GOOS je napisal/-a:simply ... u wish![]()
_BuLLet_ ...komot... ti se kr vrzi na cesto ko bos slisal rohnenje... jaz bom ze zabremzalhehe
alexk - ti kr kontaktiraj... M@IL najdes tukaj in izrazi svoje zelje
LP
p.s.- V KOLIKOR BO JUTRI (v soboto) LEPO VREME IN DA DANES NEBO PREVEC SNEZILO... BOM OKOLI 11h v LJ... bom zjutraj okoli 8h tukaj tudi sporocil al pridem ali ne!!! LOKACIJA mislil sem pred KOLOSEJEM... ali ima kdo kaksno boljso varianto... (pac mora biti dostop brez lezecih policajev...saj cezenj ne morem)
stormer je napisal/-a:Lep pozdrav vsem skupaj! Na forum me je prineslo iskanje slik za izdelavo makete avtomobila, katerega je uvozil GOOS.
Srce mi je zaigralo, ko sem izvedel, da pride teta Eleanor v Slovenijo! Tvoje slike avta sem našel pri iskanju referenc za
mojo 25x manjšo Eleanor, GOOS. Največji problem sem imel pri iskanju slik podvozja, ker me zanimajo podrobnosti.
Upam da mi boš lahko pomagal s še kakšnimi slikami, če že ogled v živo ne bo mogoč.
Najbolj me zanimata motor in notranjost. V notranjosti mi je še vedno neznanka tisti del, kjer naj bi bilo stransko okno -
tam, kjer so zračniki. Seveda me zanima tudi armatura in predvsem kakšne so razlike v notranjosti v primerjavi z Shelby GT500?
Upam da si jo dobro zaščitil pred soljo.
Cash je napisal/-a:GOOS, koliko imaš lonce oz. najnižjo točko od tal, ker meni podrsa pri City parku na vseh 3 ležečih na P406Coupe, pa imam prag cca 5 cm od tal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov