BoneS je napisal/-a:Pohvale za vse ideje, ki si jih realiziral. Avto je top.
scoop je napisal/-a:Avto je brutalen,... Res da nisem vozil se nobenega RSa,... Ampak ko sem zadnjic sedel v njega,... Uffff.... Prav tak divji obcutek je,... Zvok ma pa tudi precudovit,...
.com je napisal/-a:a se je boljša polovicaže naučila dat gas do konca, tako kot zadnjič na gti meetu??
![]()
pskoda je napisal/-a:@damjan včasih malo pogledam tvojo tema in iz mojega vidika svaka ti čast. Da še povem zakaj
Za avto si dal recimo nekje 21k eurčkov, na njga si dal +3k eurov se pravi več kot 24.000 eurov te je prišlo vse skupaj brez rednih stroškov (bencin, registracija, gume, servis,....). Čez eno leto oz ko bo star dobro leto boš za njega le s teška dobil 17k eurov se pravi, da boš v dobrem letu zgubil 7k eurov, kar je za moje pojme zelo zelo veliko za enga cliota, glede na to da za par evrov več dobiš popolnoma nov avto.
ps.: ne mislim nič slabega in vem, da se samo enkrat živi
ps1.: če gre kateremu moj post na k ga naj moderatorji zbrišejo
Lp
rok46 je napisal/-a:RSa s cup podvozjem, navadno barvo in paketom udobje dobiš lahko za 17,5k evrov , tko da nevem od kje teb 21k?
MyWay! je napisal/-a:Hvala za tvoj čas danes Damjan, pa upam, da ni bilo zadnjič. Avto je bomba.
_B3yBo_ je napisal/-a:tko kot vedno rihtas z okusom.... lep clio sploh v zivo
CockroaC je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:tko kot vedno rihtas z okusom....
se strinjam ..![]()
ManIAK je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:RSa s cup podvozjem, navadno barvo in paketom udobje dobiš lahko za 17,5k evrov , tko da nevem od kje teb 21k?
Kje? Kupim še enga..
damjan je napisal/-a:CockroaC je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:tko kot vedno rihtas z okusom....
se strinjam ..![]()
hahahahha nea seri ga ded:):) toti ptuj davnega 2005:):)
rok46 je napisal/-a:potem pa hitr prid z denarjem v roki, dokler se ne premislim![]()
črn, cup paket(brez recarotov), paket udobje, antracit paket (difuzor, prednji odbijač) je bil zrihtan za 18.060 €
ManIAK je napisal/-a:No, to je vseeno 18k€ ne pa 17,5k€. Pa še brez recarotov je, bljah..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov