Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
Pifi
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Pifi Ne mar 12, 2006 4:05 pm

ne dopade se mi
Slika
The Good, The Bad, The Ugly

Uporabniški avatar
jan stas
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a jan stas Ne mar 12, 2006 5:42 pm

Feltne mogoče še kr no...Drgač je pa preveč navlečenga gor.Ampak,vsa čast. 8)
Subaru Legacy driver!

Uporabniški avatar
krizo
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a krizo Ne mar 12, 2006 6:07 pm

ne dopade se mi
netehničen tip :)
Slika

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm Ne mar 12, 2006 6:11 pm

ne dopade se mi

Mogoče, če bi avto bil 3 vraten in imel kompet zunanjost na Jap-Style porihtano, da bi te odbijači bli zanimivi, tko pa ti lahko rečem svaka čast, da si se spravil to s tem avtom delat.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Ne mar 12, 2006 6:39 pm

Škoda investiranega denarja. Shrani ga za kakšnih 30 let, morda bo še kdaj to lepo in zanimivo, meni v tem trenutku namreč ni niti malo všeč. :roll:

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Ne mar 12, 2006 6:41 pm

ZaJeBaNi je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:šit še enkrat sem pogledal slike na prvi strani pa me je minilo do večerje. pravzaprav moram iti odvajat.

Verjamem da si jaz tudi ko se videl slike tvoje matere mi je minil apetit oziroma sem sel odvajat. ;) Bo v drugem zivljenju bolse LP :!:

V faco mu to povej o materi....

Uporabniški avatar
Sp|kE
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Sp|kE Ne mar 12, 2006 6:57 pm

ZaJeBaNi je napisal/-a:Verjamem da si jaz tudi ko se videl slike tvoje matere mi je minil apetit oziroma sem sel odvajat. ;) Bo v drugem zivljenju bolse LP :!:

Fantje, ni potrebe za žaljivke :!:. Še najmanj pa za osebne žaljivke, kot je tale o njegovi materi... :ne. Drugo je majhen prepirček oz. nesoglasja, ne pa takšne stvari... :roll: :jao:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Ne mar 12, 2006 7:48 pm

pi je napisal/-a:
ZaJeBaNi je napisal/-a:
robertos_664 je napisal/-a:šit še enkrat sem pogledal slike na prvi strani pa me je minilo do večerje. pravzaprav moram iti odvajat.

Verjamem da si jaz tudi ko se videl slike tvoje matere mi je minil apetit oziroma sem sel odvajat. ;) Bo v drugem zivljenju bolse LP :!:

V faco mu to povej o materi....

ga boma skup? :D

ZaJeBaNi
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a ZaJeBaNi Ne mar 12, 2006 11:02 pm

none je napisal/-a:@zajebani
Pa pusti ljudi, da govorijo bedarije, verjetno nimajo kaj drugega za počet :D Ne rabiš se branit za vsaki post :) Slovenija je pač žal taka, da, če komu ni kaj všeč, ti bo to povedal pač na žaljiv način, namesto na kulturen :roll:

Drugače pa tudi meni ni tvoj projekt najbolj všeč, saj sem pristaš bolj diskretnega stylinga, ampak tako kot ti tudi drugi pravijo - styling delaš za sebe in ne za druge! Tvoj avto pa je unikat in na to si lahko ponosen ;) Pa obilo veselja še naprej :-P

no sej se strinjam stabo sej drugi drezajo ni mi prov da primerjave delajo kot je "bruhanje" "odvajanje" "space shutlle" in se marsikej bi se naslo verjetno no drugace pa itak ma usak svoje mnenje ki ga lahko izrazi

primer: Meni se ne dopade mogoce bi ...... nato bi .... drugace pa tvoj avto jaz ti predlagam in to je to se ne strinjas??? in nebi bilo nicesar potrebno pisati usaj meni se zdi usaj jaz bi tako naredil.LP :!:
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Ne mar 12, 2006 11:03 pm

damjan je napisal/-a:hmmmmm
meni osebno avto ni všeč ......
ne mislim nekaj provocirat sam povem svoje mnenje in stojim izz njega
všeč mi ni pa zato ker mi se vse linije,tako sprednje,stranjske in zadnje nekak ne ujemajo.....

tudi moj avto ni vsem po godu.........
itak pa avto rihtaš zase in ne za druge.....
zato v tvojih očeh zgleda drugače kot v 100 drugih
drugače pa pohvale za trud

tnx
/// Wv \\\

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Ne mar 12, 2006 11:08 pm

Sp|kE je napisal/-a:
ZaJeBaNi je napisal/-a:Verjamem da si jaz tudi ko se videl slike tvoje matere mi je minil apetit oziroma sem sel odvajat. ;) Bo v drugem zivljenju bolse LP :!:

Fantje, ni potrebe za žaljivke :!:. Še najmanj pa za osebne žaljivke, kot je tale o njegovi materi... :ne. Drugo je majhen prepirček oz. nesoglasja, ne pa takšne stvari... :roll: :jao:

No sej je cool mogoce sem pretiraval samo ce zali avto in daje take primerjave je tak koda bi mene in to je tako ne sej v bistvu pa se na take izjave ne bom nc komentirov upostevov bom mnenjea tistih ki vlagajo trud in ki kaj naredijo iz svojega avta SAMI ali tako ali drugace nato pa komentirajo komentarje nekaterih ki znajo grde primerjave delat in ne komentirat ampak zaj**avat se posebj ne takih ki imajo stock avta in ne vejo kaj je trud in vse skupaj LP :!:
/// Wv \\\

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx Ne mar 12, 2006 11:11 pm

sem do zdaj se vzdrzal komentarjev ampak ne zdrzim vec :D , avta ne bom komentiral ker enostavno ni vreden tega ( sorry), sam osebne zaljivke pa res niso potrebne ne?, mal se umirte ;)

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Ne mar 12, 2006 11:22 pm

Ja ok ne pa če ti kdo užali avto mu užali avto nazaj ne.. da meni užališ mamo se vsedem v avto pa te poiščem ;) taki pač smo štajerci ne pa še večina smo 190cm/110kg :D

Uporabniški avatar
Kiko
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Kiko Ne mar 12, 2006 11:24 pm

Čudno da se ta tema že ni zaklenila. :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Ne mar 12, 2006 11:30 pm

Kiko je napisal/-a:Čudno da se ta tema že ni zaklenila. :roll:

naj se izbriše, ne zaklene. takšne izjave zelo kvarijo kvaliteto in ugled foruma. :?
[OO-(||||)(||||)-OO]

ZaJeBaNi
Novinec

Napisal/-a ZaJeBaNi Ne mar 12, 2006 11:38 pm

51M3K je napisal/-a:Ja ok ne pa če ti kdo užali avto mu užali avto nazaj ne.. da meni užališ mamo se vsedem v avto pa te poiščem ;) taki pač smo štajerci ne pa še večina smo 190cm/110kg :D

No sej sem rekel da sem morda pretiraval saj drugi tut pretiravajo.
190cm/110kg in sedaj bi moral trepetati od strahu no sej druagce mas prov brez veze se zapenat prek forumov in interneta k je nesmiselno in otrocje.No sej vglavnem nima veze tebe nisem nic zalil in nebom nbenga vec ker se mi neda sem pa lepo povedal ze prej da izjav ekot so bruhanje, odvajanje itd... so primerne da primerjas avto stem besedam??? nevem ce so nekateri so znali napisat mi ni vse,to pa to, ni mi vsec komplet avto, ne dopade se mi kar koli in to je to meni je to zadostno, vse ostalo je pa ena velka zaj**bancija
/// Wv \\\

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Ne mar 12, 2006 11:41 pm

koncno vidim tvoje slike...
cenim da si se tliko potrudiv okoli tega,samo si zbrav napacen avto(ze v barvi) za tak stajling ....ker avto je dokaj kwadrataste oblike in ostrih oblik,ti pa si na njega dajal veliko bolj zaokrozene linije kar se ponavadi neusklajuje (nekaterim je to usec,nekaterim ne(vecini ne))....

upam da te nismu uzaliv z mojim mnenjom...
se naprej ga lepo predeluj in se neoziri na druga mnenja vazn da je teb kul :!: pa pod mus dej vecje feltnce ;)

lp damjan
Slika

Uporabniški avatar
51M3K
Novinec

Napisal/-a 51M3K Po mar 13, 2006 12:24 am

dobro je sej nisem nič reko proti tebi pač avto je kaki je glavno da se pelje pa še praviš da v živo lepše zgleda ;) verjamem ti :pop:

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Po mar 13, 2006 7:37 am

sej večinoma sploh nisi sam kriv, odbijače si pošteno plačal in pričakoval da bodo skladni z avtom....kaj čmo poliester mojstri na žalost niso avtomobilski designerji...saj v Sloveniji ne. Bi se pa dal marsikaj popravt, samo vprašanje če se ti splača še več denarja vlagat.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po mar 13, 2006 12:33 pm

Fabrizio je napisal/-a:
Kiko je napisal/-a:Čudno da se ta tema že ni zaklenila. :roll:

naj se izbriše, ne zaklene. takšne izjave zelo kvarijo kvaliteto in ugled foruma. :?

Al pa naj se cenzurirajo slike ...da nebo kvarlo ugleda foruma.
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov