Da povzamem:
dejcc je napisal/-a:Ko boš srečal eno črno s16 ko se vozi po omejitvah pa pravilih veš da sm js pa lahko poblendaš ja

Iz tega se lahko smatra, da folku nakladaš da si vzoren voznik.
dejcc je napisal/-a:airmike je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:On je best driver ka sm kdaj se peljal zravn.
Definiraj v čem je tak superioren?
Vprašaj koga iz teh koncev, kaj vse je prehito ko so tekmovali ker meni boste rekli da nakladam. Ša tolk km brez prometne z tako vožnjo, kapo dol. Avto pa pozna bolše ko vi svoje mame.
Sklepam, da to kaj je prehito je prehito na cestah v naselju ali izven in ne na progi?
Kaj pa se tiče poznavanja avta. Menda gas pa prve tri prestave pa ja vsak zna...
Pa drugače vožnja brez prometne je pohvale vredna
dejcc je napisal/-a:Eni pa nikol ne "muknete"

Najbolše je v tunelu tam od 4000 obratov naprej ko ka izpuh in filter skup zaladata.
Pa hvala tistemu vozniku m3 v četrtek. Prvo ga dobim nepripravljenega na ptujski pa črta mimo pol pa mi je polepšal dan ko se je malo igral z mano, če je kdo tud pa bere vsaka mu čast za dobro vožnjo. (Srebrn m3 e46 MB tablice).
Torej sklepam, da nisi vozil po omejitvah. Pa tak za info, določeni odseki ptujske so po novem omejeni na 50 km/h. Sklicujem se na tvojo prvo izjavo, kjer trdiš, da voziš po omejitvah.
Torej se je majster vozo tebi nič, meni nič 70 ali 80 po levem ali desnem pasu (oba sta vozna pasova, zato ni potrebno se držat desne, ker je v naselju) in si se ti prineso mimo 90 z tvojo igračko, ko si ga vido. In potem, ker ti je on hoto pokazat, da nima smisla in da se lahko umiriš, ker neboš dosegel nič z to igračko, se je nagnal malo mimo tebe, ti pa nisi odnehal.
Iz vsega tega lahko povzamem, da si zgrešil znamko avta. Kot sem že enkrat rekel mora bit vlki H namesto pugi znaka spredaj.
Res nevem niti kaj naj rečem, ker tvoje obnašanje na cesti je svašta
ManIAK je napisal/-a:Venom, keri je to?
Jaz sem mislo, da je to Komperšak, veš oni kekec iz Lenarta. Samo zgleda si je podoben z nekim Proton Blažom . Oba mata zgleda Interšpar frizuro pa 4 številke prevlko motoristično "usnjeno" jakno pri 25° oblečeno.
PS: pa pazi, da se ti nebojo bremze pregrevale