Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Gyga
Uporabnik

Re: Nova igračka R26

Napisal/-a Gyga Pe avg 29, 2014 8:51 pm

Ne vem, koga bi morali tu banati.
Vsekakor srečno na projektu naprej, pa upam, da nisi obupal nad kakšnim drugim forumom. ;)

Lp,
G
Malo para malo muzike!
Najboljši avto je novi avto!

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr Pe avg 29, 2014 10:10 pm

pa ne da boš obupal zarad parih zakompleksanih osebkov, ki se jim tvoj projekt ne dopade?
pač ima vsak svoj veselje, pa verjem da smo v veliki večini z veseljem spremljali tole temo.
žal nekateri nimajo samokontrole... :roll:
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

zigyec
Nov uporabnik

Napisal/-a zigyec Pe avg 29, 2014 11:29 pm

Ka se še nisi znebil avta?

thunderbolt
Uporabnik

Napisal/-a thunderbolt Pe avg 29, 2014 11:41 pm

Mgajvr je napisal/-a:pa ne da boš obupal zarad parih zakompleksanih osebkov, ki se jim tvoj projekt ne dopade?
pač ima vsak svoj veselje, pa verjem da smo v veliki večini z veseljem spremljali tole temo.
žal nekateri nimajo samokontrole... :roll:

+1

Saj ne, da bi ti privoščil nesrečo (v vsakem primeru se bo nadaljevanje sicer narobe slišalo), ampak po eni strani sem bil prav vesel, ko ti je motor ribnil, ker sem vedel, da si lahko nadejamo res Konkretnega nadaljevanja zgodbe! Vedno bodo nekateri, ki te popljuvajo (povsem nekonstruktivno), pa ne glede na to, kaj narediš!

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ So avg 30, 2014 7:06 am

Ni kaj v Slovenijije tako.... če ima sosed boljši avto od tebe... se kupi še boljšega ali se ga kritizira do amena....

@damjan veliko sreče z projektom ;)
Slika

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik So avg 30, 2014 3:22 pm

primozek68 je napisal/-a:
In pasi so notr z Razlogom....

a dej ga lomt? Kaj pa boš, šel na Nürburgring? Kaj ti nucajo taki pasovi brez roll-cage-a.

Pasovi so glih za šminko, pa nč druzga. Razn, če so zato, ker te je strah, da te ne zabije na volan, ko bo spet ribnu.

Ti pa si b****.
www.mihafabijan.si
Renault Sport

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So avg 30, 2014 4:07 pm

Sicer se meni osebno tudi zdi bedarija kaj takega počet...
Ne solim pa pameti drugim. Se pa strinjam z Damjanom glede foruma. Ene "par" osebkov je ki kvarijo celoten forum z svojimi objavami.
Zato se pa tudi jaz zadnje čase le redko spuščam v debate katerim itak ni konca. Predvsem kar se tiče določenih znamk. Obsedenost.

Imaš pa voljo se to spravljat delat. Osebno se v kaj takega ne bi nikoli spuščal. No le zrihtaj ga tako kot se zagre.

primozek68 pa ne zna drugega kot podj#bavat folk. Osebno bi prezrl take komentarje. Oziroma me boli k... kaj si folk misli. Resno.

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Napisal/-a srcnik So avg 30, 2014 4:20 pm

primozek68 je napisal/-a:
In pasi so notr z Razlogom....

a dej ga lomt? Kaj pa boš, šel na Nürburgring? Kaj ti nucajo taki pasovi brez roll-cage-a.

Pasovi so glih za šminko, pa nč druzga. Razn, če so zato, ker te je strah, da te ne zabije na volan, ko bo spet ribnu.

gu gu, ga ga, spet ti je duda ven padla

Jerry007
Novinec

Napisal/-a Jerry007 So avg 30, 2014 7:31 pm

Primožek kaj ti nuca glava če je pa neznaš uporabljat? Pač ma pasove takšne kot jih ima in kaj zdej zato?
Pm nikol ni nobenmu nič prav. Če da ker kak spoiler gor je že kar rižota, če da ker avto čipat je spet čudn ker inžinirji v razvoju že vejo zakaj je motor priprt, če kdo montira musko v avto vam gre spet u nos. Pa kaj folk sploh hočte vidit? Res ne zastopim, k je fitipaldi rihtu golfa je blo vse ok, ko je croma rihtal pasata so se vam vsim sline cedile, a k pa reno škripne je pa samo za na odpat? :roll:
Mislim kak ste en omejen, rajši prebiraj komentarje in objave od ojnice se boš vsaj kaj naučil :lol:
Ena redkih tem k je vredna ogleda... Pa še to morte zasrat, res bravo! :evil:

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 So avg 30, 2014 8:21 pm

damjan je napisal/-a:Primožek68...... Lahko mi ga potegneš 2x.... če te je volja....

J

Sorry, sem straight. Pomoje boš imel več sreče pri jerry007, srcniku, tomzziju in podobnih, oni ti bodo ustregli.

Ti kar lepo nadaljuj s projektom, bomo še kakšno konstruktivno rekl...

aja, da se, kot vsak pravi intelekt, operem s citatom...

Such belt can cause paralysis or other severe injury in a vehicle rollover when retrofited to vehicles not designed for their installation and not having sufficient strength to prevent roof collapse during rollover and are used mainly in racing
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Napisal/-a Mgajvr So avg 30, 2014 8:26 pm

škoda ker se eni ne znajo zadržat.
mam tut jaz same VAG-e pr bajt, pa nimam nč proti drugim znamkam. pluvam pa tko čez škodo kot čez BMWja, AUDI-ja, ali renoja.
nihče ni brez napak :roll:
lahko samo občudujemo človeka da se sploh SAM spravi popravljat avto. ko nekateri samo pametujejo, pa kritizirajo, sami pa nimajo pojma.
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Ne avg 31, 2014 8:32 am

dajman ne s*** da boš prenehal z objavami. primožek je pa res zadnji na katerega bi trzal kaj si misli...
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Ne avg 31, 2014 8:45 am

Mater ga eni serjete tukaj gor :roll: iz mojega vidika je tudi blesavo to delat in raje z punco preživim na kakšnem oddihu kot pa previsim cele dneve v delavnici, ampak ljudje smo si hvala bogu različni drugače bi bilo dolgočasno živet če ne bi bili. Človek uživa v tem in naj jaz mu privoščim kolikor se da in tudi rad pogledam, preberem kakšne njegove objave še posebno pa kakšne sočne slike ;)
Lp

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Ne avg 31, 2014 9:19 am

@Damjan
Oprosti ker sm direktn ... ampak vseeno ... m*ter si baksuz. Imaš voljo, potrplenje in znanje, da se lotš projekta, ki bi se ga le redki, delaš z neverjetnim veseljem in zagnanostjo. Vidi se, da maš res rad stvari v nulo porihtane pri avtu in nikjer ne režeš bližnjic.
Zdej boš pa pustu, da te ene pa imbecilu s tira vrže ?
Nešteto operacij te ni vrglo ... pa mislm, da tud zdej te to ne bo ;)

čakamo naslednje objave ;)

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a en3rgie Ne avg 31, 2014 10:30 am

primozek68 predstavi svoj avto .. da se tvojega mal pokomentiramo ? Ponavadi so taki najbol glasni .. ki vozijo cliote stare 20let.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Ne avg 31, 2014 12:02 pm

Gre se samo zato,da se mi enostavno neda ukvarjat z določenimi osebki ala Primožek68....
Sprejemam vse kritike in vse ostale opazke,pohvale ali graje sam ne mi pa drkat v vsaki temi...
Isto je bilo 10 let nazaj pri Vectri.... Nekaj let nazaj s Cliem RS in tako naprej.....

Nevem sam očitno se to dogaja samo pri nas....
Sodelujem na angleškem,hrvaškem,francoskem forumu in tam se takšne stvari enostavno ne dogajajo.... Pa ne si mislit da zdej vsi drkajo na moje slike in pišejo samo oh in sploh o mojem projektu....Daleč od tega.... Samo odnos.... Odnos je tisti kateri na koncu šteje....Pa ti je vsak pripravljen pomagat...svetovat....

Sicer me ne briga kaj kdo vozi,ampak ponavadi so vedno najbolj glasni tisti s povprečnimi avti,pa ne me narobe razumet....vsak vozi tisto kar lahko vzdržuje tako da tukaj ni debate.... Najbolj glasni itak ponavadi še žarnice sami ne zamenjajo... Vozijo itak samo vrhunsko tehnološke izdelke iz nemško govorečega področja in mislijo da so boga prijeli za j***a (a dajmo si priznat...Razni golfi,Aji,TDIji niso glih nek sinonim kakovosti,pa zato še ne pljuvam vsepovprek po njih) hkrati so pa tako ozkogledni,da drugih znamk sploh ne vidijo.... Sam nisem značkar nikoli bil in nikoli nebom.... Kupim to kar mi je všeč,to kar mi daje nek gušt in užitek,predvsem pa to kar lahko vzdržujem tako in drugače..... In če voziš 15 let starga nemca nisi glih neki silni poznavalec,ker dajmo si priznat da so časi nemške kvalitete umrli z golfom 2jko....če samo pogledaš koliko 6ic je rjavih po štirih letih..... pa nisem nikoli reku,da je slab avto... GTI mi je odličen avto ampak precenjen.... In ko mi razni 20 letniki solijo pamet o nemški kvaliteti pa o golfih pa o nevem čemu še vse.....Daj no.... naredu si izpit in zdej si najpametnejši na svetu..Google poznavalec... vozu si pa kaj? to kar ti je dau ati pa mamica....

Kar se pasov tiče..... Kdo je pa rekel da nebom montiral Roll Cagea? enkrat? in če so pasi sedaj noter? Si biu Primožek verjetno tolikokrat na pisti da mi boš pamet solil zdej tle.... Dej ne me jebat ne....O stvareh o katerih nimam pojma sem raje tiho... ne pa da lepim neke izrezke iz Googla...

S temo bom nadaljeval zaradi določenih posameznikov,kateri so zmožni normalne komunikacije in normalnega izražanja....
Ostali pa al preskočite objave,ignorirajte al pa enostavno ne pišite gluposti skriti za nickom....

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne avg 31, 2014 12:06 pm

Če bi ti mel kaj pojma bi mel golfa, pa to TDI ja z dvema rdečima črkama, ne pa enga plastičnega renoja

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vsaka ti čast Damjan, vsaj veš zakaj imaš avto in si kupil avto, ki je namenjen uživanju in ne sosedom in čim manjši porabi, je pa nažalost promble mentalitete nekaterih, oziroma vedno več oseb vsepreveč prisoten ampak to je že off
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
scoop
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a scoop Ne avg 31, 2014 1:48 pm

Damjan, ti kar nadaljuj,... Ja rad berem i gledam slike v tvoji temi,.. Tistih par znackarjev pa ignoriraj in mir,... To je njegov namen, da te sprovocira do te mere da te vrze iz tira,... :-D Ko mu to uspe, si ga zacne metat na roke,... :-D Pusti ga in nadaljuj z novimi slikicami,... ;-)
Peugeot 407, 2.0 HDI

Uporabniški avatar
tr00per
Stalni uporabnik

Kraj: kransterdam

Napisal/-a tr00per Ne avg 31, 2014 5:27 pm

Brez veze se z bedaki ukvarjat, če se nekdo vtakne v vsakega, ki se mu zazdi, zgleda pač prihaja sem, ker rabi nekaj, da se prepuca, ma zgleda probleme sam s seboj...

Rumene meglenke so pa ena A, parvtako nalepke! A to je samo kaka folija drugače čez meglenke, ali je cela luč menjana?

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Ne avg 31, 2014 5:45 pm

Alo, kaj vam je. Naj nekdo preleti temo, še enkrat.

Razen opazke glede katrce, ponovnega zaribavanja in MOJEGA mnenja, da bi kupil raje S3, ni bilo z moje strani ničesar žaljivega.
Nisem jaz začenjal, koliko te košta avto, kakšen je standard, kaj sploh še lahko ješ pri takem avtu, primerjave z A8 in podobno, kar res zaserje temo. Na zastavljena vprašanja tako nisem dobil nekih odgovorov.

Ne zdej mene delat glavnega p3dra v temi, ja?
Sex turns gay people into Mexicans.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 48 gostov