folija se je skrčla ja. približno 2mm ob straneh. svetleča ni prišla v poštev, ker je maska mat, špegli so mat in letvice so mat. tako da če bi dal svetleče bi blo treba vse to štrihat in pomoje niti približno nebi prišlo tako lepo do izraza.
@mactron: ja prav si povedal. moje filozofija je taka: 90% ljudem je avto všeč, 15% je ljudi ki bi ga imelo, izmed teh 15% ljudi je 10% takih ki imajo denar da si tak avto kupijo, 1% pa je takih ki so pripravljeni tolko za tak avto dat. In jaz čakam na ta 1% ljudi v Sloveniji. Za 16500€, za kolikor sem jo pripravljen prodat dobiš že mnogo boljši avto. recimo 3-4leta starega audija a4, bmw-ja 3, vw passat, golf 5 in še marsikaj od drugih znamk. res da mogoče ni vsak tako hiter in se ne pelje tako po ovinkih kot se tale ibiza, ampak je pa definitivno večji, udobnejši, prostornejši, predvsem pa namenjen širši množici ljudi. tak avto si pomoje kupuje 2 vrsti ljudi. ljudje kot sem jz, ki nočejo imet dolgočasnega avtomobila, ki se izgubi med množico ostalega plehovja ali pa ljudje med 20-25 let ki hočejo imet pocket rocket in se zato pripravljeni odštet precej denarja; morajo pa seveda spadat tut v prvo skupino.

nikakor pa ne bo tega kupu nek ata za potešit krizo srednjih let. uglavenm ornk sm zabluzu zdle, ampak point tega je da je malo takih da bi si tak avto kupilo, zato bo najbrž še nekaj cajta pri meni, začel pa ga bom jutri prodajat tudi preko avtohiše, mogoče se bo potem prej prodal.