Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So feb 20, 2010 9:52 am

Courage™ je napisal/-a:
rokbrumen je napisal/-a:Ne v btc ju je sou kr za mano ker imam oranzne pozicisjke in sva se kregala ker je trdil da jih ne smem imet , v zakonu pa pise da so lahko ali oranzne ali bele, vse druge barve R.Slovenija ne dovoljuje :lol: in seveda mu je to slo v nos in je mislu da me bo zajebu. Sj me je za 40min in za moje zivce z njim. Itak pa kar pocnejo te danasnji maldi policaji je katastrofa. Starega policista ne bos nikoli cidu da te bo drku za oranzne pozicijske ce se ti normalno vozis okoli kot sm se jst po btc-ju

Pa ce bi bil posten, bi napisal, da ti v bistvu kot pozicijske luci gorijo blinkerji, kar pa v sloveniji ni dovoljeno. Pozicija je pozicija, blinker je pa blinker.

Ustavil te je z razlogom. Avto je tehnicno neizpraven, saj upam zastavit moj avto, da ti manjka vsaj kaksen vpis v homologaciji, ce ne kaksen vitalen del katalizator, srednji lonec...).

Kot je povedal Yagi-san, placilni nalog ni bil storniran zaradi policajeve napake, zaradi tehnicno izpravnega vozila, zaradi policajeve mladosti, arogance, ampak samo in izkljucno zaradi vez.

Pa prosim ne prodajaj nam buck o oranznih pozicijah, od kdaj so blinkerji pozicije ? Zivis v Sloveniji, ne v USA.

Courage prav imaš...lepše nebi mogu povedat.lp

KOTAR
Nov uporabnik

kaj pa če brumen ni povedal po resnici

Napisal/-a KOTAR So feb 20, 2010 9:58 am

Pa je bil sploh plačilni nalog storniran in v pol urah. Ne noret!!!!!!!!! oops

KOTAR
Nov uporabnik

Napisal/-a KOTAR So feb 20, 2010 10:00 am

sam sem že imel s tem opravka, pa naj še skenira sklep s katerim so odpravili kazen, če je že ostalo prikazal

KOTAR
Nov uporabnik

Napisal/-a KOTAR So feb 20, 2010 10:02 am

ne resnica se pri tem skriva. Kako je pa dobil druge tablice pa ve samo on. In če je tako hraber naj napiše.

KOTAR
Nov uporabnik

Napisal/-a KOTAR So feb 20, 2010 10:08 am

pa še to me zanima zakaj ni dobil istih tablic nazaj

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan So feb 20, 2010 10:12 am

daj še 2 posta napiši no :roll: :roll: :roll:

Volvo power
Novinec

Kraj: kočevje

Napisal/-a Volvo power So feb 20, 2010 10:35 am

Fant je tko pameten, da bo še lastnega fotra u drek spravu :lol:

Uporabniški avatar
Urshy_STi
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Urshy_STi So feb 20, 2010 10:55 am

KOTAR a si ti ta policaj? ;) hec

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ So feb 20, 2010 10:56 am

Urshy_STi je napisal/-a:KOTAR a si ti ta policaj? ;) hec

:) sem tud sam na to pomislu hehe
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

KOTAR
Nov uporabnik

Napisal/-a KOTAR So feb 20, 2010 11:03 am

ja, v upokoju!! šalim se nisem policaj. Vendar vsakdo ve, če ti policaj vzame tablice, pri pregledu ugotovijo neizpravnost vozila, ko napako odpraviš tablice dobiš nazaj iste, sem že imel take probleme

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 11:23 am

Mojih tablic zvitih ne bi dal nazaj gor ;) , sicer pa ce bi slo za kontrolo v prometu in bi me ustavl ne bi nc reku, tako pa se je zagnal v moj avto, vsse detajle je poznal in seveda na koncu na tehnicnih pregledih da ne govorim kako so gledal sprenje sipe ce so temnjene... z nohti ne z napravo ampak z nohit. Tako da ce igramo en fer play ga igrajmo ce ne pa kokr je on prasec bil sm bil se tolko vec jst. Pa dokler vam ne bo kapnlo pa se to zgodil tudi kakem izmed tukaj bo vsak po svoje pametn ;) in kazen je bla v eni uri stornirana( neveljavna). jst pa sm mel tablice v 40min nazaj v rokah (nove).

Kolko jih dobi kazen po nedolznem in po neznanju policistov? Veliko in seveda dobijo nazaj tablice ampak do takrat pa mores svojo jezo pojest pa tudi po tem mu nic ne mores ker se je gospod zmotu. Žal je tako.
nighthawk je napisal/-a:Jest sem slišal, da lahko Rok Brumen deli praštevilo.

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

KOTAR
Nov uporabnik

Napisal/-a KOTAR So feb 20, 2010 11:30 am

ampak kolko vidim na papirju za tehnični pregled, se policaj ni zmotu

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 11:32 am

KOTAR je napisal/-a:ampak kolko vidim na papirju za tehnični pregled, se policaj ni zmotu
A si ti res nepismen?? Postoek pregleda vozila in ne naatancn pregled vozila je bil!! Pozicijske luči (oraanžne) so dovoljene v naši državi tudi kot non stop goreče luči so dovoljene pri nas. In seveda bele barve, vse druge barve so nedovoljene ker motijo nasproti vozeča vozila(voznike).

I am the punishment of god, and if u have not great sins, god will not send punishment like me after you....

KOTAR
Nov uporabnik

Napisal/-a KOTAR So feb 20, 2010 11:32 am

brez zveze, ko vidim, da mi nekdo laže in naklada neham tipkat

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 11:34 am

To sm objavu tukaj samo zato da pazite kaj pišete kjer koli, policija dobi mesecno podatke o vozilih in predelavah in nas samo sladko čakajo. Dobesedno je tako, ker mi je oče povedu. Jst osebno kaj dost več ne bom o predelavah pisu. Jst prej tega nism vrjel, zdj ko se je to zgodilo pa žal povem še tukaj vsem da pazite.

Drugače pa vsaka rit pride na svoj sekret tudi oni bojo 1x :D.

In seveda današnje jutro po kavici je blo zanimivo z g.Policistom :lol: :lol: :lol: :

Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 11:50 am

No tako je blo pregledano vozilo (temnjena stekla) z nohtom so drgnli dol folijo in jo poškodovali, namesto da bi uporabli napravo za prepustnost svetlobe (ker je seveda nimajo). In potem bo men nekdo trdil da je blo vozilo ustrezno pregledano :lol: . Seveda v ponedeljek bo išpekcija poizvedla zakaj vozilo ni bilo utrezno pregledano in zakaj se je poškodovala tuja lastnina. Sit sm teh igric in zajebancij policijskih.

Slika
Slika
Slika

Pa da še dodam marsi kdo ima zatemnjena stekla, in ko bi pršl na tehnični ne bi nč gledal prepustnost samo mal bi jo začohal(folijo) in bi rekl ne pretemna je odvzem taablic :lol: mislim da bi marsi kater popenu zravn ;).

Uporabniški avatar
BS-speed
Novinec

Kraj: Sevnica

Napisal/-a BS-speed So feb 20, 2010 12:10 pm

Kaj so ti pa policisti rekli za gume, ko si omenjal v prejšnih straneh, da imaš bolj slabe.
Lp, Boštjan

Uporabniški avatar
rokbrumen
Stalni uporabnik

Napisal/-a rokbrumen So feb 20, 2010 12:13 pm

To je rešeno

KOTAR
Nov uporabnik

Napisal/-a KOTAR So feb 20, 2010 12:15 pm

ne vem če?!!!!!!!!

Uporabniški avatar
MatejW
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MatejW So feb 20, 2010 12:16 pm

1x bos naleto na enega takega... ko ti foter nebo mogo nic pomagat :)
Dvojna pravila pac niso fer,...
Slika
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov