ZaJeBaNi je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:šit še enkrat sem pogledal slike na prvi strani pa me je minilo do večerje. pravzaprav moram iti odvajat.
Verjamem da si jaz tudi ko se videl slike tvoje matere mi je minil apetit oziroma sem sel odvajat.Bo v drugem zivljenju bolse LP
ZaJeBaNi je napisal/-a:Verjamem da si jaz tudi ko se videl slike tvoje matere mi je minil apetit oziroma sem sel odvajat.Bo v drugem zivljenju bolse LP
pi je napisal/-a:ZaJeBaNi je napisal/-a:robertos_664 je napisal/-a:šit še enkrat sem pogledal slike na prvi strani pa me je minilo do večerje. pravzaprav moram iti odvajat.
Verjamem da si jaz tudi ko se videl slike tvoje matere mi je minil apetit oziroma sem sel odvajat.Bo v drugem zivljenju bolse LP
V faco mu to povej o materi....
none je napisal/-a:@zajebani
Pa pusti ljudi, da govorijo bedarije, verjetno nimajo kaj drugega za početNe rabiš se branit za vsaki post
Slovenija je pač žal taka, da, če komu ni kaj všeč, ti bo to povedal pač na žaljiv način, namesto na kulturen
![]()
Drugače pa tudi meni ni tvoj projekt najbolj všeč, saj sem pristaš bolj diskretnega stylinga, ampak tako kot ti tudi drugi pravijo - styling delaš za sebe in ne za druge! Tvoj avto pa je unikat in na to si lahko ponosenPa obilo veselja še naprej
damjan je napisal/-a:hmmmmm
meni osebno avto ni všeč ......
ne mislim nekaj provocirat sam povem svoje mnenje in stojim izz njega
všeč mi ni pa zato ker mi se vse linije,tako sprednje,stranjske in zadnje nekak ne ujemajo.....
tudi moj avto ni vsem po godu.........
itak pa avto rihtaš zase in ne za druge.....
zato v tvojih očeh zgleda drugače kot v 100 drugih
drugače pa pohvale za trud
Sp|kE je napisal/-a:ZaJeBaNi je napisal/-a:Verjamem da si jaz tudi ko se videl slike tvoje matere mi je minil apetit oziroma sem sel odvajat.Bo v drugem zivljenju bolse LP
Fantje, ni potrebe za žaljivke. Še najmanj pa za osebne žaljivke, kot je tale o njegovi materi...
. Drugo je majhen prepirček oz. nesoglasja, ne pa takšne stvari...
![]()
51M3K je napisal/-a:Ja ok ne pa če ti kdo užali avto mu užali avto nazaj ne.. da meni užališ mamo se vsedem v avto pa te poiščemtaki pač smo štajerci ne pa še večina smo 190cm/110kg
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov