Jaz bi rad še 1x z Hondo S2000 dirkal

To mi zrihtajte, da vidim če je šla takrat tista tako slabo

Lp
monster_d je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:cup verzija je 20 kg lažja od RS-a, ki ga prodajajo pri nas...
Sam tolko?
To je recim rezervna kola + vinta.![]()
Vale gre mimo
metallic je napisal/-a:mloncar je napisal/-a:ja ni vlke razlike v teži.. ..v notranjosti je neki karbona in pa mal bol športn deluje (od znotri)!
Vale je itak zmagovalec!!
khmkhm...
cup (team):
Navadn
Team sucks! Zgleda kot en dynamique...Nebi reku, če bi bil LAŽJI (serija ragnotti je bila 80 kg lažja), 20 pa...
metallic je napisal/-a:mloncar je napisal/-a:ja ni vlke razlike v teži.. ..v notranjosti je neki karbona in pa mal bol športn deluje (od znotri)!
Vale je itak zmagovalec!!
khmkhm...
cup (team):
Navadn
Team sucks! Zgleda kot en dynamique...Nebi reku, če bi bil LAŽJI (serija ragnotti je bila 80 kg lažja), 20 pa...
Dean Q4 je napisal/-a:In Vale, kolko kaj pričakuješ, oz kolko misliš da boš mel čase drugo leto na dragu?
Misliš da bo okoli 14.5sec? In ali je velika razlika "po tvojem mnenju" od serijskega prej, pa sedaj ko maš +25hp?
LP![]()
P.S. Kolko ma kaj tisti Bmw 530d na 400m?
croma_man je napisal/-a:vale ni problema. prid do celja pa se da kej zmenit, sam je mali problem ker s2000 spi čez zimo, tko da če bi lastnika zanimalo ponovno srečanje pred spomladjo ti lahk sporočim.
aNze20 je napisal/-a:Vale najprej pohvala za cliota,res je špica!!!tut sam mam cliota,sam je sam 1.2 16v,precej švohnejši
me pa zanima,ce mogoče ves alpa kdo drug,kako bi homologiru nprimer originalne feltne od rs-a na mojmu cliotu,k so mi ful hude?
rok46 je napisal/-a:aNze20 je napisal/-a:Vale najprej pohvala za cliota,res je špica!!!tut sam mam cliota,sam je sam 1.2 16v,precej švohnejši
me pa zanima,ce mogoče ves alpa kdo drug,kako bi homologiru nprimer originalne feltne od rs-a na mojmu cliotu,k so mi ful hude?
tko k se homologera use feltne ki so večje od predpisanih ,nč drgač![]()
LP
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov