Predstavite svojega konjička... komentarji Salona na portalu!

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Po avg 16, 2010 12:09 pm

moj predlog, ce ze morjo bit plastike na avtu:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Po avg 16, 2010 12:14 pm

jaz bi pa tazgale mel:

Slika
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Po avg 16, 2010 12:18 pm

GT_Turbo17 je napisal/-a:Zois kok gre pa teb čez ovinke?

:lol:

prepoceni gume mam zato ne divjam :twisted:
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Po avg 16, 2010 12:21 pm

Zois je napisal/-a:
GT_Turbo17 je napisal/-a:Zois kok gre pa teb čez ovinke?

:lol:

prepoceni gume mam zato ne divjam :twisted:

torej: slabše gume - varnejše gume! :D

Slika

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po avg 16, 2010 12:26 pm

Se pravi Dejan206, nisi preveč brihten, ne razumeš ko te kdo j**e v glavo (je bilo ogromno sarkazma v tej temi, ki ga nisi skapiral), imaš avto kot novoletna jelka iz slike sodeč niti nisi preveč simpatičen fant.

Divjaš po cestah svojemu zavedanju življenja primerno, in imaš v avtu kolege, za katere ti očitno ni niti malo mar, kaj šele, da bi se zavedal, da s svojim početjem hitro ubiješ družino ki se mirno pelje mimo tebe in se v avtu smeji ter ima lepo. Groza kakšna mora biti šele punca ki je s tabo, če si je izbarala takega imbecila kot si ti.

Ne bi bilo slabo, da vrneš izpit na občino predno ubiješ soljudi, ker ko boš gledal prejokano družino in sorodnike, mater v histeričnih blodnjah z doživljenskimi posledicami zaradi izgube sina/hčerke, takrat dragi Dejan, takrat bo prepozno. Takrat boš tudi ti imel doživljenske psihične težave, in tako kot družina ki ji boš ubil potomce, boš trpel do konca življenja tudi ti, ker si nekomu vzel življenje.

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Po avg 16, 2010 12:34 pm

Ausc je napisal/-a:
Dejan206 je napisal/-a:... tm po unih ovinkih gori velik sveč ob cestah..

Se ne bi cudil, ce bo se ena nova... :roll:

najhuje je to, da zarad takega b***** umre mlada družina, ki se vrača iz kakšnega izleta.

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso Po avg 16, 2010 12:42 pm

js sem mogo it 2x dol iz ceste da me je izučilo da se ne splača. prvič ni blo neke panike. drugič sem pa šel par cm od javne razsvetljave. in to z R5 ko vsi vemo da je ultra varn avto. od tej naprej mam v glavi:
omejitve so zakon, zakon so omejitve;
uživat je treba vsak km na cesti

to je moje mnenje. drugač pa tako hvaljenje 14letniki radi poslušajo.
pa gume za 130€, zvočniki za 300€ komad,...

tebe model še v norišnico nebi vzeli, ker imajo tudi tam svoj ponos ;)

Uporabniški avatar
MR2_owner
Novinec

Kraj: KK

Napisal/-a MR2_owner Po avg 16, 2010 12:48 pm

dgreso je napisal/-a:tebe model še v norišnico nebi vzeli, ker imajo tudi tam svoj ponos ;)

nizka! :lol: :cry

no.fear.306
Nov uporabnik

Napisal/-a no.fear.306 Po avg 16, 2010 12:49 pm

airmike je napisal/-a:
Dejan206 je napisal/-a:jst vidm avto enga dne na tak način, kukr je od mojga kolega, z kerim sva tud skupi avto slikala :) :tomidelej:
http://www.shrani.si/f/42/j5/tVLqbV/ss852884.jpg
http://www.shrani.si/f/39/dT/1EdZhDt1/ss852895.jpg
http://www.shrani.si/f/2X/HC/4atjU99X/ss852875.jpg

Torej carzone bodykit z drugačnim sprednjim odbijačem?

PS: Styling je individualiziranje vozila ne pa kopiranje za kolegi ;)

x2
Only GOD can judge me :) no.fear.

scirocco12
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a scirocco12 Po avg 16, 2010 12:50 pm

Dejan a si ti kaj razmišljalj, da bi šel na naslednji TA #6. Tam si boš pa lahko dal duška! ;)

Pa da pokažeš vsem nam svoje vozne sposobnosti, pa še gume boš lahko sprobal, če dobr držijo! ;) :D

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Napisal/-a GT_Turbo17 Po avg 16, 2010 1:29 pm

to z gumami je blo tko kakor pri uporabniku Proton_Blaž :lol: :lol: po cesti nori pa gume kuri...potem pa prideta s fotrom po nove na firmo in mu jih kupi na hitri kredit. :lol:

Slika

Uporabniški avatar
DeLux
Novinec

Kraj: 1230

Napisal/-a DeLux Po avg 16, 2010 1:36 pm

A ma kdo kak 1.4 16V peugeot 206 motor jst bi kr swap naredu očitno so to brutalno francozi pogruntal kapo dol! pol pa še kratek menjalnik gor pa ene gume za 130€ pa gasa. Škoda ker se nisem prej spomnil bi lahko že to nedeljo v Lučinah vozil H klaso !! :twisted:
Slika
http://www.suzuki-klub.com SUZUKI KLUB SLOVENIJA

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Po avg 16, 2010 1:54 pm

@Seat:
Verjetno, si me narobe razumel ... definitivno in pod nobenim pogojem, ne podpiram takega načina vožnje, kot ga opisuje tale gospodič.

;)

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Po avg 16, 2010 2:58 pm

no.fear.306 je napisal/-a:
airmike je napisal/-a:
Dejan206 je napisal/-a:jst vidm avto enga dne na tak način, kukr je od mojga kolega, z kerim sva tud skupi avto slikala :) :tomidelej:
http://www.shrani.si/f/42/j5/tVLqbV/ss852884.jpg
http://www.shrani.si/f/39/dT/1EdZhDt1/ss852895.jpg
http://www.shrani.si/f/2X/HC/4atjU99X/ss852875.jpg

Torej carzone bodykit z drugačnim sprednjim odbijačem?

PS: Styling je individualiziranje vozila ne pa kopiranje za kolegi ;)

x2

Torej bi rad imel avto, ki iztopa, ob enem pa istega kot kolega :jao:
Pa veš, če maš na avtu 3 tone plastike, še zdaleč ne pomeni da maš pod havbo osem miljonov konjov, pa gumes 425/25 ZR19 pa 800x22 keramične vodno hlajene diske, da bi lahko vozil tako, kot avto navzven zgleda...

Pa sej nevem, če še ma sploh smisel ti kaj govorit. Ker tu ti bo 30 ljudi dalo pameten nasvet. Pol pa te bo en "kolega" na šihtu zakurblo, pa še razumel neboš, da se dela norca iz tebe ti boš lepo z nasmeškom nasedo in se ubil z tem avtom. On pa bo lepo mirno dalje živel...

En dobro nameren nasvet. Ne išči pozornosti pri idiotih in ljudeh katerim nič ne pomeniš. Verjamem, da si dober človek samo, da te razmišljanje še jezi. Zato si vzami več časa za razmišljanje kot pa kaj druga. V življenju, še boš marsikaj dosego in doživel in to brez podpore 16 in 17 letnih malinovčkov, ki te kurblajo, da se naganjaš z avtom. Ne vrži svojih mladih let vstran, meni je že zdaj pri 21 žal, da nisem tistega časa bolj izkoristo namesto, da sem komaj čakal, dasem naredo izpit pa avto in se obnašal kot odrasli...

Uporabniški avatar
BBS
Uporabnik

Kraj: Kočevje

Napisal/-a BBS Po avg 16, 2010 3:09 pm

ven0m je napisal/-a:En dobro nameren nasvet. Ne išči pozornosti pri idiotih in ljudeh katerim nič ne pomeniš. Verjamem, da si dober človek samo, da te razmišljanje še jezi. Zato si vzami več časa za razmišljanje kot pa kaj druga. V življenju, še boš marsikaj dosego in doživel in to brez podpore 16 in 17 letnih malinovčkov, ki te kurblajo, da se naganjaš z avtom. Ne vrži svojih mladih let vstran, meni je že zdaj pri 21 žal, da nisem tistega časa bolj izkoristo namesto, da sem komaj čakal, dasem naredo izpit pa avto in se obnašal kot odrasli...

2x
Odlično povedano, samo če bo kaj koristilo...

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po avg 16, 2010 3:13 pm

Ma dej, vsi nekaj moralizirate. Pustite človeku da vozi kak mu paše. Ogroža predvsem sebe in kolege v avtu, ki se pa prostovoljno vozijo z njim. Ta tema je kot preganjanje čarovnic v srednjem veku. Zdej bo verjetno kar dejan206 kriv za 3/4 smrtnih žrtev na slovenskih cestah.....debata se že razvija v to smer.
Ene par vas iz lastnih izkušenj piše, da ste zaradi prevelike hitrosti leteli ven, pa ste zdej tukaj najglasnejši, a očitno ste (bili) isti. Vi ste se naučili zgrda, on se še ni. Enkrat se bo....tako ali drugače. Vas pa itak skrbi kaj bo z njim in ste mu zdej ponudili zadnjo bilko rešitve, da se mu kaj ne zgodi :roll: :roll:
Včasih lahko potegneš paralelo med avtomobilizem forumom in RKC forumom.

Norcev je dost na naših cestah z dejanom al pa brez njega. Vaše pridige ne bodo nardile nobene razlike. Ste pa pokazali pred vsemi kako super varni vozniki ste, polni morale ter čuta do soljudi.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po avg 16, 2010 3:17 pm

McLaren je napisal/-a:Ma dej, vsi nekaj moralizirate. Pustite človeku da vozi kak mu paše. Ogroža predvsem sebe in kolege v avtu, ki se pa prostovoljno vozijo z njim. Ta tema je kot preganjanje čarovnic v srednjem veku. Zdej bo verjetno kar dejan206 kriv za 3/4 smrtnih žrtev na slovenskih cestah.....debata se že razvija v to smer.
Ene par vas iz lastnih izkušenj piše, da ste zaradi prevelike hitrosti leteli ven, pa ste zdej tukaj najglasnejši, a očitno ste (bili) isti. Vi ste se naučili zgrda, on se še ni. Enkrat se bo....tako ali drugače. Vas pa itak skrbi kaj bo z njim in ste mu zdej ponudili zadnjo bilko rešitve, da se mu kaj ne zgodi :roll: :roll:

Norcev je dost na naših cestah z dejanom al pa brez njega. Vaše pridige ne bodo nardile nobene razlike. Ste pa pokazali pred vsemi kako super varni vozniki ste, polni morale ter čuta do soljudi.

Ko boš enkrat imel otroka in bojo taksni idioti mimo tebe, ki bos na plocniku sprehajal podmladek, pridivjali 80kmh in se vec, potem bos mogoce razumel zakaj tako maraliziranje.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
ven0m
Uporabnik

Napisal/-a ven0m Po avg 16, 2010 3:19 pm

McLaren je napisal/-a:Ma dej, vsi nekaj moralizirate. Pustite človeku da vozi kak mu paše. Ogroža predvsem sebe in kolege v avtu, ki se pa prostovoljno vozijo z njim. Ta tema je kot preganjanje čarovnic v srednjem veku. Zdej bo verjetno kar dejan206 kriv za 3/4 smrtnih žrtev na slovenskih cestah.....debata se že razvija v to smer.

Jaz, ko se oglašam sem rekel, da sem imel največjo srečo to, da ni bilo drugih udeleženih in sem napisal, da mogoče on nebo imel te sreče in bo po njegovem dejanju še kakšna smrtna žrtev, ki ni on in ga bo to potem še teplo do konca življenja.
Problem je ta, da ni na cesti sam...

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Po avg 16, 2010 3:20 pm

@ven0m
Maš ti kar prav.
Po drugi strani pa ko malo razmišljaš niti ni to nič kaj takega. Pač več ali manj (eni prej eni kasneje) letom primerno razmišljanje oz. obnašanje. Sicer pa kaj se dodatkov na vozilu tiče..naj jih ima... dokler je zadeva homologirana in posledično ne ogroža nikogar naj počne kar koli hoče (ledice, lambo, ledice, ledice, ledice)
Za nekorektno vožnjo bo pa država poskrbela.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po avg 16, 2010 3:22 pm

Zato so tu policaji in drugi organi, ki so pristojni za reševanje tovrstnih primerov. Nikakor ne podpiram take vožnje, samo ni mi jasno, kako se vam da na forumu pisat in človeku nekaj tupit v glavo, ko se ve da ne bo pomagalo. Te posti so za mene osebno, samo brezvezno nabijanje objav, ker drugega učinka ne bo. Ne bi rekel, da se bo dejan zdej zamislu za 3 ure, odšraufal šarkija in normalno po predpisih vozu naprej. Tega ne bo, zato brezveze.
Vrni se na Galerija

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost