjetno na to mesto, kjer je sedaj tablica s tem, da je nalepka malo manjša.....
roberto-82 je napisal/-a:MaTe0 je napisal/-a:Hudo res noro mu pašejo te felne. tablico pa čimprej nekam drugam tam res ne paše.
x2
Matjaz46 je napisal/-a:
sašo 5, zaradi takih bedakov se pol samo zacnejo smetit teme, ker se pač eni pol ne morejo obvladat! Jaz ti to povem, drugače mi je pa vseeno kaj pravis in kaj si mislis!
Uzivaj
Matjaz46 je napisal/-a:Imas dober, lep .....avto, ampak vozit pa ga se ne znas!
Tak avto ni za sminko zato se tudi volan vedno prime z obema rokama sploh pri hitri voznji pa ceprav se vozis po ravnem!
W|zz je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:boy36 je napisal/-a:Edino da dam izdelat nalepko kar sicer ni legalno.Sam za premislek me je zadnjič policaj vprašal zakaj si ne omislim nalepke.
In kam bi dal nalepko?
verjetno na to mesto, kjer je sedaj tablica s tem, da je nalepka malo manjša.....
Verjetno res, sam to bi blo trapasto naredit, ker v bistvu ne narediš nič, samo povečaš možnosti da ti policaji še dodatno težijo
roberto-82 je napisal/-a:MaTe0 je napisal/-a:Hudo res noro mu pašejo te felne. tablico pa čimprej nekam drugam tam res ne paše.
x2
Kam naj da tablico? Na havbo? Če ni prostora drugje na odbijaču...
bugatti je napisal/-a:Mene bolj zanima kako je s stacionarnimi radarji sej rabijo celotno tablco da ti lahko dajo kazn a se motim ce se ne mas tuki res dobro zascito pred nepotrebnimi poloznicami
ESTEMP je napisal/-a:bugatti je napisal/-a:Mene bolj zanima kako je s stacionarnimi radarji sej rabijo celotno tablco da ti lahko dajo kazn a se motim ce se ne mas tuki res dobro zascito pred nepotrebnimi poloznicami
Ni treba,da te lih v tablco meri z radarjem!Pri motoristu merijo v celado,pa tud ni cist ravna.Ne rabijo celotne tablce,da te ulovijo!
=ZiAn= je napisal/-a:ESTEMP je napisal/-a:bugatti je napisal/-a:Mene bolj zanima kako je s stacionarnimi radarji sej rabijo celotno tablco da ti lahko dajo kazn a se motim ce se ne mas tuki res dobro zascito pred nepotrebnimi poloznicami
Ni treba,da te lih v tablco meri z radarjem!Pri motoristu merijo v celado,pa tud ni cist ravna.Ne rabijo celotne tablce,da te ulovijo!
Govoril je o sliki, ki jo posname stacionarni radar in nebi bila popolna tablica (kakšna številka bi manjkala) na sliki.
W|zz je napisal/-a:boy36 je napisal/-a:Krom spredaj maš namen obdržat?
ESTEMP je napisal/-a:bugatti je napisal/-a:Mene bolj zanima kako je s stacionarnimi radarji sej rabijo celotno tablco da ti lahko dajo kazn a se motim ce se ne mas tuki res dobro zascito pred nepotrebnimi poloznicami
boy36 je napisal/-a:Vem pa da imajo nekatere države v ZDA že predlog,da počasi ukinejo sprednjo tablico ,ker nima velikega pomena.
a_sist je napisal/-a:ESTEMP je napisal/-a:bugatti je napisal/-a:Mene bolj zanima kako je s stacionarnimi radarji sej rabijo celotno tablco da ti lahko dajo kazn a se motim ce se ne mas tuki res dobro zascito pred nepotrebnimi poloznicami
Pač poiščejo s tem kar imajo in glede na model avtomobila. Evotov 10 RR s škofjeloško registrsko spet ni v izobilju :P
C4V4L13R je napisal/-a:a ni tako s temi tablicami, da mora bit na mestu, kjer je to predvidel proizvajalec? kva boš pa z npr. enzotom, ko tudi nima predvidenega mesta? nalepljene ne smejo bit, upognjene ne smejo bit...
a avto je homologiran, da se vozi po naših cestah. torej tu je luknja, skregano z logiko. živ primer so tud motorji (sem ga mel). predvidena je edina prva pomoč za motoriste (obvezna oprema) v velikosti...hmm...skor pol kilske štruce kruha. motor pa nima prostora za paketek čigumijev. v zakonu pa nikjer ne piše, da morm js kufr nabavt, da bom mel kam prvo pomoč dat, niti da morm met ruzak sabo, samo to, da jo moram met sabo, kot obvezno opremo...
zj, če se ti da pregovarjat...sam načeloma boš takratko potegnu
pač slovenska zakonodaja, vse napol, kokr bi jo prejle s kolegi v bifeju ob piru napisal...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov