Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky To okt 03, 2006 10:46 pm

En3r6Y je napisal/-a:
dros je napisal/-a:Np, sam butast gledu ispred optike :shock: :P

Pa sm gledu neki proti kebabu (lačn ko ps), nism nobenga vidu :lol:

pjebi use za avte zdevate, pol se pa lačni okol vozte...sigurn si 100% slowenc... :lol: :lol:
Joke, da ne boš resno vzeu... ;)
slike so ful lepe, avto pa sam :shock: :shock: res si se zelo potrudil da si avto obnovil, sem spremljal celo temo in lahko rečem le :bow :bow :bow
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar To okt 03, 2006 11:16 pm

Hudi časi, nimaš kj :P Ja slovenec pa sem ja, 100% natur, sam to pri men ne pomen da dam use za to, da bom mel navečji, najdražji, najmočnejši avto apmak samo zato da sem obnovil avto, ki se bo še dolgo vozil in mi bil v veselje ter zadovoljstvo. Drugače pa rajš crknem, kot da bi klošaru ukol, jedu zelje in krompir a se vozil z superdruper novo Meco. Brouky pa ne mislt da sm te narobe zastopu, sam nažalost je pri nas velikokrat res tako.

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Sr okt 04, 2006 7:02 am

En3r6Y je napisal/-a:
dros je napisal/-a:Np, sam butast gledu ispred optike :shock: :P

Pa sm gledu neki proti kebabu (lačn ko ps), nism nobenga vidu :lol:

Tvoj kolega me je zihr porajtu, se mi je zdel da mu neki ni prou :lol: ;)

Me pa zanima kolk so tele šipe temnene, pa če si mogu kej holomogirat?

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Sr okt 04, 2006 8:21 am

hehe pomoje je biv tut on lačn :?

Šipe so temnjene minimalno, 10% in so vse enako, ravno toliko, da pride do kontrasta z zlato in kromom okol. Ja ja treba je homologirat.

LP

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr okt 04, 2006 9:47 am

Hudo dobr tale projekt! Avto je izpadu zelo lepo in pa tudi poštene slikce 8) ;)

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Sr okt 04, 2006 2:31 pm

Kje pa si dobu kartonček za homoloacijo? Si mogu na Mercedezevemu servisu kej težit al kaj?

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Sr okt 04, 2006 3:08 pm

dros je napisal/-a:Kje pa si dobu kartonček za homoloacijo? Si mogu na Mercedezevemu servisu kej težit al kaj?

Homologacijski kartonček ti naredijo na Lpp-ju, pri tem pa nima mercedes nobene veze.

Lp

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Sr okt 04, 2006 7:29 pm

En3r6Y je napisal/-a:Hudi časi, nimaš kj :P Ja slovenec pa sem ja, 100% natur, sam to pri men ne pomen da dam use za to, da bom mel navečji, najdražji, najmočnejši avto apmak samo zato da sem obnovil avto, ki se bo še dolgo vozil in mi bil v veselje ter zadovoljstvo. Drugače pa rajš crknem, kot da bi klošaru ukol, jedu zelje in krompir a se vozil z superdruper novo Meco. Brouky pa ne mislt da sm te narobe zastopu, sam nažalost je pri nas velikokrat res tako.

sj vem da je velik slovencev takih... :? zato sem se tudi pošalil malo, in upam da razumeš to kot šalo... :lol: :P Sam res se nism mogu upret da ne bi tega napisu... :D

Ka zej je mecka čist fertik, al še manjka kej?!?
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Sr okt 04, 2006 9:33 pm

In tko je prov ;)

Drugač pa, končano je recmo 99%, pripravljen za uživanje. Če ni želje po spremembah je avto fertik. Po drugi strani pa lahko še 10 let nekaj delaš pa spreminjaš in projekt se nikoli ne konča.

LP

xaerox
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a xaerox Pe okt 06, 2006 2:59 pm

Brouky je napisal/-a:
En3r6Y je napisal/-a:Hudi časi, nimaš kj :P Ja slovenec pa sem ja, 100% natur, sam to pri men ne pomen da dam use za to, da bom mel navečji, najdražji, najmočnejši avto apmak samo zato da sem obnovil avto, ki se bo še dolgo vozil in mi bil v veselje ter zadovoljstvo. Drugače pa rajš crknem, kot da bi klošaru ukol, jedu zelje in krompir a se vozil z superdruper novo Meco. Brouky pa ne mislt da sm te narobe zastopu, sam nažalost je pri nas velikokrat res tako.

sj vem da je velik slovencev takih... :? zato sem se tudi pošalil malo, in upam da razumeš to kot šalo... :lol: :P Sam res se nism mogu upret da ne bi tega napisu... :D

Ka zej je mecka čist fertik, al še manjka kej?!?
a kaj si ti? :P :?:
2.0ide
3.0 v6
3.5 v6

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar So okt 07, 2006 11:44 am

Nima to veze tukaj, gremo nazaj na avto!

LP

Uporabniški avatar
mlacar
Novinec

Napisal/-a mlacar Sr nov 08, 2006 2:59 pm

Pozdravljeni!

Tega postna sem upal da nikoli nebom pisal oz. da ga nebo potrebno...

Stvari so se obrnile, situacija je taka da bo moral mecedes najti drugega lastnika. Smrt očeta je stvari spremenila in trenutno ni zanj ne časa, ne volje, ne denarja in ne prostora. Imeli smo v izgradnji garažo v kateri bo počival čez zimo, ki pa se je odložila do nadaljnega, tako da nimam za zimo z avtom nikamor, da pa bi ga uničeval pa soli in po snegu, pa nimam srca.

Upam da se situacija v kratkem na hitro obrne, da Meco obdržim, a zaenkrat žal to ni mogoče.

Upam da se najde nekdo, ki bo za avto skrbel vsaj tako z dušo in spoštovanjem kot se jaz in da ga obrži pri življenju še mnogo let, za kar je 100% pripravljen.

Avto je popolnoma in kvalitetno restavriran in obnovljen, tako motor in karoserija, kot vsi vitalni deli. V avto je vloženega ogromno časa, volje in živcev, poleg tistega brez katrega negre in ga je vedno premalo.

Šeena jesenska slkca...

Slika

Za karkoli me lahko uprašate oz. kontaktirate sem na voljo tukaj, na PM ali na 040/384-931.

LP

Uporabniški avatar
immortal
Novinec

Kraj: cerknica

Napisal/-a immortal Sr nov 08, 2006 3:05 pm

Moje sožalje za očeta. :(
Upam da ti uspe obdržat ta avto. :(
Hellig Usvart

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Sr nov 08, 2006 3:26 pm

sožalje stari...pa res škoda ker bo mogu merca od hiše,sam če ne gre drugače je pač jeba :cry:
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr nov 08, 2006 3:54 pm

Sožalje tudi od mene. Škoda za avto, ampak v življenju so še hujše stvari kot plehovje. TUdi jaz upam da ti uspe nekako zrinit skozi vse to.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr nov 08, 2006 3:57 pm

Sožalje tudi iz moje strani. Je pa merčka zelo lepa, mogoče v tem trenutku ne najdeš rešitve lahko pa pride jutri pa pojutršnem, da jo kam spraviš pa da ostane pri tebi... Škoda res. :(

seicento
Novinec

Kraj: mb

Napisal/-a seicento Sr nov 08, 2006 6:03 pm

sožalje tudi od nas dve. kaj nimaš nikjer možnost ali pa kaki prijatelj ki bi dal avta v garažo.
ajde

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr nov 08, 2006 6:10 pm

Sožalje :huh: Drugače pa tudi jaz želim, da ti uspe avto obdržat...če pa ne pa upam da ti bo kdaj povrnjen ves ta trud, ki si ga vanga vložu

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Sr nov 08, 2006 6:14 pm

Tudi z moje strani sožalje. Tudi za avto, ker verjamem, da ipak ni samo kos pleha, ampak nekako predstavlja del tebe.

Kaki krediti, posojila vendarle ne bi šlo...? Imam samo en nadstrešek in tudi sama frišno preštrihan avto....če ne bi bil, bi ga lahko imel parkiranega pri meni. Upam, da se najde ti gor kdo, ki ti mogoče lahko posodi streho čez zimo? Sama se bom malce pozanimala, če ma ker od kolegov kej frej. Drugače pa, morda vseeno lahko poveš okvirno ceno?
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda Sr nov 08, 2006 6:19 pm

Sožalje tut z moje strani :( res ga škoda je prodat
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov