Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

George86
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a George86 Po sep 10, 2007 8:12 pm

ded super avto!! dobrodošel med hondaši!! :P ;) :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To sep 11, 2007 2:18 pm

George86 je napisal/-a:ded super avto!! dobrodošel med hondaši!! :P ;) :D

Čuj mož kaj si ti te mislil z tem Hondaši :P
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
dskrab
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dskrab To sep 11, 2007 2:42 pm

Hondaši kot hondaši :P
Sej nimaš kej! Tko je pa nč drugač!

It`s not just JDM. It`s a LIFESTYLE !

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To sep 11, 2007 2:49 pm

seat je napisal/-a:
George86 je napisal/-a:ded super avto!! dobrodošel med hondaši!! :P ;) :D

Čuj mož kaj si ti te mislil z tem Hondaši :P

to so osebe ki so obsedene z svojimi Hondami (oz Civic) vse ostalo ne gre nikamor :lol: :lol: vtec itd :lol: :lol:

Ti si pač kokr jst, le lastnik Honde :P :P

Dej pofarbi že uno plastiko v rdeče... (j. te naše zime k je 3dni sneg :lol: )

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek To sep 11, 2007 3:30 pm

seat! to maš nove felne?! ful so dore, majkemi :)

Uporabniški avatar
marinaio
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a marinaio To sep 11, 2007 4:05 pm

zelo lepa..s temnimi šipami pa še bolj!!

sliko v avatarju moreš zamenjat!! :P

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To sep 11, 2007 8:07 pm

Vrei samo si me razocaral. 10/10/55 moz.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois To sep 11, 2007 9:30 pm

meni je pa 10/55/55 super, ej kaj oni kos stekla ko je pod stoplučjo se pa nea da zatemnit al samo slabo vidim
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR To sep 11, 2007 9:35 pm

Žal plastika..
Kokr je neki omenjal se je nekaj z fazerjem menil da bi mu z sprejem zatemnil (recimo tako kot luči)..

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat To sep 11, 2007 9:46 pm

Res je tko kot je napisal CupraR tisti del pod spojlerjem je plastičen in mi ga ni hotel nobeden zatemnit,ker je baje velika nevarnost,da plexglass poči,ker so te folije narejene na neki osnovi,ki pa se ne razteza in krči kot se PVC in bi lahko poleti enostavno plastika počla.
Z fazerjem sem se res dogovarjal o takem načinu temnenja a prvo moram vse skupaj homologirat pol pa gremo naprej.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr sep 12, 2007 3:14 pm

DaDek je napisal/-a:seat! to maš nove felne?! ful so dore, majkemi :)

Ej dobro opažas mož mater pa sem mislu,da noben neo opazu.
Kak so že temu včasih v jugoslaviji pravli "oko sokolovo" :P :P :P :P
Korajžni mož meni 10/55/55 bolj sede,ker mam zj nastavljen default Honda položaj sedežev pa skoro ležim notri te pa se sploh nena vidi kdo vozi.

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Sr sep 12, 2007 7:49 pm

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1623484
a boš res Type R al pa type S kupo 8) :?:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr sep 12, 2007 7:53 pm

Ja zj sm dobu priložnost oz. neki denarja in,če bi tega zj prodal za neko zmerno ceno bi šel v nakup TypeS ali typeR
Sicer TypeS niti ni tolk različen le karoserija je malce spremenjena k TypeR je pa hudobija.
Drgač pa je to bolj kot ne informativnega značaja a če se najde kupec,ki bi ponudu vrei denar se lahk začnemo takoj menit.:D
Tale bi bil za pogledat sam ma sumljivo nizko ceno.
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1614390#
in pa tale
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1539686
Zadnjič spremenil seat, dne Sr sep 12, 2007 7:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Sr sep 12, 2007 7:58 pm

Mi smo z tabo :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr sep 12, 2007 8:02 pm

No sej načeloma se avto ne prodaja oz. bi rad le vidu,če bo kaj odziva.Če pa bi se zgodil čudež in pride kupec,ki da vredi ceno ga pa takoj prodam čepraw temu zj nič ne manjka a ko sem vozu TypeR sem se zaljubil.:D

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Sr sep 12, 2007 8:05 pm

Se ne splača, žal.. Če bi rad kupil nekaj tage v tem rangu konkurenca precej več ponuja.. Res da je avto vizualno bomba, izdelava v nulo, sam predvsem zmogljivosti te pustijo kr hladnega (moč, zavore).
Smo ga z Prekom vozil (ki dirka z 7G) tako da se je vse v nulo sprobal..

BTW: prever če majo klimo (une so po 30kosov) +za naš trg ne obstaja R z xenonom..

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Sr sep 12, 2007 8:14 pm

Ja to maš praw ja CupraR no sej to je bolj kot ne zato,da dobin neko povratno informacijo,če bo kaj povpraševanja.
No jst ko sem vozil TypeR morm rečt,da se mi zdi malenkost prelahka za v ovinke precej divji postane zadek ko zahtevaš mal več od avta drgač se mi je zdel,da solidno vleče pač ni turbinc in ga za tisto "moč" pač morš pognav v rdečo območje.
Je pa res kar si napisal,da je avto vizuelno zlo vpadljiv in se sprašujem zakaj zavraga so bili prototipi rumena in bele barve,ki sta za moje pojme na Civicu ubijalski.
Drgač pa,ČE se bo avto prodal pride v obzir tudi kaj drugega.
Sicer pa fantje nič se ne bat vrjetn bo avto ostal doma še kakšno leto ali dve,ker sem zj v 2-3 mesecih kr neki prvotne cene zgubil in mi je mogoč res clo bolje počakat da bo avto star 2 leti ali 3 in pol menjat,če pa najdem zanesenjaka,ki da vredi denar pa lahko kr gre z njim :D

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Ne sep 30, 2007 9:59 pm

seat je napisal/-a:
_bordon_ je napisal/-a:
seat je napisal/-a:Evo lepo napreduješ.Smo te le mak uspel spravt na "pravo" pot :D
Me pa zanima CupraR in _bordon_ a bi pri moji sprednji maski tudi uspelo tko potemnit sredinsko masko,ki je sedaj kromirana,ker typeR je žal predraga bi pa tisto kromirano rad imel črno k sedaj je kromirano.Bi pa istko kot anredu k vi te parobole.če je možno

ja samo bom mogu še eno roko dat skozi
ker sem pri belemu dnevu kar neki napak videl

ja pri tebi je pa malo čudno narejeno
ker se mi zdi da imaš luči vse skupaj povezane. ali se motim???
če se jih da dat na več kosov mislim da ni noben problem

Ne luči in maska so ločene tko kot pri typeR sam,da ma typeR mrežco mi ostali mamo pa kromirano masko povrh pa plexiglass.oz steklo.

Nej bo mal reda in sm sm prestavu.
Men bi bla zanimiva varjanta: raztavt sredinski del, nekak pobarvat pod H znakom podlagona rdeče (sedaj ne vem kakšn emblem je v plastiki-zgleda kot da se raztavi) ostalo-crom del pa zatemnit z sprejem za temnit luči :D
Se mi zdi boljša varjanta kot uzet črni sprej..
Bi ratala black crom varjanta 8) na podoben način kot ima 6G TypeR serijsko parabole..

Še vedno pa ostane čakanj na aftermarket maske-ala TypeR stil.. Če je že orginal predraga..

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po okt 01, 2007 2:33 pm

CupraR je napisal/-a:
seat je napisal/-a:
_bordon_ je napisal/-a:
seat je napisal/-a:Evo lepo napreduješ.Smo te le mak uspel spravt na "pravo" pot :D
Me pa zanima CupraR in _bordon_ a bi pri moji sprednji maski tudi uspelo tko potemnit sredinsko masko,ki je sedaj kromirana,ker typeR je žal predraga bi pa tisto kromirano rad imel črno k sedaj je kromirano.Bi pa istko kot anredu k vi te parobole.če je možno

ja samo bom mogu še eno roko dat skozi
ker sem pri belemu dnevu kar neki napak videl

ja pri tebi je pa malo čudno narejeno
ker se mi zdi da imaš luči vse skupaj povezane. ali se motim???
če se jih da dat na več kosov mislim da ni noben problem

Ne luči in maska so ločene tko kot pri typeR sam,da ma typeR mrežco mi ostali mamo pa kromirano masko povrh pa plexiglass.oz steklo.

Nej bo mal reda in sm sm prestavu.
Men bi bla zanimiva varjanta: raztavt sredinski del, nekak pobarvat pod H znakom podlagona rdeče (sedaj ne vem kakšn emblem je v plastiki-zgleda kot da se raztavi) ostalo-crom del pa zatemnit z sprejem za temnit luči :D
Se mi zdi boljša varjanta kot uzet črni sprej..
Bi ratala black crom varjanta 8) na podoben način kot ima 6G TypeR serijsko parabole..

Še vedno pa ostane čakanj na aftermarket maske-ala TypeR stil.. Če je že orginal predraga..

Čaki kako bi to zgledalo že.
A maš kako sliko

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Po okt 01, 2007 2:46 pm

seat je napisal/-a:@pinjas kako se pa "odpre" izpuh sej mogoče je butasto vprašanja a vseen.
No tuki je pa neki novih fotk avta po temnenju in poliranju.

Slika

to maš tak kot ma VW namesto krom lajsnov ? :lol:
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov