Da te se jest mal pohvalm...Res lep clio se najbol mi je usec barva in vsa oprema k jo ima je res eden izmed redkih v slo ce ne sploh v europi!
Moj fotr je mel 1.5dci privilege lux 80hp ga je ciperal na 100hp in je mel porabo med 3.8 do 4.3 l\100 mestne vozne Ljubljana zelena jama - Ig . Jst k sm ga preganju tezko cez 5litrov.Avto je biv res poskocen!
Jst sm mel pred 2 letoma P307 2.0 HDi90 ciperanga na 115hp z 225/45/17 in sm mel minimalno porabo 4.7l/100 z 58 litri sm naredu 1148km. Drugac pa tezko da sm mel nad 6 litrov porabe.
Mene pa nekaj zanima, ali je možno na Cliotu nastavit, da ob pritisku na gumb(ključ) ob odklenitvi gredo šipe dol? In ravno obratno ob zaklenitvi vozila gredo šipe nazaj gor?
No, na avtu smo spolirali se drugo luc, ceprav neke opazne razlike med spolirano in originalo ni bilo. Zdaj moram se enkrat cez obe letet s polirno pasto.
drugih posebnosti ni, naredil menjavo olja po 15k km, kilometri se kar pridno nabirajo
avto pa sem po dolgem casu opral in v paintshopu predelal eno slikco iz dolgcasa
Tempomat sluzi super, se clovek razvadi se vedno pa iscem nekoga, da bi mi na novo sprogramiral stevec, da bi kazalo nastavljeno hitrost na potovalnem racunalniku.
jaz sem tudi tako naredu, je pa res, da na začetku nisem šel z 140 šmirglu, pa na konc sem uporabu sonax polirno k sem jo kupil na petrolu, pa kr z eno coto sem poliral ne z vato, pa mi ni nekak najbolj uspelo. sicer ko sem končal s poliranjem je bila ok, ko sem pa opral z vodo jo je pa mal meglena.