Lesko-Junior je napisal/-a:205/40-17 guma BF goodrich recimo pride natanko 25500sit (grugače 37000sit) in sicer pri privatniku iz Žlabra Krajner Bojanu aka Pivčnov Bojan...ko sm za sebe spraševau mi je dau tako ceno...torej gume so poceni...pa vprašu sem ka koliko hoče za eno felno repliko 17 col od Seat Leona Cupre oz. tud od Ibize Cupre in je dau ceno 27800 sit (drugače tudi 37000sit), torej zelo poceni..in če vse skupaj sesteješ te vse to stane NOVO nekje okrog 20000sit...za tak denar dobiš drugje 4 felne pa eno gumo...splača se it tk Bojanu pozanimat...
Ja glede mojih gum in feln pa niso bile kupljene s strani mama in ata ampak z mojega proračuna,felne pa glede na to da so ORIGINAL niso bile poceni...vprašaj za moje felne pri pooblaščenem prodajalcu....te kap trofi...nekaj malega manj od 427000sit....
kaj zdaj nekaj cene za felge? to je še tamal problem mi ene 17 kupit al pa 16 kupit. Glede gum ko praviš da so 25500, so pa povprečna oz. podpovprečna kvaliteta, za 12000 sem jaz dobil B. Potenzo, ko je najboljša guma bila lani na testu, če ne verjameš pa poglej teste od AMZS pa grem stavit, da se boljš drži ceste kot pa 205 BF goorich.
Se pravi, da bi jaz dal za eno povpreno gumo 10 tisoč ona je pa 25 in to je 60 tisoč razlike v kompletu, je neki razlike ne? :P
Poleg tega pa gume pri onem brezveze kupovat, jaz jih bom od zdaj naprej vedno naročil preko neta tako kot sem jih zdaj. Koliko pa so ceneje pa sploh raje ne govorim. V glavnem mene računica glede gum ne j**e :P Gur pa tud nebom dal kar enih gum, malo pa gledam na kvaliteto. Kaj mi pomagajo neke vlke felge, če bom potem najslabš gume kupoval. Mi je bolj pomembno da je avto hiter čez ovink kot pa lep, zato sem ga tudi kar hitro nižal.