Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
red_devil
Novinec

Kraj: Letuš (Šmartno ob Paki)

Napisal/-a red_devil Ne jul 08, 2007 6:30 pm

em... ja to je ta. :lol: :D
Slika

CST Blacky
Novinec

Kraj: Ljubno ob Savinji

Napisal/-a CST Blacky Ne jul 08, 2007 6:36 pm

Tomo je napisal/-a:To je ta clio?!

http://www.moj-album.com/slike/5984331/ ... cPOM.v.jpg

hahahah

Mislim kaj vprašaš.............halo.......ddddddddddd itak da je :P :P :P :P :P

red_devil..............zelo zelo lep clio.............zelo očitna sprememba......svaka čast.........kake maš plane za naprej...................osebno bi ti priporoču pobarvat ogledala pa odstranit vse letvice na avtu pa cleanat (isto kot styler samo kljike bi pa le pustu (vsaj spredaj))........kaj več pa pa v grobem ne bi spreminju :bow :tomidelej:

Uporabniški avatar
red_devil
Novinec

Napisal/-a red_devil Ne jul 08, 2007 6:43 pm

hvala za pohvale. mislim da sem plane nekje že napisu, ampak sej ni panike:

- zadnje kljuke dol zašvasat, vse letvice na avtu dol (vrata, zadn odbijač)
- ogledala ostanejo mat črna
- angel eyes črne
- avto v dve barve
- notranjost v črno rdeče usnje

to je nekaj od vsega, nekaj pa naj ostane skrito. bomo vidli kako bo stanje z ojri, tako bo avto napredoval.

lp, devil
Slika

Uporabniški avatar
SlaFko
Novinec

Napisal/-a SlaFko Ne jul 08, 2007 6:45 pm

Honda style-------------->German style :P
Avto je špica!
'Ko voli nek' izvoli...

vwturbo
Nov uporabnik

Napisal/-a vwturbo Ne jul 08, 2007 8:43 pm

DojceMan je napisal/-a:
p|X| je napisal/-a:in kaj pol če veš da podaljšek od vr6 ? bo zato padla VW firma ?

Eni imajo res veselje do podjebavanja in vsega, mal se zadrž in ne piš takih neumesnih. Prosim moderatorje da spremljate tole temo da nebo zašla s poti!!!

Glej.. je forum zato da samo hvalimo avto, ali pa da pokomentiramo avto.. pač meni je avto lep, ampak vr6 podaljšek pa pač ne paše na avto.

red_devil: ja clio od uporabnika dejan80 (se mi zdi) ki je zmagal v Clean na avtoshowu v MS.

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 Ne jul 08, 2007 9:07 pm

slike so noooooore avto je ubijalski svaka cast prvi konc mi je sploh usec. borv beast.da zadi ne govorim kot da gledas kombinirko(dobrem smislu) felge naredijo avto res nor

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Ne jul 08, 2007 9:10 pm

DojceMan je napisal/-a:
p|X| je napisal/-a:in kaj pol če veš da podaljšek od vr6 ? bo zato padla VW firma ?

Eni imajo res veselje do podjebavanja in vsega, mal se zadrž in ne piš takih neumesnih. Prosim moderatorje da spremljate tole temo da nebo zašla s poti!!!

Polooo je napisal/-a:
red_devil je napisal/-a:@vwturbo: Mislu je rečt, da je eden prvih cliotov v sloveniji naret na germay style. tudi sam sem takega mnenja, če pa se motim, bi pa res želel tudi videti takega cliota, če je že kak pr nas. :D

Kaj pa Styler...zdj če mas felge na rob še ne pomen da je to german stlye... :lol:

Dečko ti se boš pa mogu še fejst namatrat pa kej prebrt pa pogledat da boš vedu kaj je dojče oz. german styling. Očitno neveš, zato pa take neumnosti pišeš.

dojce man...ti pa tud tih bod..k si čist nov tle gor a veš!!!da ne bomo slučajtebe ostranil
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Ne jul 08, 2007 9:13 pm

yugo_tuning je napisal/-a:
DojceMan je napisal/-a:

Polooo je napisal/-a:
red_devil je napisal/-a:@vwturbo: Mislu je rečt, da je eden prvih cliotov v sloveniji naret na germay style. tudi sam sem takega mnenja, če pa se motim, bi pa res želel tudi videti takega cliota, če je že kak pr nas. :D

Kaj pa Styler...zdj če mas felge na rob še ne pomen da je to german stlye... :lol:

Dečko ti se boš pa mogu še fejst namatrat pa kej prebrt pa pogledat da boš vedu kaj je dojče oz. german styling. Očitno neveš, zato pa take neumnosti pišeš.

dojce man...ti pa tud tih bod..k si čist nov tle gor a veš!!!da ne bomo slučajtebe ostranil

A ti pa ko si par postov nabil v dveh tednih pa misliš da vse veš? :roll:

Uporabniški avatar
SpunkyRacer
Uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a SpunkyRacer Ne jul 08, 2007 9:15 pm

ManIAK je napisal/-a:
DojceMan je napisal/-a:

Polooo je napisal/-a:

A ti pa ko si par postov nabil v dveh tednih pa misliš da vse veš? :roll:

hehe...ma ne...samo pač ni treba kr neki nabijat...no upam da je zdei končano tukaj debata.....DEVIL...kr tko naprej!!!!
Rally is not for fun, rally is for LIFE!

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne jul 08, 2007 9:22 pm

DojceMan je napisal/-a:

Polooo je napisal/-a:

Upam da se srečamo na naslednem tuningu... mi boš tm reku dečko

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne jul 08, 2007 9:24 pm

ma pojejte se... :roll: ----> :lol:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne jul 08, 2007 9:32 pm

S|icKeR je napisal/-a:še vedno je moderno čimvečji spojler in čimbolj robusten sprednji in zadnji odbijač s čimvečjimi luknjami. in pa ene 5 krake navadne felge, v pravi velikosti so že redkost. naj ostane tako, samo enim pač to ni všeč. dokler pa bo taka miselnost in se bo folk prej obrnu za extreme avtom, kukr pa takmule kukr je tale clio, škoda keš zapravlat pa hodit na šove. meni osebno, kukr sem slik vidu je tale clio daleč pred vsemi.

no qqqqlllll...no..sei si že desetkrat eno in isto povedal no!...enkrat se pove....sej vidiš da si edini ki ti tak stayling ne paše....ok?!?!?!...jao :evil: :roll:

pa piška ti matrna kaj ti ni jasno? nč nism čez te avtomobile govoru. men je pač všeč clean look, pa kaj pol? edini ki mi tak styling ne paše? poglej malo okol sebe...

Jernej moje mnenje itak veš. najlepši clio kar sem jih kdaj vidu. upajmo da ti oz. nam rata uresničt vse cilje!

Uporabniški avatar
red_devil
Novinec

Napisal/-a red_devil Ne jul 08, 2007 9:32 pm

sej ne, da hočem bit nesramen :lol: sam bi bil zlo vesel, če bi lahko OFFTOPIC debate potekale recimo po p.m. ali v zabavnem kotičku oz. pač nekje drugje. :lol: :D

hvala za razumevanje.

pa hvala za vse pohvale, če je pa kaka kritika, pa tut nč hudga. vsak ma pač svoj okus.

lp, devil
Slika

Corsa-GSi
Nov uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Corsa-GSi Ne jul 08, 2007 9:32 pm

Tole je definitivno hudo. Dober smisel za stajling maš.
Vidim da je kar pri tleh tala zadeva. S čim je pa spuščena??

LP

Uporabniški avatar
red_devil
Novinec

Napisal/-a red_devil Ne jul 08, 2007 9:34 pm

avto je spuščen z fedrami apex -35mm. potem pa je še spodnja šalčka amortizerja prestavljena za -35mm. tako da skupaj -70mm. naj bi blo tak. sam mislim da se je še mal posedlo vse skupi in da je več kot -70mm.
je pa avto 10cm od tal (zmerjeno pri original pragu znotraj).

lp
Slika

DojceMan
Nov uporabnik

Napisal/-a DojceMan Ne jul 08, 2007 10:23 pm

yougo tunng hehe očitno se ti tudi ne sanje ne kdo se skriva pod tem nickom, če bi vedel si nebi nikoli drznil reči kaj tako neumnega. In pa Polooo seveda se bova vidla še velikokrat, tako kot na showu v kopru včeraj. Se spomniš :?: :twisted:

Velocity
Nov uporabnik

Napisal/-a Velocity Ne jul 08, 2007 10:24 pm

Hja, ma lep zvok, sam če v živo pogledaš avto vidš da ga je pobarvu tip ki rab okulista, kar se nas je kar nekaj kolegov strinjal. Hehe a so borbetke sposojene? ;) ko smo se pelal mim omw-ja ste jih glih menal :) nekak isto kot v avtoakustiki pri wtc-jevcih, ko deset ludi skupi kup en amp pa ga usak k gre na merjenje uporab :D nima to smisla... tko k une bling bling Diamond feltne, k so ble enkrat na golfu, zdej u kopru pa spet en drugmu avtu, k je stav zravn tega golfa. Jao en mal pove tko k si misl pa ga usi po domač povedan "napiz....", da je fouš, k nima on tega pa podobne neumnosti. Fantje, nekateri majo sam sub dražji kot pa je tale clio! Zato prosm brez fovšije tuki pa ne zaterite mnenj od ljudi, k si celo upajo povedat direkt brez ovinkov in prilizovanja, da se nebi komu zamerl. Osebno nimam nič proti temu cliotu, ampak vsak ma svoj okus in pravico da izraz svoje mnenje.

DojceMan
Nov uporabnik

Napisal/-a DojceMan Ne jul 08, 2007 10:26 pm

Velocity je napisal/-a:Hja, ma lep zvok, sam če v živo pogledaš avto vidš da ga je pobarvu tip ki rab okulista, kar se nas je kar nekaj kolegov strinjal. Hehe a so borbetke sposojene? ;) ko smo se pelal mim omw-ja ste jih glih menal :) nekak isto kot v avtoakustiki pri wtc-jevcih, ko deset ludi skupi kup en amp pa ga usak k gre na merjenje uporab :D nima to smisla... tko k une bling bling Diamond feltne, k so ble enkrat na golfu, zdej u kopru pa spet en drugmu avtu, k je stav zravn tega golfa. Jao en mal pove tko k si misl pa ga usi po domač povedan "napiz....", da je fouš, k nima on tega pa podobne neumnosti. Fantje, nekateri majo sam sub dražji kot pa je tale clio! Zato prosm brez fovšije tuki pa ne zaterite mnenj od ljudi, k si celo upajo povedat direkt brez ovinkov in prilizovanja, da se nebi komu zamerl. Osebno nimam nič proti temu cliotu, ampak vsak ma svoj okus in pravico da izraz svoje mnenje.

Tako ti bom povedal. Očitno si pravi materialist da gledaš na avto in vse skupaj samo s strani denarja. Človek se trudi s takim osebnim dohodkom kot ga ima in svaka mu čast da je naredu tako bombo iz avta. Glede feltn pa takole, res so sposojene vendar samo za ta show dokler ne dobi svojih na rob platišč.

Povej mi v čem je problem da si napisal tak post? Defenitivno nepotreben!

Uporabniški avatar
red_devil
Novinec

Napisal/-a red_devil Ne jul 08, 2007 10:34 pm

jaooooo, kam pelje ta tema. glede felgn. iskreno povedano, pač od prejšnje firme še nisem dobu zadne plače ki so mi jo dolžni, zato nisem uspel svojih kupit (brock b5 8J x 14). mi jih je pa uporabnik tomo posodu. dal smo jih gor u kopru zato, ker avto zadaj še ni stršan in bi sčohal gume zadaj zelo, če bi se peljal od doma do kopra. upam da je zdej to jasno.

OSTALE ZADEVE GLEDE FAUŠIJE, KAKRŠNEGA KOLI RIŽA OZ. KARKOL, SVOJA MNENJA O DRUGIH UPORABNIKIH, itd. izmenjujte druge!!!! da ne bo pol kdo opozorila dobu.

moderatorji brišite prosim poste, ki ne sodijo sem. hvala!

drugače pa hvala za vsa mnenja o avtu, tako pohvale kot kritike. kot sem že rekel, vsak ma svoj okus.

lp, devil
Slika

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Ne jul 08, 2007 11:00 pm

men je hud.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov