Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Pe feb 19, 2010 8:43 pm

@scirocco12, Nekaterih predelav v sloveniji preprosto ni mogoče vpisati, ker jih niti ne razumejo, kaj šele da bi jih potrdili. Poliester, plastike in taka j***a, ni problema homologirati, pri bolj tehničnih zadevah so pa bolj slabe šanse ;)

Lp
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Pe feb 19, 2010 8:46 pm

kakorkoli že....avto sem imel predrkan in predelan v nulo....vstavljen bil v milijonkrat in vsakič sem se jim samo smejal,ker sem imel do potankosti vse pošlihtano in homologirano.

glede na to da ti je bila kazen stornirana ali kakorkoli bi lahko temu reklu,že dosti pove to rok,kot si se že sam velikokrat dejal,da je tvoj fotr policaj....

sej me ne briga in ne nisem ti fauš ker ti nimam bit zakaj,ampak s tem pokažeš kakšen človek si.

Uporabniški avatar
ezzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a ezzy Pe feb 19, 2010 8:52 pm

forum je javen, pa če škifu je** ma***, pa kaj?....
1x več so slovenski policaji izpadli idioti.Ne prvič pa ne zadnjič.

Men so zagnjavli če imam homologirane 15"col litke z zimskimi gumami... :EE
In pol ker na kartončku "pod vpisi" tega ni našel je rekel da tega nesmem met na avtu, pol sm mu pa reko naj obrne kartonček...

Brez da bi kaj rekel mi je dal vse nazaj, in odšel...:vrum

lp!
1) Do it right first time.

2) Buy cheap, buy twice.

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Pe feb 19, 2010 9:07 pm

tko k je že nekdo reku da si zdj caR :lol:
sm dokaj redno prebiru tvojo prejšno temo, prav tako zdj to, in ob vsem tem se mi poraja vprašanje, kolk si ti člouk sploh star? men se po vseh tvojih pisanjih ne zdi da bi biu sploh polnoletn, ker če bi to bil, bi verjetn malo drugače razmišlaj kot pa
pa brez zamere, ampak malo bi se pa lahko zamislil ;)

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Pe feb 19, 2010 9:17 pm

moje mnenje je tako da dokler si vzoren udeleženec v prometu ti nebo noben težil - mene noben policaj niti povoha ne - če pa delaš pizdarije, sprobavaš kako LC poka sred ljubljane, nažigaš po obvoznici, pa ni čudno da se en spusti vate. ampak ker si pač policajev sinček tebi noben nč ne more in lahko po mili volji delaš pizdarije po cestah.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe feb 19, 2010 9:26 pm

mucek21 je napisal/-a:
scirocco12 je napisal/-a:Rok policaj te lahko kadarkoli, če ima utemeljen sum, da nekaj na vozilu ni po predpisih pošlje na tehnični pregled. Nevem zakaj se toliko čudiš temu?

Avto je predelan, očitno je bil prepričan, da ni vse tako, kot bi moralo biti.

Še dobro, da se je za tebe končalo tako kot se je. Pouk vsem, ki predelujejo/mo vozila, da morajo biti tehnično brezhibna(homologirana)! :D

pouk tega je, da če imaš zelo velik predelan avto ga nikol ne predstavi na forum ker velik teh škifov bere in pol ustavla take avte, ker so fouš da si sami tega ne morjo privoščt :D

ne, pouk te zgodbe je, kako koruptirana je naša gnila država, in kako fino je biti policajev sin.

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Pe feb 19, 2010 9:26 pm

Mene pa zanima, kje v BTC ustavljajo policaji, saj nisem v 5 letih še nobenega videl?

Mogoče zaradi tega, ker nisem bil tam po polnoči?

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe feb 19, 2010 9:30 pm

Ne v btc ju je sou kr za mano ker imam oranzne pozicisjke in sva se kregala ker je trdil da jih ne smem imet , v zakonu pa pise da so lahko ali oranzne ali bele, vse druge barve R.Slovenija ne dovoljuje :lol: in seveda mu je to slo v nos in je mislu da me bo zajebu. Sj me je za 40min in za moje zivce z njim. Itak pa kar pocnejo te danasnji maldi policaji je katastrofa. Starega policista ne bos nikoli cidu da te bo drku za oranzne pozicijske ce se ti normalno vozis okoli kot sm se jst po btc-ju
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Pe feb 19, 2010 9:41 pm

Courage™ je napisal/-a:
mucek21 je napisal/-a:
scirocco12 je napisal/-a:Rok policaj te lahko kadarkoli, če ima utemeljen sum, da nekaj na vozilu ni po predpisih pošlje na tehnični pregled. Nevem zakaj se toliko čudiš temu?

Avto je predelan, očitno je bil prepričan, da ni vse tako, kot bi moralo biti.

Še dobro, da se je za tebe končalo tako kot se je. Pouk vsem, ki predelujejo/mo vozila, da morajo biti tehnično brezhibna(homologirana)! :D

pouk tega je, da če imaš zelo velik predelan avto ga nikol ne predstavi na forum ker velik teh škifov bere in pol ustavla take avte, ker so fouš da si sami tega ne morjo privoščt :D

ne, pouk te zgodbe je, kako koruptirana je naša gnila država, in kako fino je biti policajev sin.

Kako fino je gledat favšijo :lol:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Pe feb 19, 2010 9:45 pm

Prijatelj, ce sem komu kaj faus, sem faus ljudem, ki so kot mladi nekaj ustvarli in ze v mladih letih na posten nacin postali financno neodvisni, in danes nekaj imajo. Na prepotentnega narcisoidnega pubeca, ki vse kaj v zivljenju ima so stare kante, divjanje po cesti in pisanje buck po forumih pa zaenkrat se nisem ljubosumn :)

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen Pe feb 19, 2010 9:52 pm

Nima kdo bit kaj ljubusumen to je res hehe, samo obnaasanje danasnjih mladih policistov je slabse kot kakega otroka ko dobi liziko v roke, ker pac nosi plavo uniformo in mu nihce nic ne more :lol: :lol: :lol:

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 Pe feb 19, 2010 11:39 pm

In kdaj približno bo turbo če praviš da že odštevaš dneve :?:
Slika

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ So feb 20, 2010 1:02 am

rok a mas sam zadn lonc na hondi? pomeni brez katalizatorjov in srednega lonca?
Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 1:18 am

Ja samo zadn je sicer sredinski lonec je cev cez njegaa kot da ga ni samo usaj malo zadrzi zvok :lol: :lol: , turbo bo ko bo sigurno ne objavim javno nic vec :lol:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ So feb 20, 2010 1:40 am

katalizatorja pa ni kot sem razumel.

hvala
Slika

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS So feb 20, 2010 7:17 am

no mene so enkrat v celju v nedeljo, sredi belega dne ustavl z modro lucjo. pa so se vozil ene 5 avtov za mano. so celo kolono prehiteli, pa sunkovito pred mene. ustavl so me kar na kolesarski. v sekundi je bil policaj zuni pa pa zahtevu homologacijo. mu izrocim papirje in pol je kontroliru use-se stevilke na loncu. no in pol mi prbije, ce se mi je splacal tolk na en avto vlozt.
itak nism dobu kazni, ker sem se vozu normalno, po predpisih, homlogirano pa sem imel vse
Slika

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san So feb 20, 2010 8:59 am

Kot je že Courage™ napisal; pa tu ne gre za nikakršno zavidljivot. Lep primer koruptivnega delovanja. In primer ni padel zaradi policajeve napake ampak posredovanja tretje osebe. Opisuje se smerokaze, čez da so napačne barve. Volanski mehanizem nehomologiran, izpuh brez vseh členov. Take zgodbice se lahko prodaja le, 12 letnikom pred blokom. Sem bil tudi sam na izrednem tehničnem še z prejšnjim avtomobilom in pri tako podrobnem pregledu, da niso ugotovili, da je izpušni sistem predelan....dej, lepo prosim ! In pa, da si se nevpadljivo vozil po BTC-ju ti tudi ne vrjamem, pač zavedal si se lastne (beri: moči tretje osebe-fotra) moči !

Lp, Yagi-san

Lp, Yagi-san

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 9:19 am

Mislim da po btcju ob 15ih s ene mores kaj hitro vozit ker je tolko prometa da se dobro premikas ;)

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san So feb 20, 2010 9:28 am

rokbrumen je napisal/-a:Mislim da po btcju ob 15ih s ene mores kaj hitro vozit ker je tolko prometa da se dobro premikas ;)

Lahko, če ne veljajo pravila... kot očitno v tvojem primeru. Vrjemi, da vem kakšna je gneča v BTC-ju ob 15h med delovniki. Pa kljub temu se sreča, kakšen prepotenten, golobradi mulo, ki prehiteva po desni, v "škarje", preko avtobusne postaje itd. ! Tako, da gneča ni izgovor.... ! Meni je jasno vse, tako, da do novih projektov, pri katerih ti vseeno želim srečo, me to opisovanje ne zanima več.

lp, Yagi-san

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ So feb 20, 2010 9:45 am

rokbrumen je napisal/-a:Ne v btc ju je sou kr za mano ker imam oranzne pozicisjke in sva se kregala ker je trdil da jih ne smem imet , v zakonu pa pise da so lahko ali oranzne ali bele, vse druge barve R.Slovenija ne dovoljuje :lol: in seveda mu je to slo v nos in je mislu da me bo zajebu. Sj me je za 40min in za moje zivce z njim. Itak pa kar pocnejo te danasnji maldi policaji je katastrofa. Starega policista ne bos nikoli cidu da te bo drku za oranzne pozicijske ce se ti normalno vozis okoli kot sm se jst po btc-ju

Pa ce bi bil posten, bi napisal, da ti v bistvu kot pozicijske luci gorijo blinkerji, kar pa v sloveniji ni dovoljeno. Pozicija je pozicija, blinker je pa blinker.

Ustavil te je z razlogom. Avto je tehnicno neizpraven, saj upam zastavit moj avto, da ti manjka vsaj kaksen vpis v homologaciji, ce ne kaksen vitalen del katalizator, srednji lonec...).

Kot je povedal Yagi-san, placilni nalog ni bil storniran zaradi policajeve napake, zaradi tehnicno izpravnega vozila, zaradi policajeve mladosti, arogance, ampak samo in izkljucno zaradi vez.

Pa prosim ne prodajaj nam buck o oranznih pozicijah, od kdaj so blinkerji pozicije ? Zivis v Sloveniji, ne v USA.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov