CockroaC je napisal/-a:Hahahaha .. fejk sticker bomb folija, ne me jebat![]()
![]()
![]()
Uf kak fejker je, da si upa na avto daj fejk nalepko, to je kriminal, svet bo propadel zaradi tega.
Bi dal facepalm sliko, pa mislim da je dovolj očitno.
CockroaC je napisal/-a:Hahahaha .. fejk sticker bomb folija, ne me jebat![]()
![]()
![]()
Ki to?C4V4L13R je napisal/-a:Kar se pa vulkanizerja tiče: montaža + centriranje (kvalitetno) 17 col + mini krom ventilčki 26 EUR
The_drifter je napisal/-a:Pač folija je bolj obstojna. Js sm kupu stickerbomb knjigo, ki ima ogromno nalepk. Smo polimal ter polakiral in se je začel lak luščit in nato je še dež zjebu nalepke, ker so iz papirja. Cenovno se bolj splača folija se nakonc koncev je vseen drek ubistvu folija še boljš zgleda. moje mnenje pač
Honda vti 6gen?
The_drifter je napisal/-a:Pač folija je bolj obstojna. Js sm kupu stickerbomb knjigo, ki ima ogromno nalepk. Smo polimal ter polakiral in se je začel lak luščit in nato je še dež zjebu nalepke, ker so iz papirja. Cenovno se bolj splača folija se nakonc koncev je vseen drek ubistvu folija še boljš zgleda. moje mnenje pač
CockroaC je napisal/-a:The_drifter je napisal/-a:Pač folija je bolj obstojna. Js sm kupu stickerbomb knjigo, ki ima ogromno nalepk. Smo polimal ter polakiral in se je začel lak luščit in nato je še dež zjebu nalepke, ker so iz papirja. Cenovno se bolj splača folija se nakonc koncev je vseen drek ubistvu folija še boljš zgleda. moje mnenje pač
.
@delsol ma ja sej niso nore felne .. samo ce si jih rihtal z namenom prodaje bi blo vrjetno bolse ce bi jih dal pihnit v srebrno ..
MatejW je napisal/-a:Ki to?C4V4L13R je napisal/-a:Kar se pa vulkanizerja tiče: montaža + centriranje (kvalitetno) 17 col + mini krom ventilčki 26 EUR
crxdelsol je napisal/-a:Ma niso ravno papirnate, so sicer na otip "plastične" ampak ni to to, isto kot tiste ki jih dobiš zraven Hertz zvočnikov itd. čez čas zunaj zbledijo. Prozorna folija čez je rešitev, samo a lahko kdo potrdi da bi jih varovala pred bledenjem ?
MacTron, se še bo popravlo, to je blo na hitro da sem probal nalepke. Pomoje bi blo treba za kaj resnejšega pripravit podlago bolje, ker je malo mat, za to pa bo treba najdit razbit avto in druge dele.@delsol ma ja sej niso nore felne .. samo ce si jih rihtal z namenom prodaje bi blo vrjetno bolse ce bi jih dal pihnit v srebrno ..
Ma ni glavni namen prodaja, če nebojo šle bom nižal ceno od 220 dol do tiste meje da mam pokrite felne, delo, barvanje, bencin, pa še kaj v žep. Če nebojo šle pa gume gor pa zimski komplet. Tak da mi je čisto vseeno, tud če jih prodam bom vrjetno kaj podobnega kupo.
DragonForce je napisal/-a:The_drifter je napisal/-a:Pač folija je bolj obstojna. Js sm kupu stickerbomb knjigo, ki ima ogromno nalepk. Smo polimal ter polakiral in se je začel lak luščit in nato je še dež zjebu nalepke, ker so iz papirja. Cenovno se bolj splača folija se nakonc koncev je vseen drek ubistvu folija še boljš zgleda. moje mnenje pač
Nalimaš papirne nalepke in daš čez prozorno folijo. Problem rešen.
kaj, dejansko je to kup nalepk in vsako posebej nalimaš? Tudi v primeru, ko majo pol avta prelimanga?
ne me linčat, ker kako ta stvar dejansko zgleda nisem še videl
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov