PIKSNA007 je napisal/-a:Ja potem ti pa svetujem da vseeno počakaš vsaj da bo kakšna fotka prišla, da boš lahko videl kako izgleda. Ker iz izkušenj ti svetujem ne zaleti se prehitro v neko stvar, kot sem se jaz z svojimi lučmi
PIKSNA007 je napisal/-a:Dobro saj manjka jim lih nič ne, vendar sem pa vseeno spoznal da na bmw bolj kot ne, pašejo samo original stvari, ali pa vsaj kar se da podobne, ne pa neke čisto drugačne verzije kot so tudi moje trenutne prednje luči. Malo sem se zašil takrat ko sem jih kupoval, šel sem v A3M, rekel naročil bi angel eyes luči za bmw e46 in so mi pokazali te, drugih se mi zdi da niso imeli, meni se pa takrat ni niti malo sanjalo da bi še kje drugje lahko to iskal in sem naročil prve katere sem videl. Šele potem sem spoznal, ko so mi v temi nalepili slike veliko lepših angel eyes luči, da bi lahko našel lepše.
Tako da res raje počakaj, da boš videl kjerkoli kako realno izgledajo na avtu pa potem premisli in se odloči.
LP
PIKSNA007 je napisal/-a:U ja za tole se pa definitivno tudi jaz strinjamsej to misliš po zimi delat ali boš kaj že prej realiziral?
LP
cky2k je napisal/-a:sprednje raje original so velik lepše
MacTron je napisal/-a:cky2k je napisal/-a:sprednje raje original so velik lepše
Ne, preberi nazaj s cim se strinjas... z zamenjavo S4 (B6) z lecjo leco in ne original
A4 B6 zarometi z leco... ce se ze dela na osnovi S4 look.. ostalo sem ze povedal
Vasc0: Se enkrat... te novodobne dnevne luci se tepejo z zunanjostjo pa naj bo to
stari ali pa novi model... novi se mi zdi se manj zdruzljiv.
PIKSNA007 je napisal/-a:Jah sam vseeno boš pa zgubil nekaj eurov, če boš tako naredil, ker jih boš moral prodajati kot rabljene in bo cena prec najmanj 50€ nižja kot pri novih ki jih misliš kupiti. Tako da če ti tega ni škoda potem je res najbolje da tako probaš, ker tako boš pa res 100% vedel ali mu bodo pasale ali ne.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov