Lp
mucek21 je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:Rok policaj te lahko kadarkoli, če ima utemeljen sum, da nekaj na vozilu ni po predpisih pošlje na tehnični pregled. Nevem zakaj se toliko čudiš temu?
Avto je predelan, očitno je bil prepričan, da ni vse tako, kot bi moralo biti.
Še dobro, da se je za tebe končalo tako kot se je. Pouk vsem, ki predelujejo/mo vozila, da morajo biti tehnično brezhibna(homologirana)!
pouk tega je, da če imaš zelo velik predelan avto ga nikol ne predstavi na forum ker velik teh škifov bere in pol ustavla take avte, ker so fouš da si sami tega ne morjo privoščt
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.
Courage™ je napisal/-a:mucek21 je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:Rok policaj te lahko kadarkoli, če ima utemeljen sum, da nekaj na vozilu ni po predpisih pošlje na tehnični pregled. Nevem zakaj se toliko čudiš temu?
Avto je predelan, očitno je bil prepričan, da ni vse tako, kot bi moralo biti.
Še dobro, da se je za tebe končalo tako kot se je. Pouk vsem, ki predelujejo/mo vozila, da morajo biti tehnično brezhibna(homologirana)!
pouk tega je, da če imaš zelo velik predelan avto ga nikol ne predstavi na forum ker velik teh škifov bere in pol ustavla take avte, ker so fouš da si sami tega ne morjo privoščt
ne, pouk te zgodbe je, kako koruptirana je naša gnila država, in kako fino je biti policajev sin.
rokbrumen je napisal/-a:Mislim da po btcju ob 15ih s ene mores kaj hitro vozit ker je tolko prometa da se dobro premikas
rokbrumen je napisal/-a:Ne v btc ju je sou kr za mano ker imam oranzne pozicisjke in sva se kregala ker je trdil da jih ne smem imet , v zakonu pa pise da so lahko ali oranzne ali bele, vse druge barve R.Slovenija ne dovoljujein seveda mu je to slo v nos in je mislu da me bo zajebu. Sj me je za 40min in za moje zivce z njim. Itak pa kar pocnejo te danasnji maldi policaji je katastrofa. Starega policista ne bos nikoli cidu da te bo drku za oranzne pozicijske ce se ti normalno vozis okoli kot sm se jst po btc-ju
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov