yani je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:mifek je napisal/-a:Jaz nevem od kot maš ti tako porabo jaz imam sedaj 1000km na števcu in sem se danes peljal po avtocesti 150km/h (tempomat) prevozil sem pa kakih 60km poraba pa 6.8L/100km, ob zmerni vožnji imam pa porabo 6L.
Jaz sem glede motorja zelo zadovljen..razen nekaj pri bremzah ne štima mi pri zaviranju nekako nekaj čoha ob nekaj ampak to se bo porihtalo! Sta pa na spisku dve napaki ampak, če se to ne zgodi tudi pač lapo voziš naprej! Na servisu mi je bilo rečeno da naj bi se zgodilo neko tresenje bencinskega filtra in pa nekaj z neko cevjo, ampak tega ga nisem prav razumel! Bo pa tudi vsakemu lastniku novega pola poslan domov dobis o teh morebitnih napakah!
LP Miha
Ti zelis rect, da si peljal 60 kilometrov z hitrostjo 150km/h in si imel povprečno porabo pri teh hitrosti in prevoženi poti 6,8L?
Lahko potrdim njegovo trditev. Pri meni je isto.
PS: Kot zanimivost, pri 150 km/h se avto vozi samo pri 3000 obratih
Patrik_A3 je napisal/-a:pa dajte no, ne me fopat v tri krasne. kaj bo mel ta naviti kafe mlinček pri 150km/h 6.8 litrov porabe. pa kaj si normalni?
Patrik_A3 je napisal/-a:pa dajte no, ne me fopat v tri krasne. kaj bo mel ta naviti kafe mlinček pri 150km/h 6.8 litrov porabe. pa kaj si normalni?
...:::Team:::... je napisal/-a:meni na 1.8T nazaj teče v rezervoar če se po predpisih vozim
Še dobro do bo kmalu 2011FLINK je napisal/-a:Tale avtomobilizem.com in tsi-ji postajajo atrakcija leta 2010![]()
FLINK je napisal/-a:Tale avtomobilizem.com in tsi-ji postajajo atrakcija leta 2010![]()
MadIggy je napisal/-a:@king1
Kje se da dobit ta test 11 avtomobilov pri avto-magazinu? Sm hotu nabavit, pa je že naslednja številka v trafikah
aygo je napisal/-a:MadIggy je napisal/-a:@king1
Kje se da dobit ta test 11 avtomobilov pri avto-magazinu? Sm hotu nabavit, pa je že naslednja številka v trafikah
Bodite brez skrbi, Polo je zmagovalec.
fare je napisal/-a:Evo,toliko o 1.2 tsi varčnosti. Meni pa niso verjeli k sem pisal da mi je Altea XL pila okrog 8l normalne-lahkotne vožnje! Pa je avto najmanj 150kg težji od polota kaj šele da bi jo gonil....bi tank skuro od MB do Rogaške!speedfreak je napisal/-a:evo avto ima že krepkih 2500 kilometrov, in danes je imel prvo mal bol dinamično vožnjo po AC, in je poraba pri 150kmh celih 10litrov...ne vem kje je tista kao super TSI varčnost..js sm z avtom nasplošno zelo nezadovoljen....
John2005 je napisal/-a:Evo dones se grem pelat 150km/h da vidm kok žre.
pskoda je napisal/-a:Pa še to, naj mi samo en pokaže, ki bo imel po računalniku povprečno hitrost 150km/h na 60 kilometrov, se mu bom takoj![]()
![]()
Če bo kateremu slučajno ratalo, posrečlo, ustalo, kar zelo zelo še 258x zelo močno dvomim, bolje da ne pogleda porabo, ker se boste zjokal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost