: : Nobody : : je napisal/-a:golf kot golf ... če ma značko GTI še ne pomeni, da je to tudi res![]()
sej ne ... hecam se ... super avto ... bi ga tudi sam zelo rad imel ... sem že sam fotra prepričeval, da bi ga kupo, ko je avto menjaval ampak je vseeno raje novega passata vzel :P
\OnlyME/ je napisal/-a:: : Nobody : : je napisal/-a:golf kot golf ... če ma značko GTI še ne pomeni, da je to tudi res![]()
sej ne ... hecam se ... super avto ... bi ga tudi sam zelo rad imel ... sem že sam fotra prepričeval, da bi ga kupo, ko je avto menjaval ampak je vseeno raje novega passata vzel :P
Sam veš, toti golf ma značko GTI, pa 250 konjev tudi :P
Vožnja z avtom je pa orgazmično dobra,..... zategne ko svina, pa blow off se lepo sliši,..... mater, se nebi znebil golfa! Drugač pa Matjaž, čestitam za dober nakup! Ti me boš tut peljal kaki krog?
HaMzO je napisal/-a:\OnlyME/ je napisal/-a:: : Nobody : : je napisal/-a:golf kot golf ... če ma značko GTI še ne pomeni, da je to tudi res![]()
Sam veš, toti golf ma značko GTI, pa 250 konjev tudi :P
Vožnja z avtom je pa orgazmično dobra,..... zategne ko svina, pa blow off se lepo sliši,..... mater, se nebi znebil golfa! Drugač pa Matjaž, čestitam za dober nakup! Ti me boš tut peljal kaki krog?
kaj pa ma predelan da ima 250hp razen čipa? če ni taka skrivnost?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov