Zois je napisal/-a:Ibiza_C-u-p-r-a je napisal/-a:ja uno ibizo sm prodal oktobra tko da ne vem če še vse ok dela!
Drugač je bla čisti dan k sm vklopu dolge sam mal so se segrevale pa je blo pol ok.
Zdej mam itak bi-xenon pa je pesem čist drugačna.
Za sv. ano pa uzamem dzipa pa gremo
še zaj jo nisi na avomobilizmu predstavo s slikami (astro)
nejkonej je napisal/-a:Jaz tudi takega mnenja da probaš linijo dobit...
verjemi da nakoncu bo zgledal bl clean![]()
Ne zamerit slabi sliki sam sm neki na hitrco sprobal... Sicer pa glej , če si sprednji odbijač tak lepo poštimal , zakaj še nebi pragov![]()
![]()
![]()
Paris je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:meni osebno pokvario celi avto (pragovi)...
...no pa predlagaj že kake, ali mi pa sfotoshopaj sliko iz prejšnje strani kak bi ti naredil.
AudiRSboy je napisal/-a:Paris je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:meni osebno pokvario celi avto (pragovi)...
...no pa predlagaj že kake, ali mi pa sfotoshopaj sliko iz prejšnje strani kak bi ti naredil.
nimam cajta da zase nardim cope.....tko da...zgorn fotosop ti ze use lahko pove....
drugac ša eki tazga da se ti bojo linije ujemale in ne x kokr mas zdej
S|icKeR je napisal/-a:totalna bedarija da si dau desetke poleg tweeterjev pa še koaxialce. to ti samo stage unič, prav tako ovalci. da bi mel samo spredaj 16+tw in sub vezan na amp in pa v zadnjih vratih na radio bi bil učinek boljši kot je zdj.
burka je napisal/-a:Paris, avto je super, samo nekaj se s pragovi naredi, pol se pa posveti notranjosti, pa to muziko porihtaj, te pa mas odliven vozek.
OFFCourage™ je napisal/-a:Sem te vido v Ljubljani enkrat ta teden, morem priznat da zadnje lucke res pasejo.
Ki se skrivas ded??
Nisi ZS-ja dobil?
Courage™ je napisal/-a:burka je napisal/-a:Paris, avto je super, samo nekaj se s pragovi naredi, pol se pa posveti notranjosti, pa to muziko porihtaj, te pa mas odliven vozek.
OFFCourage™ je napisal/-a:Sem te vido v Ljubljani enkrat ta teden, morem priznat da zadnje lucke res pasejo.
Ki se skrivas ded??
Nisi ZS-ja dobil?
Sem dobo pa sem pozabo odpisat
Zois je napisal/-a:ovalce vun vrži.So po nepotrebnem notri.Pa desetke ti tudi kvarijo ker če se ne motim nimaš 3 way
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 42 gostov