207cc je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:eFxx je napisal/-a:Kaka je bla uvrstitev v LJ ?
vse ti piše na forumu... ker pa vem da si že star pa ti jaz poiščem in povem: proextrem 3. Matjaž Mladenovič – Audi A4 – 143
A ne dobiva zdej tanov lastnik zaslug?
ElGato je napisal/-a:Sta opazla pištoli na vratih, pa rekla sta da bi zamenjala, celo iz futrole sta vzela pištolo pa primerjala!
Tomo je napisal/-a:207cc je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:eFxx je napisal/-a:Kaka je bla uvrstitev v LJ ?
vse ti piše na forumu... ker pa vem da si že star pa ti jaz poiščem in povem: proextrem 3. Matjaž Mladenovič – Audi A4 – 143
LOL!
si mogoče kaj pogledal mail-e?
DaDek je napisal/-a:eFxx je napisal/-a:Kaka je bla uvrstitev v LJ ?
DaDek je napisal/-a:207cc je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:eFxx je napisal/-a:Kaka je bla uvrstitev v LJ ?
začetek sezone je fifty dobival točke pa so menda zaklućli sezono da so točke na kupu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov