Tinal je napisal/-a:Tvoj trahtar sm si od bliz ogledala in je 1A!!![]()
Kva si že reku, kako si dal zadaj dol tiste značke, jz bi z mojga Cliota od zadaj dol vzela k piše Clio..... Kva si že neki s fenom omenju???
BlackWind je napisal/-a:Tinal je napisal/-a:Tvoj trahtar sm si od bliz ogledala in je 1A!!![]()
Kva si že reku, kako si dal zadaj dol tiste značke, jz bi z mojga Cliota od zadaj dol vzela k piše Clio..... Kva si že neki s fenom omenju???
mislm da ma clio enako kot twingo....torej so luknjice skozi haubo....tko da ce so luknice pol bos mogu se haubo en preliv narest cez lukne
lp
Tinal je napisal/-a:Tvoj trahtar sm si od bliz ogledala in je 1A!!![]()
dejan84 je napisal/-a:Tinal je napisal/-a:Tvoj trahtar sm si od bliz ogledala in je 1A!!![]()
Trenutno ni glih 1A, ker spredi neki manjkaBoste že vidl čez kake 2 dni....
Drgač sm pa jst znakce dol spravu z navadno bančno kartico, ker so pr stilotu samo nalimani gor.
Fiat007 je napisal/-a:Tinal je napisal/-a:vesolc je napisal/-a:pri cliotu ostanejo luknjice in jih mors posvasat pa strihnt vrata
ajajajaj....pol pa ne bo nič s snemanjem znakca....
![]()
...hvala...
Kaj pa bi pol nalimala gor?
Lahk ti zrihtam kakšen fiatov znak, pol bo pa avto popoln
Tinal je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:Tinal je napisal/-a:Tvoj trahtar sm si od bliz ogledala in je 1A!!![]()
Trenutno ni glih 1A, ker spredi neki manjkaBoste že vidl čez kake 2 dni....
Drgač sm pa jst znakce dol spravu z navadno bančno kartico, ker so pr stilotu samo nalimani gor.
Ja tablca itak.... :P Aja, s kartico, zdej se spomnim.... Sam pr mojmu najbrž nau šlo tko easy....
dejan84 je napisal/-a:
Nope... To že po defaultu manjka, zdele zadn tedn je pa še neki manjkal. :P
Drgač če hočš znakce, ti lahk dam od mojga Fiat Stilo, pa bo pol klijo prec 2x več vreden![]()
(no dost offtopica s temi znakci)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov