Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Re: Corolla e12 (green wheels) str.10

Napisal/-a DragonForce Pe jun 08, 2012 6:36 pm

CockroaC je napisal/-a:Hahahaha .. fejk sticker bomb folija, ne me jebat :D :D :D :D

Uf kak fejker je, da si upa na avto daj fejk nalepko, to je kriminal, svet bo propadel zaradi tega.

Bi dal facepalm sliko, pa mislim da je dovolj očitno.

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Pe jun 08, 2012 6:49 pm

Fora je sploh da ni fake in da ni folija :D Ampak poznavalci vejo.

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Pe jun 08, 2012 7:06 pm

Danes sem od ličarja dobo nekaj ki bo mogoče za zimo mogoče pa prodam:
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Pe jun 08, 2012 7:43 pm

Honda vti 6gen?

Evo predno zacnete srat ... sel sem na ebay iskal stickerbomb ... naso sem to http://www.ebay.de/itm/Stickerbombing-Sticker-Bomb-Aufkleber-OEM-Shocker-Oldschool-Retro-25x100cm-/320832044017?pt=Autozubeh%C3%B6r&hash=item4ab3147bf1

In ker mi je uporabnikov stil pač znan sem predvideval ... se opravičujem evo.Ceprav mi je ta folija se vedno za crknit :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
The_drifter
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a The_drifter Pe jun 08, 2012 8:08 pm

Pač folija je bolj obstojna. Js sm kupu stickerbomb knjigo, ki ima ogromno nalepk. Smo polimal ter polakiral in se je začel lak luščit in nato je še dež zjebu nalepke, ker so iz papirja. Cenovno se bolj splača folija se nakonc koncev je vseen drek ubistvu folija še boljš zgleda. moje mnenje pač :)

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Napisal/-a MatejW Pe jun 08, 2012 8:22 pm

C4V4L13R je napisal/-a:Kar se pa vulkanizerja tiče: montaža + centriranje (kvalitetno) 17 col + mini krom ventilčki 26 EUR 8)
Ki to?
Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Pe jun 08, 2012 8:31 pm

The_drifter je napisal/-a:Pač folija je bolj obstojna. Js sm kupu stickerbomb knjigo, ki ima ogromno nalepk. Smo polimal ter polakiral in se je začel lak luščit in nato je še dež zjebu nalepke, ker so iz papirja. Cenovno se bolj splača folija se nakonc koncev je vseen drek ubistvu folija še boljš zgleda. moje mnenje pač :)

Še 1x pravim, tud jaz sem kupo knjigo stickerbomb 2 in to NI FOLIJA, nalepke so.

Honda vti 6gen?

Ja, dobil sem jih za smešen denar, tako da sem jih "moral" vzet, že gume ko sem dol vrgo sem jih prodal v 1 uri za 3/4 cene kompleta :lol: Niso nerodne za bilokako starejšo hondo, na corolli zgledajo premale ampak je pa poceni dimenzija gum za zimo, pa še nekak skoz držijo ceno.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe jun 08, 2012 8:50 pm

Glede na to, da si dal na vpogled detajle, se vidi slamparija, popravi.
Priponke
slamparija.png
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
The_drifter
Novinec

Napisal/-a The_drifter Pe jun 08, 2012 8:54 pm

Odgovoru sm Cockroacu. Sicer sm pa sam povedal kaj je prednost folije :)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Pe jun 08, 2012 8:54 pm

The_drifter je napisal/-a:Pač folija je bolj obstojna. Js sm kupu stickerbomb knjigo, ki ima ogromno nalepk. Smo polimal ter polakiral in se je začel lak luščit in nato je še dež zjebu nalepke, ker so iz papirja. Cenovno se bolj splača folija se nakonc koncev je vseen drek ubistvu folija še boljš zgleda. moje mnenje pač :)

Si se mogoce vprasal zakaj se rece sticker bomb in v cem je fora? .. ce so paprinate nalepke je pa res slabo ja, pac ebay crap... prave nalepke so obicajno obstojne.

@delsol ma ja sej niso nore felne .. samo ce si jih rihtal z namenom prodaje bi blo vrjetno bolse ce bi jih dal pihnit v srebrno ..
Slika

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Pe jun 08, 2012 9:05 pm

CockroaC je napisal/-a:

.

Bolj pristno je z nalepkami itak. Ampak če imaš to namen imet na avtu kak mesec, dva, potem je po moje bolje folija, ker jo lažje odstraniš. Zgleda pa bolj ceneno ja, to je pa res.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC Pe jun 08, 2012 9:12 pm

za mene je to isti nivo kot karbon folija,rja iz spray-a, fejk zračniki iz interšpara in podobno.Če nimač j**c nardit tak ko treba pusti raje na miru, je moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Pe jun 08, 2012 9:46 pm

Rja iz spreja obstaja :D

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Pe jun 08, 2012 9:52 pm

Nalimaš papirne nalepke in daš čez prozorno folijo. Problem rešen. :)

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Pe jun 08, 2012 10:23 pm

Ma niso ravno papirnate, so sicer na otip "plastične" ampak ni to to, isto kot tiste ki jih dobiš zraven Hertz zvočnikov itd. čez čas zunaj zbledijo. Prozorna folija čez je rešitev, samo a lahko kdo potrdi da bi jih varovala pred bledenjem ?

MacTron, se še bo popravlo, to je blo na hitro da sem probal nalepke. Pomoje bi blo treba za kaj resnejšega pripravit podlago bolje, ker je malo mat, za to pa bo treba najdit razbit avto in druge dele.

@delsol ma ja sej niso nore felne .. samo ce si jih rihtal z namenom prodaje bi blo vrjetno bolse ce bi jih dal pihnit v srebrno ..

Ma ni glavni namen prodaja, če nebojo šle bom nižal ceno od 220 dol do tiste meje da mam pokrite felne, delo, barvanje, bencin, pa še kaj v žep. Če nebojo šle pa gume gor pa zimski komplet. Tak da mi je čisto vseeno, tud če jih prodam bom vrjetno kaj podobnega kupo.

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R So jun 09, 2012 12:55 am

MatejW je napisal/-a:
C4V4L13R je napisal/-a:Kar se pa vulkanizerja tiče: montaža + centriranje (kvalitetno) 17 col + mini krom ventilčki 26 EUR 8)
Ki to?

Novo mesto ;)

crxdelsol je napisal/-a:Ma niso ravno papirnate, so sicer na otip "plastične" ampak ni to to, isto kot tiste ki jih dobiš zraven Hertz zvočnikov itd. čez čas zunaj zbledijo. Prozorna folija čez je rešitev, samo a lahko kdo potrdi da bi jih varovala pred bledenjem ?

MacTron, se še bo popravlo, to je blo na hitro da sem probal nalepke. Pomoje bi blo treba za kaj resnejšega pripravit podlago bolje, ker je malo mat, za to pa bo treba najdit razbit avto in druge dele.

Ma ni glavni namen prodaja, če nebojo šle bom nižal ceno od 220 dol do tiste meje da mam pokrite felne, delo, barvanje, bencin, pa še kaj v žep. Če nebojo šle pa gume gor pa zimski komplet. Tak da mi je čisto vseeno, tud če jih prodam bom vrjetno kaj podobnega kupo.

kaj, dejansko je to kup nalepk in vsako posebej nalimaš? Tudi v primeru, ko majo pol avta prelimanga?

ne me linčat, ker kako ta stvar dejansko zgleda nisem še videl :idea:

Uporabniški avatar
The_drifter
Novinec

Napisal/-a The_drifter So jun 09, 2012 6:27 am

DragonForce je napisal/-a:

Nalimaš papirne nalepke in daš čez prozorno folijo. Problem rešen. :)

Strošek ? :-P Ter vprašanje kako bi to blo narejeno in če bi prijelo.

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol So jun 09, 2012 10:12 am

kaj, dejansko je to kup nalepk in vsako posebej nalimaš? Tudi v primeru, ko majo pol avta prelimanga?

ne me linčat, ker kako ta stvar dejansko zgleda nisem še videl :idea:

Vsako ekstra ja, tudi v primeru pol avta.

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R So jun 09, 2012 2:56 pm

In na koncu še ni obstojno...jebeš to, potem je folija res boljša

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Če jun 28, 2012 11:15 am

Ce je kdo lastnik corolle naj menja akumulator raje prej preventivno kot da se naredi kot meni. Noter je bil se prvi akumulator letnik 2002, na cesti so mi odpovedale luci, servo volan (je elektro in brez servota gres bolj kot ne ravno), abs, skrata nic ni delalo avto pa laufal normalno tudi vzigal je do zadnjega normalno. Kr malo sok po neprespani noci na cesti :) pol pa pesacenje na bencinsko itd. ;)
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov