Courage™ je napisal/-a:rokbrumen je napisal/-a:Ne v btc ju je sou kr za mano ker imam oranzne pozicisjke in sva se kregala ker je trdil da jih ne smem imet , v zakonu pa pise da so lahko ali oranzne ali bele, vse druge barve R.Slovenija ne dovoljujein seveda mu je to slo v nos in je mislu da me bo zajebu. Sj me je za 40min in za moje zivce z njim. Itak pa kar pocnejo te danasnji maldi policaji je katastrofa. Starega policista ne bos nikoli cidu da te bo drku za oranzne pozicijske ce se ti normalno vozis okoli kot sm se jst po btc-ju
Pa ce bi bil posten, bi napisal, da ti v bistvu kot pozicijske luci gorijo blinkerji, kar pa v sloveniji ni dovoljeno. Pozicija je pozicija, blinker je pa blinker.
Ustavil te je z razlogom. Avto je tehnicno neizpraven, saj upam zastavit moj avto, da ti manjka vsaj kaksen vpis v homologaciji, ce ne kaksen vitalen del katalizator, srednji lonec...).
Kot je povedal Yagi-san, placilni nalog ni bil storniran zaradi policajeve napake, zaradi tehnicno izpravnega vozila, zaradi policajeve mladosti, arogance, ampak samo in izkljucno zaradi vez.
Pa prosim ne prodajaj nam buck o oranznih pozicijah, od kdaj so blinkerji pozicije ? Zivis v Sloveniji, ne v USA.
Courage prav imaš...lepše nebi mogu povedat.lp