Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
LoCo
Uporabnik

Napisal/-a LoCo To jun 23, 2009 12:37 pm

lextasy je napisal/-a:
takle imamo..kupim avto, zdej pa že gledam kaj bom vse v njega zmetala..res je tako kot pravijo..nikoli ni zadosti..hp..eh zdej k imamo 300 gremo pa lahko na 500 :P :oops:

You have been bitten by the mod bug. Welcome to the club =)
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.

Slika

Uporabniški avatar
nightmare
Stalni uporabnik

Kraj: Cerknica

Napisal/-a nightmare To jun 23, 2009 12:50 pm

Vidu dns tole rit pred malgajem,sm skor z vlaka pou k sm se tolk k oknu stegvou. :lol:
Res pohvale za uresničitev takih sanj.

Uporabniški avatar
koder tuning
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a koder tuning To jun 23, 2009 1:20 pm

Punca, Svaka cast...take rabmo... ;)

Uporabniški avatar
jurcek3
Novinec

Napisal/-a jurcek3 To jun 23, 2009 8:54 pm

sm ga vidu u nedelo na skofljci, sm se mogu prou ustavt da sm si ga ogledu, lahko recem samo waw

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe To jun 23, 2009 8:58 pm

zakaj je samo ena slika?
a se ti jh ne da vec nardit,da mal bol vidmo.
to da je volanm na desni je pa men osebno cist mem in neuporabno.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson To jun 23, 2009 9:02 pm

KLIK

EDIT: + poscrollaj

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Napisal/-a abbe To jun 23, 2009 9:04 pm

k pa znotraj,tega pa ni nc.pa pod pokrovom me zanima kako zgleda
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Nissan fan
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska je moj dom

Napisal/-a Nissan fan To jun 23, 2009 10:05 pm

Master7 je napisal/-a:Ne me narobe razumeti, ker nisem fan japonskih underground vozil. Kaj je tako posebnega na temu avtu? To, da ima volan na desni je meni osebno sploh mimo, se kaj? Meni zgleda kot malo bolje predelan Nissan Sunny.

Pa ne prevec hude krvi name zlivat, ceprav sem Svabo driver. :-P

:rofl :cry :bonk
Očitno ne veste kaj je sunny. (za razliko od avdijev pa ima Sky osebnost ter dušo!!!)
Tako zdej me pa lohka tud zadavte če čte.
Človek se boji časa, a čas se boji NISSANa hehe

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 To jun 23, 2009 10:09 pm

tej seriji skylinov je duša že zdavnej izpuhtela

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind To jun 23, 2009 10:19 pm

Brez zamere lextasy na ta moj post, najprej nisem hotel napisat ampak bom vseeno...
V temi nisi odgovorila na polovico vprašanj. Ni nobenih konkretnih podatkov in odgovorov - edino Par@gon je podal par uporabnih postov (tudi sam nisem vedel nekaterih stvari). Tri-četrt postov je chat, pišejo kje so videli avto, ipd. ...avto je res nekaj posebnega, meni osebno tudi in je prava redkost oz. edini v Sloveniji. Marsikoga zanimajo kakšni tehnični podatki, motorni prostor, notranjost, slike so slikane nekaj na pol,... Daj kaj konkretnega/uporabnega (v enem postu, ker je sedaj vse nepregledno) in naredi par konkretnih slik (tudi pomembnih sklopov), če že predstavljaš avto na forumu.
Pa brez zamere.

Lep večer.
Zadnjič spremenil nevermind, dne To jun 23, 2009 10:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 To jun 23, 2009 10:32 pm

Nissan fan je napisal/-a:
Master7 je napisal/-a:Ne me narobe razumeti, ker nisem fan japonskih underground vozil. Kaj je tako posebnega na temu avtu? To, da ima volan na desni je meni osebno sploh mimo, se kaj? Meni zgleda kot malo bolje predelan Nissan Sunny.

Pa ne prevec hude krvi name zlivat, ceprav sem Svabo driver. :-P

:rofl :cry :bonk
Očitno ne veste kaj je sunny. (za razliko od avdijev pa ima Sky osebnost ter dušo!!!)
Tako zdej me pa lohka tud zadavte če čte.

Daj razjasni malo osebnost in duso, resnicno me zanima, ne provociram.

Glej, priznam da o tem vozilu ne vem popolnoma nicesar, zato me je malo bolj zanimalo kaj je tako posebnega na tem vozilu, da vas vecina onanira na poste, ki jih lepi novopecena lastnica, bi poskusal razumeti ce bi punca lepila svoje slike z vec zornih kotov, tako pa vidim rumeno skatlo, prtisnjeno na tla, volan na napacni strani, z nagnusnim body kitom, cesko notranjnostjo ter z razlicnimi feltnami :D .

To so moja opazanja, sedaj ne zelim, da se debata odvija na nivoju, da je moj Audi pleskarsko bel. Hvala.

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr jun 24, 2009 5:40 am

Master7 je napisal/-a:To so moja opazanja, sedaj ne zelim, da se debata odvija na nivoju, da je moj Audi pleskarsko bel. Hvala.

V bistvu imaš en velik bel hladilnik. :roll:
Skyline velja za legendo med japonskimi avti. Perfekcija. Sicer se na tem forumu najdejo mulčki, ki pravijo, da je tisto pravo le GT-R ampak žalostno, da taisti mulčki vozijo max 130 konjev. :lol: Skyline velja za enega najbolj tunabilnih japonskih avtov. Že serijsko je prekleto hiter avto z le nekaj predelavami pa si hitro na 400 ali 500 konjih.
@nevermind: Googlaj in našel boš.
Pa še komentar na izjavo nekoga, da je beden bodykit, da ima prevč lukenj. To je serijski odbijač verzije GT-R.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Hrenowsky
Nov uporabnik

Napisal/-a Hrenowsky Sr jun 24, 2009 7:19 am

Symon je napisal/-a:
Master7 je napisal/-a:To so moja opazanja, sedaj ne zelim, da se debata odvija na nivoju, da je moj Audi pleskarsko bel. Hvala.

Skyline velja za legendo med japonskimi avti. Perfekcija. Sicer se na tem forumu najdejo mulčki, ki pravijo, da je tisto pravo le GT-R ampak žalostno, da taisti mulčki vozijo max 130 konjev. :lol: Skyline velja za enega najbolj tunabilnih japonskih avtov. Že serijsko je prekleto hiter avto z le nekaj predelavami pa si hitro na 400 ali 500 konjih.
Pa še komentar na izjavo nekoga, da je beden bodykit, da ima prevč lukenj. To je serijski odbijač verzije GT-R.

Koncno se je nekdo najdu, ki je malo bolje napisal kar sem ze jaz hotel povedat par strani nazaj. Svaka cast Symon 8)
OFF:
Da se odgovorim enmu k je napisal naj predstavim svoj avto. Ravno zaradi takih kot je Master7 jaz ne mislim predstavljat svojega avtomobila na forumih, zaradi neumnih komentarjev ki bi sledili...
Hvala in lep pozdrav!
.:Biological Insanity:.

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi Sr jun 24, 2009 8:03 am

Kakšne bedne izjave.....resno......enim je všeč enim ni....zdej pa če en reče, da v tem ne vidi drugega kot rumen 11 let star avto z dobrimi performance-i je pa d****, ker ne spoštuje prave japonske dirkaške doktrine? WTF?

Najbolj kretenske so pa izjave v stilu...."pol si ga pa ti kupi"....mislim, roko na srce ni tako pretirano drag tale avto, da si ga ne bi mogel marsikdo privoščiti ampak si ga pač noče......ker ima kar zadeva avte druge prioritete.

Pač dejstvo je (mislim, da je že lastnica napisala) da je to avto, ki zares dobi svoj sijaj na dirkališču......za na cesto pa ni ne pretirano komforten in je daleč od pojma oblikovalskih presežkov (beri ni lep).......je pa "head turner", če ne zaradi drugega, pa zarad kričeče rumene barve :P

In če sedaj še jaz podam svoje mnenje.....vsekakor je to eden izmed avtov, ki bi si ga želel lastiti par dni, da se malo izživljam in si nabijem adrenalin......za vsak dan ali pa za na dopust si pa pač tega avta ne predstavljam

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Sr jun 24, 2009 8:17 am

Jurchi je napisal/-a:Kakšne bedne izjave.....resno......enim je všeč enim ni....zdej pa če en reče, da v tem ne vidi drugega kot rumen 11 let star avto z dobrimi performance-i je pa d****, ker ne spoštuje prave japonske dirkaške doktrine? WTF?

Najbolj kretenske so pa izjave v stilu...."pol si ga pa ti kupi"....mislim, roko na srce ni tako pretirano drag tale avto, da si ga ne bi mogel marsikdo privoščiti ampak si ga pač noče......ker ima kar zadeva avte druge prioritete.

Pač dejstvo je (mislim, da je že lastnica napisala) da je to avto, ki zares dobi svoj sijaj na dirkališču......za na cesto pa ni ne pretirano komforten in je daleč od pojma oblikovalskih presežkov (beri ni lep).......je pa "head turner", če ne zaradi drugega, pa zarad kričeče rumene barve :P

In če sedaj še jaz podam svoje mnenje.....vsekakor je to eden izmed avtov, ki bi si ga želel lastiti par dni, da se malo izživljam in si nabijem adrenalin......za vsak dan ali pa za na dopust si pa pač tega avta ne predstavljam

Zelo lepo napisano se čist strinjam s tabo ;)

Uporabniški avatar
SašoP
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a SašoP Sr jun 24, 2009 8:25 am

Symon je napisal/-a:

Ubistvu me pa prou zanima kakšn auto ti furaš po podpisu sodeč 110 KM. Drugač pa js nevem na kermu original GT-R si ti vidu tak odbijač zgleda da si res pravi poznavalec:roll: :roll:

Zdj pa LEPO PROSM da se s temi OFF-i neha pa da se nadaljuje tema v tej smeri, kateri je namenjena, ker drugač nebomo nikamor pršli ampak se lahko prcamo tle naprej do konca. Tko da js mislm da bi blo fajn use OFFe pobrisat, avtorici teme pa se opravičujem za use smeti k smo jih tle nardil.

ON: sm pa tut js zanč vidu tvojga rumenjaka pr Malgaju pa je res u oči padu :D

LP

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Sr jun 24, 2009 8:31 am

Jurchi je napisal/-a:Kakšne bedne izjave.....resno......enim je všeč enim ni....zdej pa če en reče, da v tem ne vidi drugega kot rumen 11 let star avto z dobrimi performance-i je pa d****, ker ne spoštuje prave japonske dirkaške doktrine? WTF?

word :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jun 24, 2009 8:42 am

Pa sej je samo en nissan s kozmetično napako (volan ima na napačni strani). :twisted:
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Sr jun 24, 2009 8:52 am

avto je hud ko svija. noro! le tako naprej!
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov