George86 je napisal/-a:ded super avto!! dobrodošel med hondaši!! :P![]()
seat je napisal/-a:George86 je napisal/-a:ded super avto!! dobrodošel med hondaši!! :P![]()
Čuj mož kaj si ti te mislil z tem Hondaši :P
DaDek je napisal/-a:seat! to maš nove felne?! ful so dore, majkemi
seat je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:seat je napisal/-a:Evo lepo napreduješ.Smo te le mak uspel spravt na "pravo" pot
Me pa zanima CupraR in _bordon_ a bi pri moji sprednji maski tudi uspelo tko potemnit sredinsko masko,ki je sedaj kromirana,ker typeR je žal predraga bi pa tisto kromirano rad imel črno k sedaj je kromirano.Bi pa istko kot anredu k vi te parobole.če je možno
ja samo bom mogu še eno roko dat skozi
ker sem pri belemu dnevu kar neki napak videl
ja pri tebi je pa malo čudno narejeno
ker se mi zdi da imaš luči vse skupaj povezane. ali se motim???
če se jih da dat na več kosov mislim da ni noben problem
Ne luči in maska so ločene tko kot pri typeR sam,da ma typeR mrežco mi ostali mamo pa kromirano masko povrh pa plexiglass.oz steklo.
CupraR je napisal/-a:seat je napisal/-a:_bordon_ je napisal/-a:seat je napisal/-a:Evo lepo napreduješ.Smo te le mak uspel spravt na "pravo" pot
Me pa zanima CupraR in _bordon_ a bi pri moji sprednji maski tudi uspelo tko potemnit sredinsko masko,ki je sedaj kromirana,ker typeR je žal predraga bi pa tisto kromirano rad imel črno k sedaj je kromirano.Bi pa istko kot anredu k vi te parobole.če je možno
ja samo bom mogu še eno roko dat skozi
ker sem pri belemu dnevu kar neki napak videl
ja pri tebi je pa malo čudno narejeno
ker se mi zdi da imaš luči vse skupaj povezane. ali se motim???
če se jih da dat na več kosov mislim da ni noben problem
Ne luči in maska so ločene tko kot pri typeR sam,da ma typeR mrežco mi ostali mamo pa kromirano masko povrh pa plexiglass.oz steklo.
Nej bo mal reda in sm sm prestavu.
Men bi bla zanimiva varjanta: raztavt sredinski del, nekak pobarvat pod H znakom podlagona rdeče (sedaj ne vem kakšn emblem je v plastiki-zgleda kot da se raztavi) ostalo-crom del pa zatemnit z sprejem za temnit luči![]()
Se mi zdi boljša varjanta kot uzet črni sprej..
Bi ratala black crom varjantana podoben način kot ima 6G TypeR serijsko parabole..
Še vedno pa ostane čakanj na aftermarket maske-ala TypeR stil.. Če je že orginal predraga..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov